facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Opschepper Steenwijk

Restaurant De Opschepper Steenwijk

Info

Voor iedereen die houdt van een ongedwongen sfeer met eerlijk, vers eten tegen een vriendelijke prijs! Bekijk ook onze website voor meer informatie!

Geschiedenis

All Inclusive Eten & Drinken!

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag: All-in BBQ-Diner Buffet / onbeperkt voor- hoofd en nagerechten, BBQ'en + drinken €29,99 p.p.!

(kinderen t/m 12 jaar een speciale prijs)!!



"Betaalbaar in een sfeervolle omgeving uiteten."
Adres: Molenstraat 7, 8331 HP Steenwijk
Telefoonnummer: 0521520739
moc.reppehcspoedtnaruatser@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Molenstraat 7
Postcode: 8331 HP



op zoek naar gerelateerd: restaurant steenwijk, tapas steenwijk, eetcafe steenwijk, goedkoop eten steenwijk, all you can eat steenwijk, woody's house steenwijk, de opschepper emmeloord, kiprestaurant steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woody's House Woody's House 20 meter Heerlijk gegeten Top Zeker een aanrader leuke bediening alles naar wens! We komen ze...
Tennessee American Steakhouse Tennessee American Steakhouse 87 meter Aardige serveerders en leuke sfeer eten is zeer lekker en de kip is zeer mals alleen ...
Recensies
Wat een geweldig restaurant. Hier kun je heerlijk eten voor een schappelijke prijs. We hebben overal van genoten. Heel vriendelijk personeel en snelle bediening van het eten. Er was nu werkelijk niks wat niet goed of lekker was. Dus ga vooral zo door.
Nog nooit geweest. Met een diner bon gekregen van collega's. Gereserveerd voor 2 personen. Flesje rosé besteld en vis trio met zijn 2e gedeeld. Het was meer dan een trio en ruim voldoende. Zalm, garnalen, krab croquetten en wat salade erbij. Heerlijk. Ik heb een entrecote en mijn lief en mix gill voor hoofdgerecht. Dit alles met salade, gebakken aardappeltjes, frites en veel mayonaise. Heerlijk gegeten en perfecte entrecote. Voor een schappelijke prijs en vriendelijke bediening.
Lekker gegeten, goed geholpen met de juiste wijn keuze. Verrassing menu 4 gangen vind ik een aanrader, meer dan genoeg en gewoon lekker eten. Jammer dat dit restaurant iets te ver van mijn woonplaats is anders had ik zeker vaker komen eten.
Overheerlijk gegeten. Bediening was heel vriendelijk. Wilde dat we dit eerder hadden ontdekt
Gekozen voor het 4 gangen verrassing menu. Deze moet per tafel worden gekozen. Heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Vriendelijk maar op het oog minder ervaren bediening. Wat later op de avond stamgasten. Die zorgden voor een wat ongebruikelijk rumoer voor een restaurant, maar passend bij de ongedwongen sfeer van deze bistro. Wij gaan zeker nog een keer.
Zijn met een groep geweest, en het eten smaakte goed, maar er werd slecht aangevuld, de bakken bleven lange tijd leeg en zoals bekend zou moeten zijn hoor je direct dit aan te vullen, om de mensen rustig te houden. Vooral de eerste twee ronden zijn belangrijk. Ook werd er door de medewerkers geen 1 keer gevraagd of alles naar wens was en of het smaakte. Als het aan mij ligt dat zoeken we volgend jaar een ander restaurant.
Het eten was heerlijk. De bediening prima en de sfeer voortreffelijk.Eten: 4/5
Vanavond,met Valentijn,heerlijk gegeten bij deze bistro.Heerlijk verrassingsmenu met vriendelijke bediening. Parkeren: Voldoende parkeerplaatsen in de buurt
Vier gangen menu besteld en was allemaal even lekker. Glazen waren schoon en borden warm. Bediening was ook dik in orde. Interieur is alleen niet meer van deze tijd.
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer, ook de bediening was vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader en komen hier als we in de buurt zijn weer genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid