facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Postwagen

Restaurant De Postwagen
"Restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie 'De Postwagen' biedt geluksmomentjes sinds 1780. Vrienden, stelletjes en collega's weten de weg naar de sfeervolle locatie uitstekend te vinden. Verder heeft onze bijbehorende uitjeslocatie 'Plaza Posta' een grote aantrekkingskracht. Van een lasergame in een sciencefiction-wereld tot stijlvol bowlen, glow in de dark midgetgolf, fun curling of een leuke buitenactiviteit: dit is hét uitgaanscentrum van Noord-Nederland, in Groningen."
Adres: Hoofdstraat 53 , Leek 9356 AV, NL
Telefoonnummer: 0594 515 999
Stad: Leek
Route: Hoofdstraat 53
Postcode: 9356 AV


Openingstijden

Maandag: 11:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-00:00
Zaterdag: 11:00-00:00
Zondag: 11:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: postwagen tolbert menu, postwagen tolbert agenda, postwagen tolbert openingstijden, postwagen tolbert brand, restaurant leek, postwagen maandmenu, vleesgerechten restaurant, high wine postwagen
Recensies
Personeelsfeest gevierd bij De Postwagen. Na het dineren met ons team gebowld en afgesloten met een escape room. Complimenten voor de entourage, bediening en creative activiteiten. Dikke aanrader! fotos van de escaperoom hebben we achterwege gelaten
Super leuke locatie. Ideaal voor familie/bedrijfsuitje en een fantastisch restaurant. Dit alles is te combineren.
Met de kinderen en kleinkinderen een bourgondische lunch met aansluitend een escaperoom gereserveerd. Alles dik in orde. Buffet was lekker en uitgebreid. Zowel warme als koude gerechten. De escaperoom was aansluitend goed georganiseerd. Erg leuk om in combinatie met kinderen te toen. Voor de kleintjes kan het best wel wat griezelig zijn. Maar ze hebben het vooral als spannend ervaren!
Hier een personeelsuitje georganiseerd voor ca 18 personen. Eerst de jail challenge gedaan als activiteit. Erg leuk met alle mini games. Je wordt toch onverwacht veel fanatieker dan bedacht. Leuke opdrachten en goed voor te doen voor divers gezelschap. Ontvangst was goed en vriendelijk. Na de activiteit door naar het restaurant voor de Bulgaarse steenoven. Heerlijk soepje vooraf. De steenoven was verrukkelijk en heerlijk dessert na. Op je drinken hoef je niet lang te wachten. Komen vaak langs om te kijken of er nog iets ontbreekt. Goed geregeld. Klein minpuntje. Het was erg warm in het restaurant. Verder alleen maar lof. Top plek en zeker aan te raden.
Een uitstekende plek waar heel veel activiteiten kunnen worden gedaan. Van een hapje en drankje tot zeer sportieve teamuitjes.
Progamma was prima geregeld, escape room was ook heel erg leuk gedaan. Na de escaperoom eten geboekt met de gehele groep ~20 man. Helaas was dat een chaos. Hadden 17.30 gereserveerd en kregen uiteindelijk pas om 19.30 het eten wat verder wel prima was bereid, maar wat betreft hoeveelheid aan de karige kant was. Kregen het idee dat er zwaar overboekt was daar ze overal direct de steengrillen weghaalde om ergens anders in te zetten. Voor de activiteiten zou ik nog wel eens terugkomen. Maar achteraf eten zal dan ergens anders plaats vinden.
Wat een belevenis, perfecte locatie voor een leuk uitje. Wij hebben vandaag en midgetgolfen in the dark gedaan, tussen de middag een heerlijke lunch gehad Bourgondische.
Erg leuke activiteiten die ze hier organiseren. Hier met een personeelsuitje de jail escape gedaan en aansluitend lekker gegeten. Leuk gedaan! Wel waren er een paar kamers helaas buiten gebruik bij de jailchallenge en was het erg warm maar we waren dan natuurlijk ook fanatiek. Ook was het onverwachts dat er ook een groep jongere kinderen tegelijk de jailchallenge gingen doen, wat zorgde voor wat extra drukte. Verder een leuke dag hier gehad.
Voor een bedrijfsuitje bij de Postwagen geweest. Was goed geregeld, ze doen wel eens vaker bedrijfsuitjes volgens mij :. Ik heb de jailchallenge gedaan, die was leuker dan ik vantevoren had gedacht. 17 kamer met allerlei spelletjes waarmee je in teamverband punten mee kan scoren. Leuk bedacht. Het buffet daarna was ook prima. Ik was hier al eerder geweest voor een kinderfeestje waarbij we gingen bowlen. Dit was toen ook goed geregeld .
Groot evenementen complex bestaat uit diverse gebouwen en attracties. Ook partycentrum voor gezelschappen. Om zo te zeggen voor feesten en activiteiten geschikt. Nadeel van dit soort complexe is dat de catering op basis van buffetten plaatsvinden en dat betekend helaas wel veel eten maar matige kwaliteit en het "warme " eten is snel afgekoeld en koud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid