facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Doelen

Restaurant De Doelen

Info

Restaurant met heerlijke franse gerechten, prachtig gelegen aan de sluis in Muiden!

Geschiedenis

Mooi monumentaal pand aan de Sluis in Muiden. Klassieke inrichting, aangename warme sfeer, mooie kunst aan de muren. Franse keuken, eenvoudige en zeer smaakvolle klassieke gerechten, waarbij de ingrediënten hun smaak behouden.



"Restaurant de Doelen is vernieuwd! Sinds 2019 heeft ons restaurant een BIB Gourmand menu vanaf 35 euro voor drie gangen. Naast het BIB gourmand menu serveren wij een uitgebreide a la carte kaart met diverse seizoensgebonden gerechten. Laat u verrassen door onze ambachtelijke keuken met bijzondere wijnen."
Adres: Sluis 1, 1398 AR Muiden
Telefoonnummer: 0294-263200
Stad: Muiden
Route: Sluis 1
Postcode: 1398 AR



op zoek naar gerelateerd: Leukste restaurant Muiden, Tapas Muiden, De Doelen Naarden, De Poort van Muiden reviews, All you can eat Muiden, Menukaart De Doelen, De Doelen restaurant, De Poort van Muiden
Recensies
Betaalt facturen niet optijd. Dwingt zijn koks oude zwezerik of rotte vis mee te geven zodat hii die niet hoeft weg te gooien. Als je er dan wat van zegt en zelfs moet dreigen weg te lopen en dat vervolgens doet als hij het toch wil gaan meegeven hoor je achter je rug om dat je geen goede kok bent . Jammer dat ik hier elk jaar wel terug kwam om te werken en dan vervolgens deze situatie zicht voordoet. Schaam je reinier
Na het schrijven van onderstaande recentie nodige Reinier ons uit om de avond over te doen. Zo zijn wij zaterdag 3 oktober, zonder verwachting aangeschoven binnen in het restaurant. En mijn hemel wat een verschil. Na een goed gesprek hebben wij heerlijk genoten van 2 voorgerechten; een prachtige paté, een goed uitgebalanceerde geitenkaas salade met bijbehorende heerlijke wijn. Als hoofdgerecht kozen wij exact hetzelfde als de vorige keer. Dit was wederom heerlijk. Als dessert kozen wij crêpe suzette en choco tripple. Ook hier had Reinier weer een prachtige wijn bij. De avond werd afgesloten met een goed kop koffie. Heel heel fijn om deze avond te mogen herbeleven. Wij hadden totaal geen verwachting. Maar door deze fantastisch ervaring blijft de Doelen nu toch in ons rijtje met favoriete restaurants. Bedankt! Laten we beginnen bij wat er wel goed was. Het eten wat we hebben gegeten was voortreffelijk. Vis van de dag en vega risotto. In totaal is het gelukt om net geen 70 euro uit te geven. 2 drankjes en een fles veel te dure pellegrino. Bij aankomst mochten we kiezen waar we wilde zitten aldus dame mooi, wij kozen een plek waar toevallig kussentjes op de stoelen lagen. Zitten we net, komt dhr. Hier mogen we niet zitten omdat er straks een dame komt die op de kussentjes wil zitten... euh... in een split second waren onze kussentjes weg. Verbouwereerd gingen we weer zitten. Niet wetende wat er nog niet zou komen. De zeer amicale uitbater hing in corona tijd te dicht over onze tafel. Na bestelt te hebben kregen we zeer vlot ons eten. Echt veel was het niet, dus wij wilen graag een dessert. Zo ver is het nooit gekomen. Onze borden werden afgeruimd en daarna hebben we gezeten... en wachten... 1,5 uur... toen was het klaar. Na meerdere keren proberen aandacht te trekken, rondje naar het toilet en personeel zoeken hadden we het opgegeven. Toen het eindelijk lukte om te vragen om de rekening duurde ook dat nog 15 minuten. Heb je tijd over en een kleine maag, dan is dit restaurant echt het een aanrader. Voor ons geld dit niet, dus wij komen hier nooit meer terug.
Heerlijk gegeten! Lekker op terras gezeten met dit mooie weer. Gastheer had tijd nodig om te "ontdooien" ......iet wat arrogante houding, dat was jammer! Maar wel plezier om gehad! Gepaste corona-afstand houden had geen prioriteit.
“Bedankt” voor de “gastvrijheid” Eigenaar is een ongekend arrogante kerel! Tip aan de eigenaar: ontvang klanten normaal, gedraag je fatsoenlijk of verschijn zelf niet meer in je restaurant. Houd de deur van je keuken dicht zodat je de insecten buiten de deur houdt. Als je gastvrij ontvangen wilt worden en goed wilt eten, loop iets door naar Brasserie Herengracht!
Top keuken, mooie wijnen, een echte culinaire beleving op een prachtige plek in Muiden. Terras ook nog lekker verwarmd voor de koelere avonden. Wij zijn hier nog nooit teleurgesteld!
Heerlijk gegeten, heel sfeervol, prachtige kunst, mooie locatie en een heel enthousiaste en boeiende gastheer!
Fijne sfeer, meer dan heerlijk eten. Uitzicht op de sluis. Just perfect, great view at the lock and food is more than perfect. Hotspot don t miss it.Eten: 5/5
Wat een vreselijk restaurant. Men pretendeert hoge kwaliteit te leveren, maar het tegendeel is waar. De bediening luistert niet. Mijn vrouw gaf duidelijk aan een halve kreeft met gamba's als hoofdgerecht te willen, ik bestelde de bavet. Mijn vrouw's gerecht werd vrij vlot geserveerd, helaas drijvend in de boter, mijn gerecht kwam pas een half uur later, nadat ik eerst geklaagd had bij de bediening en na een kwartier naar binnen ben gelopen om nogmaals te vragen waar mijn eten bleef. Uiteindelijk werd mijn vlees geserveerd. De beloofde frietjes kwamen helaas niet. De bediening ging ze halen... Ik heb haar niet meer gezien. Nog een tip over de wijn als iemand een droge witte wijn bestelt: Serveer dan een gewone eerlijke Sauvignon en als je duur wil doen een goede Pouily Fumé. Geen zachte Spaanse blend. Het pinapparaat bleek een storing te hebben, wat het betaling nog eens ernstig vertraagde. Afgerekend €88,00. Voor 1 glas wijn, 1 malt bier, 1 stukje vlees een halve kreeft en een paar gamba's. Dat was het absoluut niet waard. Negatieve- of 0 sterren gaat niet, anders had ik het wel geweten. Zwaar ontevreden en kom hier zeker nooit meer terug!
Prettige gastvrouw- en gastheerschap. Kwaliteit en prijs van het eten in balans. Het eten was smakelijk, de bijpassende wijnen mooi van toon! We komen terug, want zeker de moeite waard, ook de entourage. Bedankt voor een leuke avond tafelen.
Wij werden heel gastvrij ontvangen. De man die ons hielp en voorstelde wat erg lekker was, had niets teveel gezegd. Het was echt overheerlijk om je vingers erbij af te likkenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid