facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Dorpshoek

Restaurant De Dorpshoek

Info

Restaurant De Dorpshoek gaat na jaren weer open! In de moderne en warme sfeer kunt u weer genieten van heerlijke visgerechten. Vleeseters zijn ook welkom!

Adres: Dorpsstraat 93, 1431CB Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-223134
Stad: Aalsmeer
Route: Dorpsstraat 93
Postcode: 1431CB


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00

Recensies
Heerlijk eten! Niet goedkoop maar wel erg lekker
Jaren niet meer geweest vorige eigenaar vriend, had ik jaren leeg gestaan. Onlangs met een vriend wezen eten en het was geweldig. héérlijke kreeft met gambas gegeten en mijn maat de 'surf & turf' ook heerlijk met een geweldige fles wijn niet op de kaart, kortom voortreffelijk
Voorgerecht coquilles mooi gebakken maar slecht op smaak gebracht en met veels te veel tomaten garnituur. Hoofdgerechten tournedos gamba's met champignons geflambeerd met whiskey en zeeduivel Hollandaise met asperges daarentegen wat te veel op smaak gebracht. Ipv frietjes waren wat ei en een gekookt aardappeltje beter geweest bij de asperges. Hennessy *** € 9,5 was voor mij echter wel de limit. bijna 200 euro voor twee couverts met een fles wijn, koffie met een *** cognac, zonder nagerecht, is te veel. Betere alternatieven in de buurt.
Uitstekend restaurant voor een niet te versmaden vis diner, maar ook vlees staat op de kaart. Ik had zelf de surf-en-turf met ossenhaas en kreeft, naar mijn mening een Michelin ster waardig. Uitgebreide wijnkaart met goede toelichting. Het is ook zeer prettig zitten hier.
Kwalitatief zeer goed restaurant met een Bourgondische inslag. De kaart brengt voornamelijk visspecialiteiten. Ons gezelschap had allemaal wat anders, maar alles was lekker. Slibtong, paling, koningskrab, etc. Een aanrader voor eenieder die een avond heerlijk wilt dineren.
Als je voor de AH actie gaat reken erop dat je per tafel een menu krijgt waar je uit kan kiezen en niet 2 per AH kaartje een apart menu krijgt! Er mag ook niks verandert worden! Personeel is heel onvriendelijk! Wij gaan hier niet meer heen dus!
Zijn visliefhebbers.Super gegeten.Bediening zeer plezierig zelfs de chef/kok kwam nog even langs de tafeltjes. Geweldige avond gehad.
Aardige man maar erg duur. Aan een flesje drinken en een kaassoufflé kun je niet veel verpesten. Daar dus geen beoordeling over. Ik moest daar 4 euro voor betalen.
Uistekende bediening en een geweldige chefkok met echte interesse in zijn eters. Het kreeft-menu is een echte aanrader: wat een feest!
Onverwacht, maar niet minder welkom, konden we aan tafel aanschuiven. Heerlijk gegeten en genoten van de ambiance. Komen zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid