facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Tramhalte www.tramhaltevenlo.nl

Restaurant De Tramhalte www.tramhaltevenlo.nl

Info

Ongedwongen en onbeperkt genieten van heerlijke kleine gerechtjes voor 1 vast bedrag is de insteek van rest. De Tramhalte in Blerick.

Geschiedenis

Maak kennis met de wereldse keuken van restaurant De Tramhalte. In een ongedwongen gemoedelijke sfeer kunt u genieten van onze tapasgerechtjes, die u onbeperkt kunt bestellen voor één vast bedrag.

Onze menukaart is opgebouwd uit kleine wereldse tapas gerechtjes met invloeden uit alle windstreken. Uiteraard treft u op de kaart klassiekers aan die hun sporen inmiddels verdiend hebben. Maak een reis door de hele kaart, proef veel verschillende gerechtjes of kies voor dat ene vertrouwde gerechtje. Elk favoriete gerechtje mag u natuurlijk vaker bestellen. De keus is aan u!
U kunt bij ons terecht voor een gezellig avondvullend diner met z’n tweetjes, met familie, vrienden of collega’s.

De spelregels:
• U kunt gedurende de gehele avond onbeperkt tapasgerechtjes bestellen voor één vast bedrag.
• Per ronde bestelt u maximaal 2 gerechtjes per persoon. Groepen vanaf 8 personen bestellen maximaal 8 verschillende tapasgerechtjes.
• Bijgerechten kunt u naar wens bestellen naast de reguliere gerechtjes.
• Nadat u de gerechtjes heeft genuttigd, kunt u weer een bestelling voor een nieuwe ronde doorgeven.
• Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel dus alstublieft alleen wat u werkelijk op kunt.
• Warme gerechtjes kunt u bestellen tot 22.00 uur. Nagerechtjes zijn tot 22.30 uur te bestellen.

Bij De Tramhalte is onbeperkt ook echt onbeperkt!

• Wij vragen geen meerprijs voor bepaalde populaire gerechten.
• Bij ons zijn de nagerechtjes ook inbegrepen.
• Buiten onze menukaart serveren wij ook wisselende tapasgerechtjes, waarvoor u ook niet
hoeft bij te betalen.
• Onze bijgerechten en sausjes zijn ook zonder meerprijs te bestellen.

Prijzen:
• Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
• Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 1,50 per levensjaar
• Volwassenen: € 25,95



"Onbeperkt en ongedwongen genieten voor één vast bedrag. Dat is het concept van restaurant de Tramhalte Venlo.De menukaart is opgebouwd uit kleine wereldse tapas gerechtjes met invloeden uit alle windstreken. Maak een reis door de kaart en proef verschillende gerechtjes ."
Adres: Antoniusplein 4, 5921GV Blerick
Telefoonnummer: 0778512970
ln.olnevetlahmart@ofni
Stad: Blerick
Route: Antoniusplein 4
Postcode: 5921GV


Recensies
Het eten bij De Tramhalte is met sprongen vooruit gegaan sinds ik jaren geleden voor het laatst hier was. Ruime kaart met goede ingrediënten. Goed bereid, soms nog steeds wat gekke keuzes in gerechtjes die niet helemaal goed uitpakken, maar de meeste dingen die ons gezelschap heeft geprobeerd, waren goed bereid en lekker. Ook genoeg voor vegetariërs, niet echt ingericht op veganisten. Porties zijn naar mijn smaak eigenlijk net wat te groot voor tapas - ik had zelfs iets kleiner en meer gewild. Maar het eten is echt prima en voor bijna ieder gezelschap is er genoeg te kiezen. Wat ik zelf nog fijn zou vinden, is als je een opmerking bij gerechtjes kan plaatsen. Zodat je bijvoorbeeld een onderdeel als saus of vlees weg kan laten of kan vervangen - maar snap dat dat extra druk voor de keuken zou zijn. De bestellingen en bediening was wat rommelig. Het duurde soms vrij lang voor het eten kwam en er zijn twee gerechtjes nooit aangekomen en een vega gerecht was verwisseld met vlees. Dat is keurig mee teruggenomen, maar het groentegerechtje wat hoorde te komen is ook niet meer geleverd en verder ook niets meer gehoord. Bedienen gaat met QR-code, dus zorg dat je een eigen telefoon met genoeg accu bij je hebt. Je moet dus af en toe wat geduld hebben, maar De Tramhalte is een mooi gelegen, leuk ingerichte plek met prima aanbod. Vooral met grotere gezelschappen een goede keuze, door de ruime kaart en het leuke interieur is het een plek om heerlijk lang te tafelen en gezellig met elkaar te kunnen kletsen. Vegetarische menuopties: Per gang verschillende vegetarische opties.
Eten én drank moet je zelf doorgeven middels je telefoon en de qr code. Zelfs het eerste drankje. Werkt prima, maar is minder persoonlijk. Helaas kun je bij sommige gerechtjes volgens de kaart uit verschillende sausjes kiezen, alleen lukt dit niet via de app. Als je bediening hierop aanspreekt en je saus voorkeur doorgeeft komt het 50-50% goed. Je krijgt je gerechtje dus met de gewenste saus of zonder waarbij ze het achteraf oplossen. Bediening is oke prijs/kwaliteit en ze doen hun best. We zijn beter / kwalitatiever eten gewend. Niet alle gerechten waren warm. Je merkt dat het vaak gewoon even gefrituurd is, uit diepvries komt, etc. Het is prima te eten, maar er lijkt weinig echt zelf gemaakt. Persoonlijk vinden wij Gossimijne en zelfs t Zusje beter. Vegetarische menuopties: Er zijn vega opties. Net als kindergerechten. Parkeren: Genoeg parkeerplaatsen in de omgeving
Pand was in een gezellige sfeer persoon was erg vriendelijk. Het eten was weer heerlijkEten: 5/5
Lekker gegeten. Prima bediening. We vonden het allemaal echter wel n groot minpunt dat we met onze eigen telefoon bestellingen moesten doorgeven. Wij laten bewust de telefoons thuis/ van tafel omdat wij gezellig sociaal willen dineren zonder afleiding. Op deze manier wordt je dus toch gedwongen om steeds met de telefoon bezig te zijn. Eigenlijk moet je dus steeds meer zelf doen I.p.v. het personeel, terwijl alles duurder wordt. Ik kom uit de horeca en vind het fijn om bediend te worden, sociaal bezig te zijn, lekker te eten en menselijk contact te hebben met het personeel. Nogmaals, eten was prima, personeel was vriendelijk, maar die telefoon op tafel maakt wel dat ik de volgende keer zeer waarschijnlijk ergens anders voor kies….
Fantastisch! Heerlijk eten, uitstekende service en een zeer gastvrije sfeer.Eten: 5/5
Het eten is niet geweldig. Meeste gerechten waren of niet warm of te doorbakken. Aspergekroket was bevroren van binnen. Tip: bestel vooral carpaccio daar kan niks fout aan gaan.Eten: 3/5
Wacht tijd van het eten veel te lang. Na 3/4 uur eerste voorgerecht en na een 1/2 uur tweede voor mijn vrouw en 3/4 uur mijn tweede gerecht. We zijn op gegaan en niet meer betaald, wilde wel mijn biertje en water betalen maar dat hoefde niet meer. Slecht, terwel we daar een betere ervaring hadden met het restaurant.
Leuke mooie lokatie, het eten is redelijk. Je merkt dat sommige gerechtjes ver van te voren worden voorbereid en dan enkel nog worden opgewarmd. De service valt zeker wat aan te verbeteren. Het personeel snapt het kassasysteem niet helemaal waardoor je je rekening goed moet controleren. Ook weten ze totaal niet wat ze serveren. En het persoonlijke contact vergaat helemaal door het gebruik van de tablets, die ook nog eens tergend traag zijn. Al met al kom ik niet boven de 3 sterren.
Al verschillende keren geweest eten bij de Tramhalte. Eten is goed en lekker. Kwalitatief goed eten waarbij ze echt een eigen concept hebben. Leuke vernieuwende gerechten Bestellen met tablet is even vreemd maar heeft ook wel wat. Eenmaal gewend is het echt wel leuk en modern. Laatst hebben we als eerste mogen genieten van de catering van dit restaurant. Ook dit was erg goed verzorgd en ze hielden vast aan hun eigen moderne kwalitatief hoogstaande gerechten. Wij komen er beslist nog veel vaker. Update: 4-10-2020 Na lange tijd weer eens gaan uiteten. Na enkele andere restaurant en thuisbestellingen voor de coronaperiode Vandaag naar de tramhalte geweest. We werden geheel Corona proof ontvangen. Er was meer dan voldoende ruimte tussen de tafels en personeel werkt natuurlijk keurig volgens de Corona richtlijnen Verder natuurlijk de kwaliteit die we gewend zijn. Zeer gastvrij en keurig verzorgd.
- Tijd was te lang tussen de tapasgangen in - Eten was niet warm/lauw - Eerst werd de friet geserveerd en na 10 minuten het vlees Wij komen hier nooit meer terug! Hun zusterbedrijf “Plein 7” in Venlo is daarentegen een echte aanrader…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid