facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

Info

Culinair genieten in de polder!



"culinair restaurant midden in het groene hart"
Adres: Dorpsplein 7, 2821 AR Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-602016
Stad: Stolwijk
Route: Dorpsplein 7
Postcode: 2821 AR



op zoek naar gerelateerd: Recensies De Nieuwe Polderkeuken, De Nieuwe Polderkeuken facebook, Lunch Stolwijk, Restaurant Bergambacht, Restaurant Stolwijk, Restaurant Haastrecht, Eten bestellen Stolwijk, Family Stolwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poldercatering Poldercatering 0 meter Voor Zorgcollege een opendag georganiseerd. Dankzij Frank en het team van de Polderca...
CAFE HET WAPEN VAN STOLWIJK CAFE HET WAPEN VAN STOLWIJK 19 meter Zeer gezellige sfeervolle kroeg met super leuk personeel. Met name Nick is de vrol...
Eetwinkel te Kust & te Keur Eetwinkel te Kust & te Keur 66 meter Altijd gezellig bij Carolien en heerlijk eten! We halen er regelmatig een maaltijd e...
Eegdeman Snackbar Restaurant Grillroom Eegdeman Snackbar Restaurant Grillroom 96 meter Gewoon goede tent voor je snelle hap. Goede ham- en kipburgers. Friet en mayo ook goe...
Thuiskok Remco Thuiskok Remco 672 meter Thuiskok voor een culinaire avond bij u thuis.
Recensies
In een prettige ambiance hele fijne voorgerechten gegeten. Zeebaarstartaar was perfect, de witte asperges werden op smaak gebracht met o.a. gefermenteerde groene asperges, mierikswortel, kwartelei en gaf een fijne sensatie met de Müller-Turgau. De rivierkreeftjes met bisque en curry werden opgetild door een mooie gerijpte rosé uit de Saumur. Dus fijne gerechten die verrassend van smaak waren.
Bijzonder restaurant! Verrast door alle smaakvolle gangen en heerlijke wijnen. De opmaak bleef ook niet achter en wilde overal een foto van nemen. Heerlijk om terug te bekijken. Ook de bediening was erg persoonlijk en prettig. Een echte aanrader en kom graag nog eens terug!
Bijzonder genoten van de avond. Als vegetariër is het altijd maar de vraag hoe goed de gerechten zullen zijn, maar bij de Polderkeuken hoefde ik me daar zeker niet druk over te maken. Alles super van smaak en bijzondere combinaties geproefd. Het alcoholvrije arrangement blijkbaar een paradepaardje van dit restaurant was geweldig, mooie afgestemde dranken; van thee tot dirty beetroot chai latte en gin-tonic, en gelukkig geen druppel alcoholvrije wijn gezien. De bediening is attent en vriendelijk, zonder familiair te worden en de timing is iedere keer geweldig. Het dakterras is een aanrader; heerlijk in het zonnetje gezeten en genoten van de sfeer. Al met al zeker een plek om naartoe terug te keren!
Dit was niet zo'n goede ervaring. De maître kwam zenuwachtig over en was de hele avond slecht te verstaan. Daardoor eigenlijk geen idee welke wijnen we hebben gedronken in het arrangement. Maar goed dat kon nog aan corona en de bijpassende maatregelen liggen. On a positive note: de geplaatste schermen dragen bij aan een plezierige akoestiek. Die zou ik ook post-corona gewoon laten staan. Dan het eten. We hadden een vier-gangen menu. Wat er goed was: het voorgerecht van zeebaars tartaar en ceviche , de ossenhaas in het hoofdgerecht prima rosé en het dessert. Tot zover. Het tussengerecht coquille met chorizo was smakeloos. En dat gold eigenlijk ook voor de amuses en alle bijgerechten bij alle gangen. En ook voor de wijn. Op dit prijs niveau mag je meer kwaliteit verwachten.
Heel leuk, kleinschalig en relaxed restaurant. Voortreffelijk eten! Boven verwachting lekker maar ook heel mooi geserveerd. We hadden de keuze gemaakt voor niet-alcoholische cocktails, die waren ontzettend lekker en paste zeer goed bij het gerecht.
10 gangen jubileum menu. Zoals altijd heerlijk en zeer plezierig zitten. Goede wijn van Nederlandse bodem en porties ook precies goed.
Heerlijke avond hier gehad. Elke gang werd een waar kunstwerk van eten geserveerd met unieke, passende combinaties van smaken. Ook het wijnarrangement sloot erg goed op het menu aan. Bedankt voor de uitstekende service!
De tapas zien er schitterend uit en zijn heel lekker en smaakvol. Leuke bistro en vriendelijke bediening. Bij deze bistro is alles goed verzorgd, absoluut een aanrader voor een heerlijke avond.
Fantastisch gegeten, bijzonder verfijnde smaken en -combinaties. Een lust voor het oog en maag. Heerlijke bijpassende wijnen maakten het compleet! Aanrader!
Fantastisch gegeten in bistro De PolderKamer op het Dorpsplein in Stolwijk. Het maandmenu biedt voldoende keuze in voor- en hoofdgerechten en dessert. Vanaf de tafel leuk uitzicht op het Dorpsplein met Platanen. Het eten werd gezellig opgediend in mini pannetjes. Vriendelijke personeel, die hun best doen en ook tijd nemen om vragen te beantwoorden. Alle gerechten, die wij hadden besteld, waren van een hoge kwaliteit en zeer smakelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid