facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Kloostergang

Restaurant de Kloostergang

Info

Welkom bij restaurant de Kloostergang! Twentse gastronomie! Met een knipoog naar de Peruviaanse en Spaanse keuken. Wij hopen u te mogen verrassen!

Geschiedenis

Welkom bij restaurant de Kloostergang! Kom in onze huiskamer op en top Twentse gastronomie ervaren. Met een knipoog naar de Peruviaanse en Spaanse keuken. Wij hopen u te mogen verrassen!

Adres: Hertmerweg 47, 7625 RH Zenderen
Telefoonnummer: 0742673215
Stad: Zenderen
Route: Hertmerweg 47
Postcode: 7625 RH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pannekoekenbakker Zenderen De Pannekoekenbakker Zenderen 80 meter Vorige keer hebben we buiten gezeten, nu binnen. We hebben hier wederom een geweldige...
De Kapel De Kapel 213 meter Alles helemaal goed. Had alleen iets drukker mogen zijn op donderdagavond. Misschien ...
Het Ideaal Het Ideaal 213 meter Als je reserveert en aangeeft dat je gluten,lactose en suikervrij dieet hebt, en men ...
Restaurant Het Seminar Restaurant Het Seminar 213 meter Een uitgesproken restaurant om samen met vrienden een heerlijke avond samen te zijn. ...
Theehuis De Karmeliet Theehuis De Karmeliet 535 meter Na de erbarmelijke ervaring bij buurman De Smikkel was dit echt een warm bad en een v...
Wijnkoperij en restaurant de Prinsen Wijnkoperij en restaurant de Prinsen 591 meter Vandaag de foodbox gehad. Wat een leuk concept. Heerlijk gegeten, top kwaliteit! Echt...
Bistro Weleveld Bistro Weleveld 1 km Bistro Weleveld: Super locatie, prachtig uitzicht op de golfbaan. Bistro vrij toegank...
Recensies
Met een groep zijn we hier geweest tijdens de Jeunesse Restaurateurs Week. Wat een geweldige ervaring. Wonderlijk eten en geweldige bediening. Veel aandacht voor de gast. Het was het bedrag meer dan waard.
Lekker gegeten maar met nare smaak door ruzie over de rekening vertrokken. Wees gewaarschuwd: een glas wijn overslaan kan tot een 30% hogere rekening leiden. Wij dachten het makkelijk te maken door met 11 personen allen het €85 all-in 4 gangen menu incl drank te nemen hoewel sommigen een Bob arrangement of helemaal geen alcohol dronken. Geen enkel probleem volgens de chef. Blijkt bij afrekening ALLE drank daardoor op ‘na calculatie’ tarief te staan waardoor de rekening 30% duurder uitvalt dan het all-in menu terwijl we hetzelfde gegeten en aanzienlijk minder gedronken hebben. Meest verbazingwekkende is dat de eigenaar voet bij stuk houdt en op geen enkele manier tegemoet wil komen terwijl hij zelf verantwoordelijk was voor de onduidelijke situatie. Hopelijk komt hij alsnog tot een meer klantvriendelijk inzicht. Ps. Eet regelmatig in sterren restaurants en heb nog nooit eerder een negatieve recensie hoeven te schrijven.
Dit etablissement heeft onze verwachtingen vol overtroffen. Fine Dining in het breedste zin van het woord. Een vermelding in de gidsen laat niet blijken hoe hoog de kwaliteit hier aan te pas komt. De gerookte zalm uit het vat maakt smaakt hier gecontroleerd en zeer verfijnd. Subtiele vervolg gerechten met een wereldklasse aan wijn-spijs door Joyce muller. Een bijzonder vrouw die je zelden tegenkomt op gastronomisch gebied. Chapeau! Oprecht het best bewaarde geheim van Twente.
Kortgeleden hoorden we dat 'De Kloostergang' een nieuwe eigenaar + brigade had gekregen. Vol verwachting het was tenslotte 5 december besloten we daar te gaan lunchen. En die verwachting werd absoluut niet teleurgesteld. Freddy Cussel gaf ons persoonlijk een korte toelichting op de nieuwe situatie en zijn plannen en bedoelingen, die ons beslist aanspraken. We besloten een vis menu te kiezen en hebben genoten. Wat een bijzondere ingrediënten en smaken! De 'micro groenten' en de kabeljauw in sereh bouillon in het voorgerecht en de 'corvina vis' in het hoofdgerecht hadden wij nog nooit eerder gehad. Allemaal heel speciaal en lekker bereid. En dan de huisgemaakte friandises! Heerlijk van smaak, romig en toch licht. We verheugen ons al op de volgende keer. Axel en Jenny.
Een geweldige belevenis, menu van de chef. Fijne producten met verrassende combinaties van smaken. Alles perfect gepresenteerd en verzorgd. Groot compliment voor de hele crew. Twente heeft er een culinaire toplocatie bij. Absolute aanbeveling voor iedereen die een avond wil genieten !!
De Kloostergang was ons reeds aangeraden. We genoten, niet alleen van de heerlijke Bisque d'Hommard, van het Twentse Lam en de overheerlijke Brunello, maar ook van de bediening door mede-eigenaresse Joyce Muller: Top! De prijs/kwaliteits verhouding is zonder meer gunstig. We komen in het najaar met buitenlandse gasten zeker terug.
Bijzonder teleurgesteld. Twee dagen geleden gereserveerd en 4 uur van te voren worden we opgebeld met de mededeling dat we uitsluitend een menu kunnen eten van € 80,00 p.p. We hadden er ons op verheugd onze trouwdag 30st bij jullie te kunnen vieren, helaas.
Wederom een geweldige avond gehad. Culinair verrast door een geweldige brigade die zeer kundig en vriendelijk de mooiste gerechten presenteerde. De bijpassende wijnen zijn het kersje op de spreekwoordelijke taart!
op 23-11-2013 in de Kloostergang gegeten. We zijn gastvrij ontvangen en heel attent bediend. Heerlijk gegeten we komen zeker nog een keer terug.
Prima keuken, maar dik uur wachten tussen gangen is belachelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid