facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Veluwe

Restaurant De Veluwe

Info

Welkom op de Facebook pagina van Restaurant De Veluwe. Wij verheugen ons op uw bezoek en heten u van harte welkom. Wij openen onze deuren in februari 2019.



"Onze keuken en restaurant zijn puur en gastvrij. Er wordt gekookt met verse en seizoensgebonden producten. Juist dit contrast in goede banen leiden is ons streven. En zult u terug gaan proeven in onze gerechten."
Adres: krimweg 28, 7351 AX Hoenderlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0558442630
ln.ewulevedtnaruatser@ofni
Stad: Hoenderlo
Route: krimweg 28
Postcode: 7351 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Boskantine De Boskantine 2 km Wij hebben hier gegeten als tussenstop naar onze vakantiebestemming in Twente. Het be...
Recensies
Restaurant de Veluwe 5 uit 5. Verschillende keren al geweest, zowel lunch als diner. Heerlijke gerechten, elke keer weer een verrassing..... Vriendelijke bediening, die ook graag vertelt over de gerechten en wanneer mogelijk tijd voor een praatje heeft. Aanrader, Shortrib, vlees zo mals het valt zo van de rib af, awesome... Procureur 48 uur gegaard, nog niet geprobeerd, maar andere vanavond raden deze zekers aan... Buikspek met paling, heerlijk... Polderhoen met parmaham en pesto, verrukkelijk Patat en de mayonaise, u zegt wat speciaal eraan, krokant en beide vol van smaak, ook als de patat is afgekoeld is deze gewoon nog lekker te eten, en dat is vaak wel anders. Brood met rozemarijn erover met een knoflookdip, vreet je vingers er per ongeluk niet bij op..... Kwaliteit, zeer goed, prijs past daar netjes bij..... Binnenkort maar weer wat anders op de kaart proberen. Aanrader dus..... Edit: Vandaag even teruggegaan om de Procureur 48uur gegaard te proberen..... Overheerlijk ook weer, je begint te watertanden het moment dat de geur je tegemoet komt als men het bord voor je plaatst..... Wrap met Krokante Kip, Heerlijk, zegt overzijde tafel..... Morgen maar eens de Biefstuk hier gaan proberen.....
Mooi restaurant met mogelijk om buiten op een terras, binnen en in een binnentuin te zitten. Het is een mooi inrichting wat een gezellige sfeer creëert. Je werd snel en erg vriendelijk geholpen. Het eten zag er prachtig uit en smaakte ook erg heerlijk. De porties waren niet super groot dus vandaar dat een voorgerecht en nagerecht aangeraden wordt het absoluut waard ook. Vooral heel tevreden over de buikspek met paling. Prijs is in vergelijking met de kwailiteit heel schappelijk.
Heerlijk gegeten bij Restaurant de Veluwe. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Krijgt mooi geserveerde gerechten met aandacht bereid. Ik ging voor buikspek, veluwse ree en creme brulee met witte chocolade. Anderen aan de tafel gingen voor krokante camembert, runderlende, eendenborst, parfait, mokka-walnoten ijs en het kaasplankje. Allen aan tafel waren het eens: het was Heerlijk! Bediening was ook erg vriendelijk en hing een prettige sfeer.
Heerlijk gegeten! Het personeel is zeer vriendelijk, goede bediening en een gezellig sfeertje. Wij komen zeker nog een keer terug
Heerlijk gegeten hier. Leuke biertjes. En hele lekkere gerechten. Met name de shortrib is een aanrader. Wat een smaakexplosie. Personeel ook lekker kordaat en collegiaal. Wij komen zeker nog eens terug.
Super fijn gegeten in mooi restaurant. Erg vriendelijk en kundig personeel. Niets dan lof over de wildgerechten die we geserveerd kregen. Wildstoof en Veluws ree. Vooraf een carpaccio van hert. Kindermenu is goede proportie Parkeren: Parkeren op eigen terrein, net genoeg ruimte
Heerlijk gegeten vanavond. Bediening is vriendelijk en snel. Ik heb gekozen voor de Burger van de Chef. Alles op mijn bord was zeer smakelijk. Restaurant is voorzien van mooie, passende decoratie.
De 48 uur gegaarde procureur is echt de moeite waard om ver voor om te rijden. Wat een ontzettend lekker stuk vlees! De hoenderlose hoedjes gevulde champignons als voorgerecht waren eveneens erg lekker. Wat wel opviel, de procureur was een behoorlijk stuk vlees wat in combinatie met de lekkere gratin zorgde voor een goed gevulde maag terwijl het stoofpotje van mijn tafelgenoot echt maar een relatief klein lpotje” was. Dat was jammer want het smaakte naar meer. Al met al echt een aanrader. Prijs kwaliteit is hier zeer goed.
Leuk restaurant. Goed eten. Super vriendelijk en gezellig personeel. Echt een selling point voor dit restaurant.
Wij zijn hier naartoe gegaan tijdens een weekendje Apeldoorn. Geslapen bij vd Valk Cantharel. Het is vanuit daar één rechte weg van ongeveer 7km naar dit restaurant. Prima te doen dus. Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Goede en vooral ook snelle service. Eten is erg lekker! Restaurant is leuk ingericht en doet de naam eer aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid