facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Wipkip Kuinre

Adres: Kuinderweg 52, 8315PX Luttelgeest
Telefoonnummer: +31 527 23 14 80
Stad: Luttelgeest
Route: Kuinderweg 52
Postcode: 8315PX



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Kuinre, Dafjes Kuinre, Kom Genieten, Camping Luttelgeest, Chalet Kuinre
Recensies
Jaren geleden hier al eens gegeten bij toeval, is ons toen al heel goed bevallen. Nu wonen we dichterbij dus weer eens gegaan. Uitstekend eten, heerlijk op smaak. Vriendelijke en snelle bediening, service ook helemaal in orde, geen dingen die miste of vergeten waren. Mooie prijs-kwaliteit verhouding ook. Ons zie je hier zeker vaker terug! Heerlijk avondje uit gehad.
Horeca en Recreatie bedrijf "De Kraneburg " krijgt van mij een dikke 10 !! We hebben een puzzel tocht gedaan met de Dafjes en zijn door prachtige gebieden gereden... we kregen een overvolle picknick mand mee om onderweg ergens te eten en zijn met bootjes door de wieden gevaren. Bij terug komst hebben we gegrild op een grilplaat, er was meer dan genoeg te eten welke door de eigenaars is klaargemaakt. Een topdag met dank aan de eigenaars Willem en Carolien van der Spek... En de eigenaar van de Dafjes ....
Eten was simpel en saai, maar prima voor elkaar! Een simpel gerecht die gewoon goed klaargemaakt is, is ook wat waard! Prachtige nostalgische inrichting. Veel steen, en hout. Super! Als de bierglazen goed schoon waren geweest, was de 4e ster een zekerheidje!
Superleuke boerderij. Eten is heerlijk. Bediening Sigrid lekker spontaan. 2 avonden achter elkaar gegeten. Jammer dat het voor ons zover weg is. Check dafje-uit.nl voor een leuke dag!
Gisteren slecht bediend. Restaurant was op 1 tafel na leeg en ik wilde voor een vriend die niet mobiel was een kip-gerecht meenemen. Ik wilde gewoon de normale prijs betalen, zelf toeslag. Maar de serveerster vertelde dat dat niet kon. Te veel moeite.
Heerlijk gegeten voor een leuke prijs. Fijne camping die in de meivakantie lekker rustig is.
Op een zonnige donderdag avond lekker buiten onder de parasol maar met een klein briesje overdadig goed gegeten . Heerlijke goudgele gebraden kip met frietjes, royaal en verse zeer gevarieerde salade met een heel ei erop en ook nog eens een overheerlijke schaal rabarber vermengd met rood fruit. Ik kom niet meer uit mijn stoel en neem een 2e Veltins Radler. Ik zie wel hoe laat ik thuis kom. Zeer vriendelijke bediening ook.
Onze kinderen hebben een paar nachtjes bij Kom genieten doorgebracht. Ze hebben het enorm naar hun zin gehad, ze zijn 19, 17 en 14. De eigenaars zijn erg aardig en bereidwillig. Grote duim!
Lekker gegeten. Ruim aanbod van geb aardappelen. patat en groenten die je bij kunt bestellen. Leuke serveerster die goed haar werk deed zonder overdreven vriendelijkheid maar wel aardig. Pieter Koelmans en Jan de Vries
De Wipkip. Op zich goed gegeten, kwamen er tot nu toe meerdere malen per jaar. Rekening van 100 Euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op zich redelijk, echter glaasjes kraanwater stonden tot onze verbazing ook op de rekening á 1 Euro per glaasje. Dit is voor ons een reden om er niet meer te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid