facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Hooghcamer

Adres: Nobelstraat 65, 3132 BB Brielle
Telefoonnummer: +31181411122
Stad: Brielle
Route: Nobelstraat 65
Postcode: 3132 BB


Recensies
Je krijgt hier uitstekend eten. De kwaliteit is echt goed en de hoeveelheid is ook meer dan voldoende. Als je dan voor 34 euro een vier gangen suprise menu krijgt is dat van grote klasse. Ook de bediening is prima. Vriendelijk en behulpzaam.
Prima broodje maar personeel redelijk nors Er werd niet gevraagd of we een wit of bruin pistoletje wilden. Achteraf aangegeven maar dat werd niet gewaardeerd...
ondanks dat het heel rustig was duurde het toch 50 min dat er eten op tafel kwam. patat werd te zout geserveerd.
Lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is ook zeer goed.
Op tweede kerstdag hier gegeten. Ze hadden geen speciaal menu, maar gewoon de normale kaart. We hebben lekker gegeten en ondanks de drukte ging de bediening redelijk vlot. We hebben wel boven gezeten waardoor je niet heel vaak iemand zag, dus als je iets extra's wilde dan moest je wachten tot ze voor een andere tafel kwamen of zelf naar beneden lopen. De eend van het voorgerecht was wat aan de droge kant, het hert als hoofdgerecht was erg lekker.
Vriendelijke bediening, netjes, gezellig, mooi bestek, lekker eten. Nadeel: geholpen door 4 verschillende obers. Bestek wat niet nodig was werd van de tafel gehaald en weer in de bestekbak gedaan ipv afwassen. Niet goed bekend met glurenalergie. Verkeerde gerechten ontvangen. Hoge prijs en dan krijg je een frietje erbij.....
Vriendelijk personeel, lekker bakkie koffie gedronken met lekkere chocolade taart en appeltaart
Wij hebben hier het afgelopen jaar 3 keer gegeten. De bediening is vlot, netjes, leuk. De open keuken is ook mooi. De frites niet te eten. Het eten voor de rest is goed. Ietsie pietsie duurder dan gemiddeld, maar dan krijg je ook goed vlees/vis. De voorgerechten zijn behoorlijk standaard, niet verkeerd, de tomatensoep is echt een aanrader, zelden zon lekkere tomatensoep gegeten. De carpaccio is ok. De spareribs zijn goud. De sfeer in het restaurant prettig. Graag zou ik wat meer salade/groente op het menu zien.
Vorig jaar zijn mijn vriend en ik hier gaan dineren omdat wij 1 jaar samen waren. Dit jaar zijn wij hier weer gaan dineren omdat wij 2 jaar samen zijn, ik wil dit graag als traditie blijven doen! Heerlijk eten, prettige bediening en vooral hele mooie, gezellig en fijne sfeer.
Afgelopen zaterdag geweest. De dames High-tea, de heren High-beer. Eigenlijk fietsten we hier altijd voorbij. Van buiten ziet het er niet heel aanlokkelijk uit. Omdat we niet meer naar Chez André willen vanwege slechte ervaringen en De hoofdwacht geen High-tea aanbood, toch hier maar eens aangeklopt. Bij binnenkomst troffen we een frisse leuke ambiance uitstralende zaak aan. De hapjes waren heerlijk en we hebben ons uitstekend vermaakt. We komen hier zeker ook nog een keer het eten uittesten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid