facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Proeverij

Restaurant de Proeverij
"Ontdek ons verhaalEen Bourgondische wereld vol smaak en nostalgie.Zodra u bij ‘De Proeverij’ binnenstapt, komt u terecht in een Bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Het is niet toevallig dat het familiebedrijf is gevestigd midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee. In dit restaurant wordt u nog verwelkomd door personeel dat hun vak verstaat. Dit geldt ook voor de koks die, zoals men van een Zeeuws restaurant mag verwachten, de beste visgerechten en streekproducten weten te bereiden. Uiteraard staan er ook voldoende vleesgerechten op de kaart."
Adres: Kraanplein 12, 4301 CH Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-412931
Stad: Zierikzee
Route: Kraanplein 12
Postcode: 4301 CH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: proeverij menu, visrestaurant zierikzee, restaurant zierikzee kindvriendelijk, restaurant de beuze zierikzee, restaurant zierikzee havenplein, de proeverij zierikzee high tea, restaurant de proeverij amsterdam, de proeverij sprang capelle
Recensies
Heel lekker gegeten, mosselen op Vlaamse wijze,in grote pot,een redelijke portie en ook een prijs kwaliteit verhouding die goed was, lekkere smaak, vriendelijke bediening,zeker en vast een aanrader Eten: 4/5
Lekker gegeten. We zaten buiten op het terras vanwege het mooie weer. De setting is leuk vanwege het oude stadsgezicht. Ook binnen ziet het er gezellig uit. De voorgerechten waren meteen veelbelovend en zagen er prachtig uit. Goede smaken. De hoofdgerechten waren zeker smakelijk maar qua opmaak iets minder. Prima bediening.
Gewoonweg lekker en eenvoudig eerlijke kost.... Oesters zijn aanraderEten: 5/5
We hebben heerlijke proeverij op van oesters, super vers klaar gemaakt op 3 verschillende manieren. Echt geweldig goed. Ook de vissoep en tomatensoep voortreffelijk. Bediening en locatie een dikke 10. We hebben genoten.
Restaurant de Proeverij, is what the name says, a fantastic "tasting" in every way!! Food, wines, service and a great ambiance are fantastic. The owner and staff are very passionate about their profession. Once in a lifetime.... and that was Wednesday, 16 September 2020. Thanks! Restaurant de Proeverij, is wat de naam al zegt, een fantastische "proeverij" op alle vlakken. Gerechten, wijnen, service en de ambiance zijn geweldig. De eigenaar en de hele crew zijn zeer bevlogen met hun vak bezig. Één keer in je leven... en dat was woensdag, 16 september 2020. Dank!!
Fantastisch gegeten, gezellige ambiance en vriendelijke medewerkers. Top!
In de 30 jaar dat ik hier kom nog nooit slecht gegeten!! Fantastisch restaurant!!! Kindvriendelijkheid: Fijn hoe er met kinderen omgegaan word. Rolstoeltoegankelijkheid: Redelijk.
Gezellig levendig restauarant met zeer vriendelijke bediening. Prima keuken, met degelijke gerechten als beef stroganoff en steak tartare. Wel vreemd: een aquarium met kreeft, maar geen kreeft op de kaart...
Onvriendelijk personeel, ik heb coeliakie/glutenintollerantie, eerst navraag gedaan, van de eerste medewerker kregen we een snauw met "even wachten ja", de andere mevrouw zei, ja tuurlijk dit kan, maar op de vraag wat er dan precies glutenvrij was deed ze vaag, en zei; dit bekijken ze in de keuken wel. Je merkte dat ze er geen verstand van hadden. En hoe gevaarlijk dat voor Coeliakie patiënten is, dat blijkt maar weer, want een uur na de lunch werd ik hartstikke ziek en heb de hele middag ziek op bed gelegen. Absoluut geen aanrader. Mensen beseffen niet hoe ziek iemand met coeliakie hiervan kan worden. Jammer, en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Op verzoek mooie, rustige plek gekregen in de salon ipv een tafeltje voor 4 bij een grote groep. Deze service van Arthur met daarbij goede kwaliteit van de gerechten maakten het een topavond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid