facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor restaurant de roode leeuw

restaurant de  roode leeuw

Geschiedenis

Welkom bij Restaurant De Roode Leeuw

Op onze website vindt u wat wij kunnen bieden op het vlak van lunch en diner. Of even genieten van een heerlijk kopje koffie lekker bij de tegelkachel als het koud is, en anders op het terras met uitzicht op de polder, wat voorheen de Zuiderzee was.

Wij verzorgen ook vaartochten met de Langedijkerrondkont waar een lunch of diner of een lekker kop koffie met een wafel en aardbeien aan gekoppeld kan worden in de Roode Leeuw.

Wij zijn dinsdag en woensdag gesloten maar voor speciale reserveringen staat de deur altijd open.
Veel plezier op deze site neem gerust contact met ons op voor vragen. Heel veel eetplezier !



"Restaurant De Roode Leeuw is sinds 1991 een vis en vlees restaurant met als specialiteit onze eigen Galgenspies #vleesgerechten verse oesters uit eigen homarium."

"Restaurant De Roode Leeuw is sinds 1991 een vis en vlees restaurant met als specialiteit onze eigen Galgenspies #vleesgerechten verse oesters uit eigen homarium."
Adres: Westfriesedijk 72, 1767 cs Kolhorn
Telefoonnummer: 0224531651
ln.tenteh@wueeledoor-ed
Stad: Kolhorn
Route: Westfriesedijk 72
Postcode: 1767 cs


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 00:00
Dinsdag: 10:30 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: de roode leeuw kolhorn, de roode leeuw terborg, de roode leeuw zuid scharwoude, de roode leeuw openingstijden, de roode leeuw brasschaat, geschiedenis roode leeuw capelle aan den ijssel, de roode leeuw domburg, roode leeuw venhuizen
Recensies
Ik dacht als wielrenner lekker even te lunchen met kop thee en uitsmijter. Voor de uitsmijter er was was de thee al geheel koud. Ik stond net op om de koude thee af te rekenen toen eindelijk de uitsmijter gebracht werd. Ook was mijn plekje in de zon na 30 minuten wachten een plekje in de schaduw geworden. Als er een volgende keer komt, dan gewoon koude appeltaart bestellen. Dat gaat hier wel goed en zag er lekker uit. Andere wielrenners kwamen een kwartier later en waren een kwartier eerder weer op de fiets. Ik neem vaak een foto om bij de recensie te plaatsen. Heb nu gelijk de rekening gevraagd. Die kwam wel vlot. Sanitair was keurig, maar lijkt me niet een reden om om te rijden.
Honderden mensen met boten en honden kunnen dus niet bij jullie eten. Heel jammer, zo jagen jullie mensen weg. Geen goede aanbeveling. Zelf op het terras kon niet omdat het volgens de eigenaar te koud was. Nu om 20.30 uur nog steeds 18 graden. Met een vestje aan best nog te doen vind ik.
Heerlijk gegeten lekkere verse groente erbij en vriendelijke bediening
Heerlijk gegeten, een top tent. Goede bediening, en gezelligheid.
Het duurde ontzettend lang voor de gerechten op tafel kwamen. Iedereen zat aan een broodje, behalve ik, want een glutenvrij broodje was er kennelijk niet. Omdat ze totaal niet ingesteld zijn op mensen met coeliakie kon er ook geen sausje over het vlees, dat ook nog eens taai was. Verder zaten we bij de deur waardoor we ook nog eens een koude rug kregen. De overige gasten waren erg luidruchtig wat de avond tot een kompleet drama maakte. Nooit meer zet ik daar een voet over de drempel. Ik ga wel naar de overkant. Bij t Anker waar ze elk glutenvrij gerecht tot iets bijzonders weten te maken.
Is voor mij al 25 jaar een topper. Echt een prima, gemoedelijk sfeertje en een goede kwaliteit. Deze review is gebaseerd op wat ik altijd bestel, carpatio, tournedos en italian koffie.
Wat een teleurstelling. Kom je met de boot van Schagen naar Kolhorn om lekker te eten en dan mag je niet verharende Maltheser hondje niet naar binnen. Balen zeg. Bah varende gasten . Blijf daar maar weg.
Vanavond eten besteld wat keurig werd bezorgd rond de vooraf opgegeven tijd. Netjes verzorgd in een warmhoudbox en per maaltijd verpakt. Heerlijk gegeten.
Wat is het toch altijd weer een feestje om bij Arie en Joyce te eten. Het eten is voortreffelijk! Vandaag het 3 gangen Dakar menu. De zalm en de varkenshaas smelten op je tong. De sfeer is heel prettig en ongedwongen. Dank voor weer een heerlijk maal.
Geweldig goed restaurant zonder opsmuk en kapsones. De kok is een tovenaar die de heerlijkste gerechten uit zijn hoge hoed tovert. De bediening is vriendelijk en je hebt echt het gevoel welkom te zijn. Wij komen er regelmatig en vinden het altijd weer een feest!! Een dikke aanrader dit restaurant!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid