facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Griekse Keuken

Restaurant De Griekse Keuken

Info

De griekse Keuken

Geschiedenis

Sinds Juli 2010 is er in Weert een nieuw Grieks restaurant waarbij gerechten volgens deze traditionele keuken worden bereid. Restaurant De Griekse Keuken onderscheidt zich door een ruime keuze uit griekse specialiteiten zoals verse (250gr) ossenhaas met een Griekse rodewijn saus, champignons knoflook en verse groenten, Gyros met een wittewijn saus, Kipfilet met een verse kaassaus en nog veel meer. Ook de populaire grillgerechten zoals souvlaki, suzuki en bifteki worden naar een hoog niveau getild. De speciale garnering en aparte bereiding zullen u ervan overtuigen dat Restaurant De Griekse Keuken u de enige, echte Griekse keuken biedt.



"Ons restaurant bevindt zich in het gezellige centrum van de stad Weert.Wij serveren uitsluitend eerlijke en authentieke Griekse gerechten bereid met verse ingrediënten.U zult worden beloond met bijzonder smaakvolle gerechten die met liefde en passie zijn bereid."
Adres: Langstraat 48, 6001 CW Weert
Telefoonnummer: 0031495541726
ln.nekuekeskeirged@tnaruatser
Stad: Weert
Route: Langstraat 48
Postcode: 6001 CW


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: griekse keuken weert menukaart, de griekse keuken dordrecht, grieks restaurant weert, restaurant de griekse keuken langstraat weert, wowdeal griekse keuken weert, griek weert mykonos, grieks restaurant rhodos weert, afhaalgriek weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks Restaurant Rhodos,Weert Grieks Restaurant Rhodos,Weert 36 meter Authentiek Grieks stel is eigenaar. Leuke, gezellige aankleding, mooie muurschilderin...
Grieks Restaurant Mykonos Weert Grieks Restaurant Mykonos Weert 259 meter Geweldig lekker gegeten Top bediening Hier en daar een ouzo Zeer aan te bevelenEten: ...
Recensies
Gezellig restaurant met buiten terras. Vriendelijk personeel. Eten is vers en het zijn flinke maaltijden. Bij aankomst kregen we een Ouzo. Het hoofdgerecht was veel. De salade was van onder andere witte kool dun gesneden met een fris zure dressing en dat was een goede tegenhanger van de vlees maaltijd. Het dessert was uitstekend. Er werd ons na afloop nog wat te drinken aangeboden. We hebben een cappuccino gedronken. Eten goed, terras gezellig. Een aanrader.
We gaan hier altijd met veel plezier eten. De Griekse Keuken heeft gerechten die apart gekruid worden. Dus niet een pot kruiden over het vlees dat alles hetzelfde smaakt. De bediening is zeer netjes. De toiletten zijn keurig onderhouden. Het bevalt zo goed dat we de laatste weken wel geregeld daar waren. Top locatie en fijne sfeer
Geweldig!! Dik verdiende 5 sterren!! Heerlijk eten!! All you can greek concept! De gyros met wittewijnsaus is een echte aanrader evenals de bladerdeeg hapjes met feta en spinazie! heerlijk fris en super schoon hygiënisch restaurant!! Ook de toiletten super schoon en ruiken aangenaam fris!! 10+ vd hygiëne ook hier!! Erg aardige en vooral vriendelijke bediening! Zelfs aan de kleintjes word gedacht!! Kleurplaat placemat en een pot kleurpotloden! "Het flesje drinken appelsap erg handig voorzien van een gaatje in de kroonkurk precies groot genoeg voor een rietje!" Wat ons dochtertje van bijna 4 erg grappig vond! snelle service ronde na ronde! Voor ieders wat wils "groot of klein", "jong of oud" op de kaart te vinden! EEN ECHTE AANRADER! & WIJ KOMEN HIER ZEKER TERUG!!
Lekker eten voor een betaalbare prijs. Een aanrader is weert. Ook Goed personeel niet geheel onbelangrijk.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening maar erg gehorig restaurant. Herrie van gasten om ons heen. Eten was erg lekker. Was lang geleden voor ons Grieks is erg lekker.
Zeer lekker gegeten All you can Griek concept.Meer dan voldoende en vriendelijk personeel.Als tip zou ik mee willen geven ,wat griekse muziek voor de sfeer
Met ons gezin en aanhang 11 personen wezen eten. In één woord, subliem! Leuke ambiance, vriendelijke bediening, ondanks de grote verscheidenheid van het bestelde werd alles in vlot tempo opgediend. De gekozen menu's waren alle voortreffelijk, als we nog eens in de buurt zijn komen zelf uit Middelburg gaan we er zeer zeker weer eten!
Zojuist hier gegeten na een dagje pretpark. We hadden een "menu van de chef". Met verschillende kleine voorgerechten, een soort mix grill als hoofdgerecht en een grand dessert. Elke gang was uitstekend maar wat nog beter was was het personeel. We werden door verschillende personeelsleden geholpen maar allemaal waren ze uiterst vriendelijk. Het is jammer dat we niet uit de regio komen anders hadden we hier zeker vaker heen gegaan.
We hadden een schotel voor 2 pers, wat was die lekker. Het nagerecht waren verschillende Griekse zoete lekkernijen, ook verrukkelijk. Het is jammer dat we meer dan 200 km bij jullie vandaan wonen. Dan kwamen we zeker vaker eten!
Gevonden via TripAdvisor, stond goed aangeschreven. En dat bleek waar te zijn. Vriendelijke bediening, goed eten,lekkere ouzo. Dus als je een keer in weert bent en je wilt Grieks eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid