facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Houtzagerij

Restaurant De Houtzagerij

Info

Restaurant de Houtzagerij is een sfeervol complex midden in de natuur met een gezellig familierestaurant, indoor speeltuin en informatieve natuurkamer.

Geschiedenis

Welkom bij De Houtzagerij!

Met de ongekende schoonheid van de omgeving zo dichtbij móest iets worden gedaan. Het resultaat? De opening van ‘De Houtzagerij’, een gloednieuw en sfeervol complex midden in de natuur. Hier is sinds kort een knus familierestaurant, uitdagende indoor speeltuin, kindertheater, kidsclub én de educatieve informatiekamer ‘De Natuurpoort’ gevestigd.
De liefde en het respect voor de natuur is echt overal zichtbaar. Dit geldt voor de keuze van veel natuurlijke materialen bij de nieuwbouw van De Houtzagerij. Zo is Larix- en Douglashout van 25 meter hoge bomen uit het naastgelegen natuurgebied Planken Wambuis gebruikt. Het komt ook tot uiting bij de oprichting van ‘De Natuurpoort’, een samenwerking met Natuurmonumenten. Tenslotte maken wij zoveel mogelijk gebruik van pure, ambachtelijke ingrediënten in onze moderne keuken. Achter elk product én keuze zit een verhaal.

Die Veluwse gastvrijheid, de persoonlijke betrokkenheid en aanpak van de familie Prangsma, het warme onthaal voor de gasten én het duurzaam ondernemen komen hier in complete harmonie samen.

Met hart voor de zaak staat het gastvrije team van De Houtzagerij klaar om u een heerlijke dag in de natuur te bezorgen! Of u nu alleen komt voor een kop koffie of etentje in ons gezellige Familierestaurant, of om met uw gezin in onze Indoor speeltuin te spelen óf voor een informatief uitje De Natuurpoort met een mooie wandeling komt bezoeken…

Arnhemseweg 100-102 6731 BV Otterlo telefoon 0318-591925

Adres: Arnhemseweg 100-102, 6731 BV Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318591925
Stad: Otterlo
Route: Arnhemseweg 100-102
Postcode: 6731 BV



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Houtzagerij Otterlo, Houtzagerij Zeeland, Restaurant met binnenspeeltuin Gelderland, Restaurant met binnenspeeltuin Brabant, restaurant met binnenspeeltuin zuid-holland, De Houtzagerij Otterlo camping, Kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin, Restaurant met speelhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Koperen Kop De Koperen Kop 4 km Café restaurant de Koperen Kop
Recensies
Fantastisch restaurant met een unieke sfeer. Uitstekend service met aandacht en gastvrijheid op de hoogste niveau. Super speeltuin voor de kinderen met hoog kwaliteit attracties. Dankjulliewel! 10/10 Vegetarische menuopties: Vegan burger super groot en lekker, zoet en gewoon patat. Kindvriendelijkheid: Fantastisch speeltuin binnen en buiten Parkeren: Groote gratis parkeerterrein buiten de park, 50m van de restaurant. Ook veel elektrische paaltjes. Rolstoeltoegankelijkheid: Geen trappen, grote aparte toilet.
Persoonlijk vond ik het wat massaal. Ze proberen wel de intimiteit erin te houden door "hoeken" te creëren. Het is een prachtig gebouw. Veel hout. Veel charme. Ik was er voor een schilder workshop. De lunch was zeer goed. Creatief en lekker. Bediening aardig en vlot. Zeker voor deze workshop een geschikte accomodatie. Doordat er voor ons een aparte "zaal" beschikbaar was. Het bevind zich op een vakantiepark en het gaf mij ook een kindvriendelijke indruk. Alleen de gezelligheid en het gebouw kwamen niet écht samen door de massaliteit. Maar dit is uiteraard heel persoonlijk.
Leuke locatie en ziet er zowel van binnen en van buiten prima uit. Terras geeft je een goed uitzicht over de speeltuin, het theater of het zwembad paar plekken zie je alles afhankelijk waar je zit. Eten is prima, de smaken zijn goed. De kaart is klein, staan weinig items op voor met name het diner. Dit maakt de kaart niet minder, de items die erop staan zijn een prima basis. Bediening is heel erg wisselend wie er staan. Meeste doen het goed, ze geven je een gastvrij/welkom gevoel zoals het hoort in de horeca echter zit er een enkele zuurpruim tussen en dit is jammer. Bediening lijkt ook wat sturing te missen. Wordt weinig gecommuniceerd onderling en dus gaat er wel eens wat fout met bestellingen of tafelnummers. Wellicht komt hier de reactie van sommige vandaan.... Prima locatie om te eten, verwacht alleen geen hoogstandjes. Hebben hier tijdens onze vakantie van 2 weken, 1x geluncht en 3x gedineerd.
Vreselijk! Nooit meer.. als oud otterlo'er en oud medewerkster.. schaamde ik me, sfeerloos, standaard kaart, eten werd koud geserveerd en was ook niet gaar en dan nog de volle mep betalen. Na een uur wachten werd er gevraagd of we de kaart al hadden gezien.. Waar wij op antwoordde "Ja, en ook al een keuze" Meisje kwam een half uur later pas terug om onze bestelling op te nemen. Onderwel liepen medewerkers rustig schoon te maken en mensen alleen maar drinken te brengen die buiten zaten in de zon.
Concept is leuk, maar veel matige punten. - buitenspeeltuin niet echt geschikt voor een peuter, weinig toestellen geschikt om dan zelf te doen. - binnenspeeltuin leuk, maar geen zitgelegenheid in de buurt - bediening was traag, meerdere malen gevraagd om wat te kunnen bestellen, in meer dan 2 uur 1 drankje kunnen drinken. - bij aankomst gevraagd of we later wat konden eten, we zouden tegen die tijd wel een tafel kunnen krijgen. Om 5 uur bleek alles gereserveerd en moesten we ergens anders heen.
Wij wilden met 2 stellen en Kids hier eten. Helaas bleek dit niet mogelijk, omdat de Houtzagerij failliet is. Nog maar een paar personeelsleden aanwezig, om te proberen er wat van te maken. Gelukkig nog wel een borrel kunnen doen. Hopelijk dat het blijft, wat het is echt een leuke locatie. Tip: reageer frustratie niet af op het personeel. Die kunnen er niets aan doen!
Gisteren hebben we met circa 80 volwassenen en kinderen een feestje gevierd bij de houtzagerij. En dat is erg aan te bevelen! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Een goed verzorgde barbecue met voor ieder wat wils. En wat een uitkomst dat de kinderen gebruik kunnen maken van de leuke binnenspeeltuin! Nogmaals heel erg aan te bevelen!
Teleurstellend! In een herfstvakantie niet in staat zijn om voor een persoon friet te bakken en vragen om over half uur terug te komen. Dan is mijn eten al zwart! Hoe is het toch mogelijk. Je weet toch dat op een volbezet park mensen eten kunnen komen halen. En dit is niet de eerste keer. Vorig jaar was precies hetzelfde.
Nergens was terug te vinden dat het gesloten was. Wij gingen erheen met stuiterende kids ivm de speeltuin eenmaal Aangekomen een grote teleurstelling was het restaurant gesloten ivm personeelsbezetting. Erg jammer dat er nergens iets vermeld stond of dat er ergens stond dat je beter even kan bellen van te voren omdat er Soms van de aangegeven Openingstijden afgeweken word.
Wouden hier rond de middag wat gaan eten maar kregen te horen dat alles al gereserveerd was. Na een snelle blik op de tafels bleken deze gereserveerd voor 16 uur.Service: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid