facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Lange Muur

Restaurant De Lange Muur

Info

De Lange Muur is specialist in de verfijnde oosterse keuken. Wij serveren een keur aan Chinese, Indische en Cantonese gerechten.

Adres: Alexander Gogelweg 59, 4384EV Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-465783
ln.negnissilvruumegnaled@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Alexander Gogelweg 59
Postcode: 4384EV


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:30
Zondag: 12:00 - 21:30

Recensies
Lekker gegeten van het buffet. Genoeg keus voor iedereen. Voortdurend aangevuld. En uiteraard een heerlijk toetjes buffet.
Wij bestellen meestal een maandmenu. Is ruim voldoende om met z'n drieën 2 dagen van te eten. Daar zit dan wel een extra soep en grote loempia bij. De menu's zijn prima in orde. Het personeel is altijd vriendelijk. Het inrichting is zoals het bij een Chinees restaurant behoort te zijn. Er is een speelruimte voor kleine kinderen en voldoende parkeergelegenheid.
Ons 31 jaar samenzijn hebben onze kinderen een avondje gereserveerd bij De Lange Muur. Aangezien het voor ons een verrassing was hebben we ook gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu en daar hebben we ontzéttend van genoten, goed klaargemaakt alles, héérlijk! Het nagerecht mochten we ook zelf bij het buffet halen op aanraden van de eigenaresse.
Heerlijk buffet gehad, ook menukaart was uitgebreid. Loempia vd menukaart was groot en ruim voldoende voor 1 persoon. Keurig nette bediening.Eten: 5/5
Lekker eten, helaas veel warme gerechten lauw of nagenoeg koud. Controle op de drank zou iets meer de aandacht kunnen hebben. Verder vriendelijk en correcte bediening. Kindvriendelijkheid: Eigen speelruimte voor jonge kinderen.
Weekend buffet geeft heel breed aanbod. Gezellig aan een 8 persoons ronde tafel. Wel vlot reserveren.Eten: 4/5
Lekker gegeten! Vriendelijke bediening. Zoals altijd tevreden. Personeel vroeg of wij het overige mee wilde nemen. Doggy bag. Toepasselijk met mijn hond erbij! Heel attent. Uiteraard was Luuk mijn assistentiehond ook mee!
Nu in corona tijd hadden we wel zin in chinees, maar gingen voor de verandering is in het restaurant zelf eten. Het was een apart ontvangst met een gek apparaat dat onze temperatuur meette. Toen we eenmaal 1,5 meter van iedereen veilig aan tafel werden geplaatst kon het feest beginnen. Welgeteld circa 300 gerechten waaruit we konden kiezen. Dit duurde dan ook wel even maar gelukkig was de bediening al zo snel om ons te voorzien van de drankjes. Toen we ons eten hadden gekozen konden we nog geen 10 minuten later al aanvallen. Het was echt heerlijk maar wel veel. Dus we zijn aan t eind van de avond weer terug naar huis gerold.
Was niet onze eerste bezoek geweest naar De Lange Muur. Het buffet was wederom heel goed. Personeel is altijd vriendelijk en vlot. Zondermeer een aanrader!Eten: 5/5
Voor mij het beste Chinees restaurant in de regio. Service is goed, er wordt erg efficiënt en snel gewerkt. Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid bij en in de omgeving van het restaurant. Rolstoeltoegankelijkheid: Toegankelijk voor rolstoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid