facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Steenen Tafel

Restaurant De Steenen Tafel

Info

Welkom bij restaurant de Steenen Tafel

Geschiedenis

Welkom bij restaurant de Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie, en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, park Klarenbeek.
Het restaurant ligt op het hoogste punt van Arnhem in een watertoren, gebouwd in 1928. Een rijksmonument en sinds 2011 niet meer in gebruik.
In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime ,lichte en warme uitstraling in Art Deco-stijl,waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.
Een ruime parkeerplaats en voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras ,met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak in het buitenland op vakantie, en dat op maar 1 km van de Arnhemse binnenstad en 1 km van de snelwegen A12 en A 50.

Samen met ons team staan wij garant voor culinair genieten en ontvangen u met veel enthousiasme en gastvrijheid.

Wij heten u van harte welkom,

Janno Cornelissen en Theo Sigmond

Adres: Weg achter het Bos 1, 6822LV Arnhem
Telefoonnummer: 026 443 5313
Stad: Arnhem
Route: Weg achter het Bos 1
Postcode: 6822LV



op zoek naar gerelateerd: Steenen Tafel Social Deal, Kerstmenu steenen tafel, De stenen Tafel food rally, De Stenen Tafel Borculo, Stenen kamer Arnhem, De Steenen Tafel Arnhem geschiedenis, Steenen Tafel aanbieding, Steenen Tafel Michelin
Recensies
Wat een bijzonder leuk initiatief jullie Foodrally! Het was een doorslaand succes! Perfect georganiseerd, voortreffelijk eten en een positieve activiteit in deze coronaperiode. Hopelijk tot snel weer ziens in jullie restaurant!
Fantastische gerechten gegeten, stuk voor stuk prachtig samengesteld en gepresenteerd. Heel vers, lokale groente, via, vlees, allemaal even lekker klaargemaakt. Uitkijkend over Arnhem icm een culinair uitstapje, dan mag je dit restaurant zeker niet overslaan!
Ondanks de lockdown toch kunnen genieten van een fantastisch menu. Alle ingrediënten worden keurig geproportioneerd geleverd en m.b.v. beschrijving en filmpjes ben je in je eigen keuken in staat een sterren diner te bereiden. Een echte aanrander!!
Geweldig restaurant! Super eten super bediening meer dan de moeite waard om te bezoeken en echt te genieten van een culinaire avond!
Leuk bos-/wandelpark. Waar de hond deels los kan lopen. Erg mooi. Wel veel hoogteverschil!
Sensationeel dessert tijdens de food rally!!!!!!!!!
Heerlijk eten, zeer prettige ambiance en professionele bediening. Gerechten zijn mooi samengesteld en de wijnen creatief en lekker. Prijs/kwaliteit uitstekend als je houdt van de beleving.
Met onze dochter en schoonOon ons lten verwennen met het Wine & Dine verassingsmenu. Deze culinaire avondvullende reis was een groot succes. Heerlijk gegeten en zalige en verrassende wijnen. Een absolute aanrader op deze bijzondere lokatie met prachtig uitzicht over Arnhem.
Prima lunch met goed bijpassende wijnen, ook een goede bediening
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant De Steenen Tafel.

Arnhem biologisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Weg achter het Bos 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant De Steenen Tafel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant De Steenen Tafel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant De Steenen Tafel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SubUrban Chef SubUrban Chef 3 km Heerlijk eten, goede service! Lekker burgers gegeten en huisgemaakte lasagna mee naar...
Jozua Kookt Jozua Kookt 3 km Ik houd erg van lekker eten, maar heb een hekel aan koken. Jozua Kookt is ideaal: hee...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid