facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 'De Nieuwe Es'

Restaurant 'De Nieuwe Es'

Info

Restaurant 'De Nieuwe Es' biedt u een compleet nieuwe restaurant ervaring. Geniet van ambachtelijke culinaire gerechten uit elk werelddeel!

Geschiedenis

Restaurant 'De Nieuwe Es' biedt u een compleet nieuwe restaurant ervaring.

Wij zijn een culinair wereldrestaurant; onze keuken biedt u ambachtelijke culinaire gerechten uit elk werelddeel. Naast een onveranderlijk deel van de gerechtenkaart, is er sprake van een seizoensgebonden deel; denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gerechten gebaseerd op het mosselseizoen en het aubergineseizoen.

Eten bestellen doet u met ons moderne tabletsysteem; de gerechten zijn onderverdeeld per categorie en elk gerecht is voorzien van een korte beschrijving en een bijbehorende afbeelding. Indien nodig, is ons personeel altijd beschikbaar om u van advies te voorzien.
'De Nieuwe Es' werkt met rondes: per ronde geeft u per persoon twee gerechten naar keuze aan. Het aantal rondes dat u eten kunt bestellen is onbeperkt, evenals de tijd die u in ons restaurant wilt besteden. Dit alles bieden wij u voor een vast tarief; doordeweeks van €23,50 per persoon, van vrijdag tot en met zondag van €25,50 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een gereduceerd tarief.

Openingstijden:
Maandag - gesloten
Dinsdag - 16:00-22:00
Woensdag - 16:00-22:00
Donderdag - 16:00-22:00
Vrijdag - 16:00-22:00
Zaterdag - 16:00-22:00
Zondag - 16:00-22:00

Voor overige informatie en vragen zijn wij bereikbaar per telefoon en per e-mail. Reserveren is alleen mogelijk per telefoon.

Telefoon: 0183 - 702561
E-mail: [email protected]

Restaurant 'De Nieuwe Es'
Nieuwe Es 87
4254AW Sleeuwijk

Label

<>



"Beste klantVanaf 11-juli tot 17-juli wij zijn gesloten omdat wij op vakantie zijn. Vanaf 19-juli wij zijn gewoon open!Met vriendelijke groetjesRestaurant de Nieuwe Es10-juli -2022"

"Beste klantVanaf 11-juli tot 17-juli wij zijn gesloten omdat wij op vakantie zijn. Vanaf 19-juli wij zijn gewoon open!Met vriendelijke groetjesRestaurant de Nieuwe Es10-juli -2022"
Adres: Nieuwe Es 87, 5254 AW Sleeuwijk
Telefoonnummer: +31 183 702 561
Stad: Sleeuwijk
Route: Nieuwe Es 87
Postcode: 5254 AW



op zoek naar gerelateerd: de nieuwe es menukaart, a15 restaurant, winkelcentrum de nieuwe es sleeuwijk, winkels de nieuwe es sleeuwijk, de nieuwe es reserveren, restaurant woudrichem, restaurant sleeuwijk, restaurant de nieuwe es menukaart
Recensies
Lekker gegeten, goede gerechten en prima bediend. De robot die gerechtjes wegbrengt, is niet zo snel. Als het wat drukker wordt, helpt de bediening mee met uitserveren. Drinken en desserts worden sowieso uitgeserveerd door de bediening. Bestellen gebeurt via een tablet. Alle gerechten zijn vers en goed warm heet als dat de bedoeling is. De carpaccio-sushi was er voor het eerst en die was erg lekker! Restaurant is kindvriendelijk, kinderstoelen en verschoontafel aanwezig. Ook het afhalen is altijd prima.
Geweldig restaurant met vriendelijk personeel en super lekker eten voor een leuke prijs. Wij eten er vaak. Enige minpuntje was gisteren, er zat een hele grote groep met ruim 40 volwassenen en stuk of 10 kinderen. Dat ging toch wel ten koste van andere gasten, lang wachten etc. Kinderen gingen rennen door het restaurant. Misschien moeten ze toch een maximum aan groepen zetten, bv 15 per groep. Ik zelf vind het restaurant ook niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Je kan ze niet op hun stoel houden en dat is voor andere gasten echt irritant. Maar dit hadden wij nog niet eerder zo meegemaakt. Het is gewoon super daar, ook afhalen is een aanrader.
Leuk restaurant met lekkere gerechten. Er rijdt een bedieningsrobot rond wat het wellicht wat minder persoonlijk maakt alhoewel je bij all-you-can-eat restaurant daar vaak toch niet voor komt. Maar voor kinderen was het des te leuker!Eten: 4/5
Gezellig, trendy aziatisch restaurant. Goede kaart, mooi geserveerd, smakelijke gerechtjes. En bijzondere bediening door een robotje Eten: 5/5
Heerlijk gegeten alles smaakt erg goed. Het gaat best snel 10 min wachten en je kan voldoende gerechten weer bestellen. Vriendelijk personeel en iedereen werk door Sfeer vol restaurant
We waren te gast met iemand die een glutenvrij dieet behoeft. Was top geregeld. Serveerster was heel attent om te helpen. Eten zeer lekker, en voor een schappelijke prijs. De robot-ober is ook grappig om eens mee te maken. Geeft een beetje een klein-Tokyo vibe.
Heerlijk gegeten, all you can eat restaurant, sushi. Voor kinderen of mensen die liever geen sushi eten zijn er ook andere gerechtjes. Vriendelijk personeel. Leuke robot die meehelpt bij de bediening
Top plaats, vooral qua prijs kwaliteit verhouding! Erg goed rekening gehouden met allergieën. Erg lekkere sushi, en de wokgerechren zijn ook heerlijk. Speciale dieetwensen: Erg goed aangepast aan iemand met een glutenallergie, vaak komen controleren of het goed gaat, top!
Heerlijk gegeten in een heerlijke sfeer wat wil je nog meer ...een lage rekening na ook dat dus. top Parkeren: ruime parkeerplaatsen zowel voorzijde als achterzijde Rolstoeltoegankelijkheid: ja prima Speciale dieetwensen: ruimte voor alles ....zeker als je bespreekt van te voren
Het was voor ons de eerste keer hier. Het zag er super leuk uit, mooi paarse kleur. Het personeel was ook super aardig en behulpzaam. We geinig dat er een robot poes je eten komt brengen. Voor de rest was de sushi mega groot waardoor je alleen rijst proefde dan t sushi zelf. Hierdoor zat ik ook heel snel vol. Opzich is t heir niet verkeerd. Ik ben alleen beter gewend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid