facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Uitkijk

Adres: 6 Hoge Duin en Daalse Weg, 2061 AG Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31235251162
Stad: Bloemendaal
Route: 6 Hoge Duin en Daalse Weg
Postcode: 2061 AG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant De Uitkijk Bloemendaal verkocht, De Uitkijk Bloemendaal eigenaar, Restaurant Kopje van Bloemendaal, Kopje van Bloemendaal restaurant pannenkoeken, Restaurant Hoge Duin en Daalseweg, Bij de C Bloemendaal, Restaurant Bloemendaal, Gastrobar Bloemendaal
Recensies
Heerlijk buiten op het terras gezeten. Lekkere lunch, broodje met burrato en kruidenolie. Verse gember & verse munt thee. Corona maatregelen worden goed nageleefd.
Gisteren gegeten. Wat een prachtig ruim terras! Tafels binnen ook op gepaste afstand. We aten alleen een hoofdgerecht: mooi opgemaakt, erg lekker en juiste hoeveelheid. Bediening was goed. Kom graag snel terug!
Onze bruiloft op deze locatie was fantastisch! Het eten is super goed, de plek is erg mooi en de organisatie doet er alles aan om de dag tot een succes te maken!
Totaal geen uitkijk/uitzicht.... Super slome bediening . Wel mooi opgeknapt binnen.
Goed ingerichte zaal om ook in coronatijd toch nog in een groep te kunnen vergaderen
Een geweldig fijne plek op een van de mooiste plekken van Bloemendaal. Erg stijlvol verbouwd met een heel erg lekkere kaart. We hebben er inmiddels meerdere keren gegeten en elke keer was het echt heel goed. De bediening is heel vriendelijk en erg attent! Absoluut een aanrader!!
keurig opgeknapt na de keukenbrand in maart 2020, nu met open keuken. de maaltijden zijn prima, fijn buiten eten met mooi weer.
Netjes ; helaas geen echte cola. Je krijgt zonder waarschuwing vreemd merk onder je neus. Miss 3.5 ster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid