facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Nije

Restaurant de Nije

Info

De Nije is het meest kindvriendelijke restaurant bij u in de regio. Met een open grill buffet van donderdag t/m maandag en een heerlijke brunch op zondag!

Geschiedenis

Restaurant de Nije (voorheen Anton Nijeveen) is het gezelligste familierestaurant in de regio. Op iedere avond serveren wij een zeer uitgebreid open grill buffet met meer dan 80 verschillende gerechten.

Ons buffet is geopend op maan-, donder-, vrij-, zaterdag vanaf 17:30 uur, op zondag vanaf 16:00 uur. Op zondag serveren wij vanaf 11:00 uur onze gezellige familiebrunch.

Tevens kunt u in ons café De Jager terecht voor verse koffie, koud bier, gebak of een heerlijke lunch!

Adres: Dorpsstraat 157, 7948 BP Nijeveen
Telefoonnummer: 0522-491215
Stad: Nijeveen
Route: Dorpsstraat 157
Postcode: 7948 BP


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Anton Nijeveen, De nije Nijeveen te koop, Pesse restaurant, Live grill restaurant, All in restaurant Drenthe, Wereld restaurant Hoogeveen, Restaurant met chocoladefontein, Restaurant Meppel corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BIJ IK - Rustpunt en Creatief Café BIJ IK - Rustpunt en Creatief Café 1 km dinsdag geopend van 10.00-12.30 en 14.00 -16.30 uur Voor de gezelligheid of om uit t...
Recensies
Sfeer was goed, leuke, behulpzame bediening. Wachten duurde wel erg lang. Het eten was in het algemeen goed, maar niet uitstekend. Kleine problemen met de menukaart aangezien koude voorgerechten niet expliciet als voorgerecht worden aangeduid en warme voorgerechten wel. De saus voor de BBQ-gerechten was overmatig zoet. Tomatensoep was wel erg lekker daarentegen.
De Nije bestaat niet meer, einde verhaal, overgenomen door nieuwe eigenaren en de volledige inboedel is afgelopen weekend verkocht. Of er ooit nog een renderend restaurant zal kunnen bestaan is nog maar de vraag.
Sharing Diner, heerlijk concept, gevarieerd eten. Zeer goed van smaak.
Na binnenkomst aardig wat tijd moeten wachten voor er iemand kwam. Onduidelijk waar een kassa of entree is. Na uiteindelijk een uur hebben we ons eerste eten gekregen.... Toen het er eenmaal was, hebben we gelukkig wel heerlijk gegeten. Wel jammer dat het brunch concept dat op internet staat, waar we wel een kaart voor kregen, uiteindelijk helemaal niet beschikbaar was.
Verrasend restaurant welke een leuk arrangement leverd, zoals share dining. Zowel binnen als buiten ruim opgezette tafels. Prijzen van voor de coronacrises. Hier durf je nog een rondje te geven. Eten was goed bereid en werd vakkundig uitgeserveerd. Voor mij voor herhaling vatbaar. Kon mijn tegoedbon niet laten scannen helaas was dit het enigste minpuntje. kom er nog wel een keer voor terug. Moet de luch ook eens geprobeert hebben. Kindvriendelijkheid: speeltuin buiten Parkeren: plaats voor 50 auto's. Rolstoeltoegankelijkheid: heb er zelf geen ervaring in maar het lijkt mij geen probleem.
Heerlijk gegeten. Gezellige, vrolijke, vriendelijke bediening Heerlijk sfeervol.
Shared dining was erg leuk en eten was prima van smaak. Goeie hoeveelheid limoncello in het limoncello ijs en leuk dat we naast onze bestelde gerechtjes ook steeds iets anders erbij kregen zoals stukjes kaas en worst of oreo koekjes met after eight bij het toetje.
Het concept was leuk, de uitvoering minder. We moesten enorm lang wachten op onze bestellingen. Toen deze kwamen, was een deel koud en vergeten. Ook waren heel veel gerechten niet meer op voorraad. Het was erg chaotisch. De serveerster deed haar best en hielp ons heel vriendelijk. We hadden een beetje medelijden met haar dat ze ons vaak moest teleurstellen. Al met al niet voor herhaling vatbaar.
Team de Nije Dankjewel voor de goede zorgen. We hebben heel lekker gegeten en gedronken . Het was heel gezellig en een vlotte bediening de kinderen hebben zich goed vermaakt tot de volgende Groeten Gerrit
We kwamen vandaag totaal onverwacht langs om take away op te halen. We werden erg vriendelijk benaderd. Omdat we de enige gasten waren en ze ook geen andere gasten verwachtten hebben we even op het terras mogen wachten, alvorens de gerechten klaar waren. Onder het genot van een drankje, en een lekker warm dekentje, duurde het niet zo lang voordat onze geïmproviseerde gerechten arriveerden. Thuis hebben we gesmuld en vonden het elke keer een verrassing wat er in de dozen zat. Klantgerichtheid was top, net als het eten. Vandaar de welverdiende vijf sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid