facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant "De Drempel"

Restaurant

Info

Restaurant - Party service "De Drempel"

Laat u verwennen door onze zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer in ons prachtige restaurant en vernieuwd tuin terras. U kunt bij ons borrelen, dineren en uiteraard heerlijk natafelen.

Adres: Oudeweg 3, 4661HK Halsteren
Telefoonnummer: 0164 - 685988
Stad: Halsteren
Route: Oudeweg 3
Postcode: 4661HK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ram De Ram 2 km Vergeleken met ver leden jaar, toen hadden we een slechte ervaring van de Nieuwe Ram,...
Recensies
Voor het eerst hier gegeten,buiten op het gezellige in een besloten tuin gelegen terras. gelukkig was het mooi weer, want binnen in de zaak is het erg donker ingericht, met donker blauw tapijt, niet echt meer van deze tijd Vriendelijke gastvrouw en aardige bediening. Omdat we niet veel trek hadden, alleen een hoofd gerecht genomen. We kregen een heerlijk, vers gebakken, mais breek brood met smeersels en olijven. De zoete witte huiswijn was erg lekker en een flink vol glas ook Als hoofd gerecht had ik de gebakken zalm met pesto gerold in spek met zeekraal een aardappeltaartje, een klein beetje puree en een zelf gemaakte kroepoek. Mijn partner nam de varkenshaas medaillons gevuld met beenham en gecarameliseerde witlof, waar ook een aardappel taartje en haricots vertes in spek gerold. Ook kregen we een flinke portie zelfgemaakte grootmoeders friet erbij. De borden waren mooi opgemaak en het smaakte ons zeer goed. Jammer dat er hierna niemand meer aanspreekbaar was om mijn glas bij te vullen en ik zelf maar naar de bar gelopen ben om nog wat drinken te vragen. Al met als zeer smakelijk gegeten voor een zeer betaalbare prijs.
Wat een verschrikkelijke ervaring. Bij het maken van de reservering hebben we doorgegeven dat ik een allergie heb. Er wordt altijd snel geroepen dat daar prima rekening meegehouden kan worden. Vervolgens nog een keer nagebeld of het toch echt kon. Aangekomen bij het restaurant nogmaals op het hart gedrukt dat het een zeer heftige allergie is. Het zou echt geen probleem zijn. Helaas ging het bij de eerste hap mis. Er zat duidelijk een hoop melk in het gerecht. Niemand had de chef aangegeven dat hij er rekening mee moest houden. Dus met spoed het restaurant verlaten. Fijn.. zo op de 87ste verjaardag van opa hij als vaste klant die we daar achter lieten met een deel an het gezelschap. Een simpele sorry en beterschap was alles wat ik toegeroepen kreeg van de bediening. De chef / eigenaar liet zich niet zien. Probeer niet het restaurant te zijn, wat je simpelweg niet kunt zijn. Behalve de fout was de reactie bijzonder schoefterig. Een dag ziek op bed en een hoop medicijnen verder. Ik kom hier nooi meer.
Het eten was top, maar er kunnen zeker dingen verbeterd worden. Er loopt weinig personeel rond, daarom duurt het lang voordat je je eten krijgt. Er is 1 ding dat ik wel raar vond. Mijn oma is niet zo'n grote eter, een kinder menu krijgt ze amper op. Maar die mochten we niet voor haar bestellen omdat het maar tot 12 jaar was, en ze konden GEEN uitzondering maken. Dat vind ik gewoon belachelijk
Lekker eten mooie inrichting maar niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Ook het herentoilet was ontzettend smerig achtergelaten en de bril omhoog laten staan was niet mogelijk waardoor je vervuiling in de hand werkt. Ook een urinoir ontbrak. Jammer dat dit gebeuren afbreuk doet aan zo.n leuk restaurant. Personeel is vriendelijk.
Gezellig restaurant waar je lekker kan eten voor een normale prijs. Bediening was goed en erg vriendelijk. Wachttijd tussen gangen soms aan de lange kant. Maar geen enkel probleem bij een gezellig avondje uit eten.
Lekker gegeten en hele vriendelijke bediening. Het 9 gangen menu gegeten met 3 x 3 kleinere hapjes maar het was allemaal even lekker en goed verzorgd!
Mooi restaurant en goed eten. Toilet bij de heren was vies en bril bleef ook niet omhoog staan. Ook ontbrak er een urinoir. Niet geschikt voor mensen in een rolstoel
Erg lekker eten en prima service. Het personeel is niet volledig op de hoogte van restaurant etiquette maar dat doet niets af aan de sfeer en het voedsel.
Viel een beetje tegen als je biefstuk vraagt horen ze te vragen hoe je het wil hebben en dat hebben ze niet gevraagd dus ze waren te ver voorgebakken en taai. Dit was wel jammer want het is een net restaurant
Een gênante ervaring mevrouw Pezy is behoorlijk ontdaan door de valse beschuldiging dat zij als 98 jarige dame 10 Europa te weinig betaald zou hebben en is dus ook niet van plan ooit nog in uw restaurant te komen dineren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid