facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Portier

Restaurant de Portier

Info

Laat je in de watten leggen en geniet met volle teugen van onze mooie gerechten en heerlijke wijnen in een relaxte ambiance.

Geschiedenis

Francien Streng en Ruth Bisseling, voorheen eigenaren van de Altena in Oosterhout, openden in september 2015 restaurant De Portier in het voormalige Poortwachtershuys in Nijmegen.
Het voltallige team ging met hen mee om op deze geweldige plek te doen wat hun passie is: de gasten een heerlijke avond bezorgen met prachtige gerechten in combinatie met fijne bijpassende, veelal Oostenrijkse, wijnen in een relaxte sfeer. Laat je in de watten leggen en geniet met volle teugen!

Adres: Kelfkensbos 57, 6511TB Nijmegen
Telefoonnummer: 0246792719
Stad: Nijmegen
Route: Kelfkensbos 57
Postcode: 6511TB



op zoek naar gerelateerd: Eigenaar de Portier Nijmegen, De Portier Michelin, Verrassingsmenu Nijmegen, Restaurant Kelfkensbos Nijmegen, De portier betekenis, Restaurants open Nijmegen, Restaurant van Welderenstraat Nijmegen, Restaurant groesbeekseweg Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkzicht Parkzicht 81 meter Van binnen mooie gelegenheid, goed sfeer. Personeel is vriendelijk, gastvrij. Bedieni...
Bleeckerstreet Bleeckerstreet 97 meter Goed, leuk en origineel concept, shared dining. Smaakvolle gerechten en een prima pri...
De 4 Heeren De 4 Heeren 2 km Perfect om te lunchen prima terras, te borrelen of om een feestje te geven. Deze jong...
Recensies
We hebben vanavond een heerlijke avond gehad. Van het begin tot het eind klopte werkelijk waar alles. Van de prettige bediening tot de heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Ik had zelfs een paar alcoholvrije drankjes gekregen die speciaal waren gemaakt om goed te combineren met de gerechten. Ook als men geen vis eet of vegetarisch wenst kan ik dit echt aanraden. Wat een feest! Wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor deze mooie ervaring.
In een woord geweldig! Heerlijke gerechten. Bij ieder gerecht een andere wijn, met daarbij de persoonlijke uitleg van de ober waar de wijn vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Ieder gerecht is even bijzonder qua smaak en het personeel is ook top! Dat maakt het alles bij elkaar echt een heerlijk avondje uit. Ook voor de niet wijn liefhebber/drinker hebben ze heerlijk zelfgemaakte mocktails per gang een andere die niet onder doen voor de wijnen. Ook echt een aanrader. Als we nog eens in Nijmegen zijn dan komen we zeker weer hier eten.
Wat een heerlijke ervaring waarin wijn en spijs perfect bij elkaar kwamen. Wij gingen voor het 8-gangen diner en bijpassende wijnen. Het personeel is onwijs vriendelijk en erg kundig als het gaat om de verschillende soorten wijnen! Heerlijke avond gehad.
Heerlijk gegeten, ware kunstwerkjes van gerechten met heerlijke bijpassende wijn. En zeer gastvriendelijk!
Voortreffelijk gegeten en uitstekende toelichting en service! Mijn tafelgenoot was zeer positief verrast!
Wat een feestje... Gisteravond genoten van een topavondje uit bij De Portier. Het warme welkom met de woorden "We gaan er een mooie avond van maken" was het begin van een geweldige ervaring. Werkelijk alles klopt! De ambiance, het kundige en supervriendelijk personeel, de bijzondere wijnen en natuurlijk de geweldige gerechten, ware kunstwerkjes. Complimenten ook voor de flexibiliteit van het personeel, ook dat werd door ons erg gewaardeerd. Wij komen hier zeker nog terug!
Geweldig restaurant ! Absoluut ster waardig, maar ze willen geen ster …
Eten bij De Portier is echt een aanrader. Het is de hele avond genieten van heerlijk eten, lekkere wijn en goede bediening. Het is natuurlijk niet goedkoop maar het na afloop voelt het wel als de moeite waard. Bediening zeer vriendelijk maar niet too much wat prettig is.
Fijne gerechten, met zorg bereid. Prettige bediening die weten wat ze uitserveren. Mooie wijnen maar ook verrassende non alcoholische drankjes. Wij komen er al meer dan twintig jaar, iedere keer een meer dan prettige avond.
Zeer lekker gegeten! Goede wijnkeuzes bij de gerechten. Erg vriendelijke ongedwongen bediening, lekker losjes maar wel heel kundig. Geen restaurant voor de kleine beurs maar zeer de moeite waard. Koste zeker geen moeite hier te zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid