facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Heeren van Kok

Restaurant De Heeren van Kok

Info

Restaurant De Heeren van Kok



"De Heeren van Kok: garant voor een heerlijke avond uit eten!"
Adres: Warmoesstraat 37-39, 1521 CJ Wormereer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0756281226
Stad: Wormereer
Route: Warmoesstraat 37-39
Postcode: 1521 CJ


Recensies
Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. We hadden als voor gerecht de garnalencocktail, als hoofd de tournedos en als laatste had mijn vriend de flensjes die aan tafel werden bereidt wat ook een feestje was en ikzelf had de crème brulee. Kortom echt heerlijk gegeten
Super plek om te eten, prachtige accomodatie, super goede bediening. geweldige feest locatie. Wel ver van te voren reserveren.
Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Als je flensjes als dessert besteld, komt de kok deze aan tafel berijden. Een absolute aanrader
Zoals we gewend zijn van Albert en Silvia, hebben we weer heerlijk gegeten. Personeel ook super vriendelijk.
Uit eten geweest met 'het werk'. Maar wat is dit een top-restaurant. Hele fijne sfeer, goede stoelen. Mooi gedekte tafels. Goede bediening. En het eten... Alles was zo lekker! Perfect en vol van smaak, miste niets aan! Van begin tm eind genoten! Als ik met manlief nog eens uit eten ga, weet ik waar ik hem naar toe neem. Ik hoop dat ze dan nog open zijn, want ik vernam dat het restaurant te koop staat? Ik had een pomporri tomaten soep, Noorse zalm als hoofdgerecht, aardbeien met ijs als dessert en een lekkere cappuccino met een heerlijke bonbon.
Een woord geweldig niets op aan te merken.
Weer heerlijk gebruik gemaakt van de restaurant week . En blij verrast met de heerlijke gerechten. Aanrader .
Als vanouds gisteravond weer heerlijk gegeten bij de Heeren van Kok! Echt jammer dat jullie ermee stoppen, maar snappen doen we het natuurlijk wel. Bedankt voor deze laatste fijne ervaring.
We hebben een afhaalmaaltijden opgehaald en hebben zo heerlijk gegeten. Complement aan de kok en wij kunnen niet wachten om na de lockdown gezellig in het restaurant te kunnen eten.
Top restaurant ! Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en bovenal heerlijke gerechten. Je bent echt een avondje weg. Mijn totaal oordeel : 10 , kan niet beter.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant De Heeren van Kok.

Wormereer restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Warmoesstraat 37-39 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant De Heeren van Kok adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant De Heeren van Kok. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant De Heeren van Kok delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid