facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Heuvel

Restaurant de Heuvel

Info

Genieten in een rustieke ambiance met een heerlijk zelf samen te stellen 3-menu voor maar € 24,50 p.p.
Open van woensdag t/m zondag.

Adres: Heuvelweg 6, 1981 LV Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0255-545840
Stad: Velsen-Zuid
Route: Heuvelweg 6
Postcode: 1981 LV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Heeren van Velsen Restaurant De Heeren van Velsen 2 km Een heel gezellige avond gehad met ons gezin.Vanaf het voorgerecht tot aan het toetje...
Recensies
Verzorgd eten! Het dessert was wel heel groot. Je bent er ook welkom met een hond. Het enige nadeel is het stof aan de lusters.
Kaart met bijzondere gerechten en heerlijke smaken. Zeer enthousiast en vrolijk personeel!
Helaas, slecht gegeten hier. De frietjes en het brood waren lekker en de bbq zag er goed en vers uit, maar dat was het niet. We konden geen kip bestellen, want die lag nog in de vriezer aldus de ober en verder smaakte het vlees ook niet vers en was gewoon niet lekker. Daarom hebben we ook geen gebruik gemaakt van het onbeperkte vlees. Gelukkig hadden wij een arrangement en dus niet de volle mep betaald van 22,50 p.p, want dat is het echt niet waard. Voor de drankjes konden we continu naar binnen lopen, want de bediening kwam amper naar buiten en dat terwijl er maar max 3 tafels zaten. Zelf lang in horeca gewerkt en zit niet in ons om snel opmerkingen te maken, maar deze vind ik op z'n plaats. Hopelijk doen jullie er iets mee!
Heerlijk gegeten en genoten van een kaas fondue, staff was zeer attent en alles naar wens!
Met twee personen gegeten bij De Heuvel met een VOMAR kaart. Dus 1 VOMAR menu gratis. Bediend door een fantastische jonge kelner en een aardige oudere collega. Beiden zeer vriendelijk en ECHT. De jonge kelner een verademing vergeleken met gemiddelde jongeren van dezelfde leeftijd. Het drie gangenmenu was perfect, een culinair hoogstandje. Zonder overdrijving was het haute cuisine. Elke hap was een sensatie. Dit is een plek waar we nog vele malen zullen komen. De entourage en inrichting van het pand is warm en gastvrij met de open haard. Een perfecte avond dankzij menselijk werk van de koks en de bediening.
Met vier man gegeten. Drie hebben heerlijk gegeten. Maar een van ons nam een biefstuk die vol zat met zenen. De serveerster was vriendelijk en nam het eten bijna onaangeroerd weer mee. En dan verwacht je een nieuw gerecht. Er vroeg een kwartier later iemand wat de klacht was.... Dat was het. Geen nieuw bord aangeboden niets. Jammer, zoiets hoor je goed op te lossen.
Donderdag met een vomar kaar van 2e gratis gegeten.Ik kan alleen maar zeggen top top en nog eens top.Ik ben heel wat gewend maar dit was culinaire hoogstand.En dat voor een hele leuke prijs.Een super aardige jongen die bediende alles was te regelen wat een heerlijke ambiance. Ik kom gouw weer terug.
Het was heel rustig. Wij waren met z'n 4en en verder was er nog 1 ander stel. Verder niemand. Misschien dat daarom de muziek opviel. Eten was heerlijk en bediening was super, daar is/was niets op aan te merken.
Verrassend. Upgrade van sportkantine naar restaurant. Nu zeer veelzijdig, maar wel met veel aandacht voir kwaliteitin de keuken. Leuk in combinatie met naastgelegen recreatiegebied.
Eten was lekker. We hadden aan de ah restaurantactie meegedaan. Voorgerecht kon alleen goulasshoup worden besteld en voor 3 euro extra een ander voorgerecht. Gekozen voor de warme zalmsalade wat uiteindelijk voorverpakte gerookte zalm was. Toch was het wel lekker. Als hoofdgerecht hadden we beiden de grillplate genomen. 6 stukjes vlees per persoon is nou niet echt veel. Biefstuk was gekruid wat echt niet had gehoeven. Als nagerecht dessert vd chef. Dat zou een pistache walnoten ijs zijn. Helaas weten ze het verschil tussen pistache en walnoten niet want de noten waren pecannoten geen andere noten te bekennen. Niettemin was het nagerecht erg leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid