facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Cantharel

Info

Midden op de Veluwe vindt u het gastvrije en comfortabele Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel!

Geschiedenis

Midden op de Veluwe vindt u het gastvrije en comfortabele Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel, een ideale uitvalbasis voor uw zowel zakelijke als particuliere gelegenheden.

Naast de centrale ligging in het midden van het land, biedt het schitterende hotel diverse faciliteiten, waarbij ‘business’ op een aangename manier wordt gecombineerd met ‘pleasure’. Hotel Apeldoorn - de Cantharel dé ideale locatie voor élke gelegenheid!

Faciliteiten

Hotel Apeldoorn - de Cantharel beschikt over 160 moderne hotelkamers en suites. De 20 multifunctionele vergaderruimtes bieden ruimte voor groepen van groot tot klein, met als hoogtepunt Auditorium ‘De Hoge Veluwe’. Daarnaast beschikken wij over een sfeervol restaurant met zonneterras, een gezellige hotelbar, The White Door wellness & beauty en voor de sportievelingen onze fitnessruimte. Uiteraard mag draadloos internet niet ontbreken, dit is gratis in het hele hotel! De Cantharel beschikt tot slot over ruim 350 gratis parkeerplaatsen. Wilt u tijdens uw meeting een leuke middagbreak organiseren? Huur dan onze (elektrische) fietsen of mountainbikes voor een mooie tour door onze Veluwse bossen, of maak een mooie tocht met onze eigen paardenkoets over de Veluwe. Een ervaring die u niet mag missen!

Ligging & Bereikbaarheid

Hotel Apeldoorn - de Cantharel is centraal gelegen in Nederland, midden op de Veluwe, het groene hart van Nederland. Het hotel ligt op steenworp afstand van de A1 (afrit 19) aan de rand van het bos. Vanaf Station Apeldoorn neemt u buslijn 108S naar Ede en reist u binnen 15 minuten naar het hotel.

Meetings

Het best bewaarde geheim van de Veluwe is het Auditorium ‘De Hoge Veluwe’. Deze schitterende zaal beschikt over 330 zitplaatsen, maar kan met de aanwezige middelen gemakkelijk voor kleinere gezelschappen geschikt worden gemaakt. Grenzend aan het auditorium is de ontvangstruimte gevestigd waar uw gasten ontvangen worden met een zoete lekkernij, broodjesbuffet of één van de andere talloze mogelijkheden. Het hotel beschikt in totaal over 20 multifunctionele trendy ingerichte zalen. De zalen bieden een capaciteit van 2 tot 330 personen. Hotel Apeldoorn - de Cantharel is de ideale locatie voor uw presentaties, (meerdaagse) congressen, trainingen, cursussen, feesten of diners. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Adres: Van Golsteinlaan 20 , Ugchelen 7339 GT, NL
Telefoonnummer: 055 541 4455
ln.nroodlepaklavrednav@ofni
Stad: Ugchelen
Route: Van Golsteinlaan 20
Postcode: 7339 GT



op zoek naar gerelateerd: cantharel apeldoorn buffet, van der valk apeldoorn nieuwbouw, cantharel apeldoorn brunch, restaurant bruggelen, van der valk apeldoorn aanbieding, menukaart van der valk apeldoorn, van der valk apeldoorn adres, restaurant de cantharel venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisje james Huisje james 33 meter Huisje James
Recensies
Vandaag op weg naar huis besloten we een hapje te gaan eten op het terras van van der Valk De Cantharel. Bij binnenkomst was er wat onduidelijkheid waar we mochten zitten. Waardoor ons gastvrij onthaal wat tegen viel. Het terras zag er gezellig uit. We kregen eetst een drankje geserveerd we kregen een luxe kaart met mooie gerechten en luxe prijzen. Eigenlijk was de bedoeling iets eenvoudigs te eten, maar dat was niet te vinden op de kaart. We hoefden niet zo lang te wachten en kregen allebei ons bord geserveerd met 1 klein bakje sla en frites De varkensrib oogde in eerste instantie prima maar bij verwijdering van al het vet bleef er weinig van over De gepofte aardappel was weinig smeuig. Het zelfde gold voor de zeeduivel. Haal je het bot eruit dan houd je weinig vis over en deze was geserveerd op een paar lepels puree De smaak was goed maar te weinig voor de prijs. Ook miste ik de kouseband Ook was de bediening traag en werden onze borden niet uitgeruimd. Door deze teleurstellingen besloten we dat we het toetje maar hebben laten zitten en gingen daarna diep gefrustreerd naar huis. 60 euro kwijt en niet eens genoegWe hebben het gemeld bij de bediening, die was het met ons eens. Maar wat koop je daarvoor.Thuis hebben we nog wat eten uit de koelkast opgewarmd om genoeg te hebben Dit lijkt me toch niet de bedoeling van een restaurant bezoek. Helaas geen positieve ervaring Helaas niet voor herhaling vatbaar. Niet gewend van een van der Valk restaurant.
Heerlijk weer dus een terrasje gepakt bij vd valk. Omdat het lunchtijd was toch maar besloten iets te eten. We bestelde wat te drinken ik een ice tea green mijn partner een bitter lemon. Ik kreeg de ice tea green mijn partner kreeg ook ice tea. Hij zei dit is geen bitter lemon, de Engels sprekende ober zegt jawel dit is bitter lemon. Waarop wij zeiden nee dit is ice tea. De ober liep weg en kwam uiteindelijk met de bitter lemon. Bood wel zijn excuses aan. Vervolgens de lunch. Ik bestelde de garnalen kroketten met brood mijn partner wilde een gebakje. Mijn kroket was er binnen 5 minuten . Ik had bruin brood besteld maar kreeg wit brood. Die kroketten hebben gok ik onder een warmhoud lamp gelegen want het was niet heel warm. Ober aangegeven dat ik bruin brood had besteld. Wederom excuus. Mijn vriend had nog steeds geen gebak. Ik was ondertussen bijna klaar. Ik vroeg de ober of het gebakje nog gebakken moest worden. Volgens de ober doet een ander het gebak. Uiteindelijk het gebakje erg onprofessioneel dat je niet tegelijk eten krijgt toen zag mijn vriend dat er een barst in zijn glas zat. Wederom de ober geroepen. De ober kon nog wel zeggen het zit jullie niet mee he. Klopt kan gebeuren maar als er dan zoveel dingen mis gaan geef dan op zijn minst een drankje van het huis. Maar dat gebeurde niet. Echt een hele slechte vd valk en zeker geen aanrader
Wij hebben 1 nachtje in dit hotel geslapen. Erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving waar veel te doen is. Wij zijn op de aankomst dag meegegaan met de paardentram €10,- p.p. en dit was boven verwachting. Kinderen mochten voorin zitten en voor de volwassenen was er halverwege een borrelplankje met een glas prosecco fuze tea voor de kids. Hierna hebben wij genoten van het zwembad waar je ook gratis koffie, thee en bubbelwater kan nemen. Hier zit ook een sauna bij maar voor mij iets te warm. Kamer was mooi ingericht met een bad, douche, koffie en thee faciliteit, kluis, minikoelkast en bureau. De volgende ochtend genoten van het ontbijt, echter vonden wij de opstelling onoverzichtelijk. Hiernaast geen normaal zout voor op je ei al is dit volgens mij bij elk van der valk hotel zo. Wel is er zeezout maar persoonlijk vind ik die grote korrels op mijn ei niet zo lekker. Hierna zijn wij naar de valkeniersshow geweest wat voor hotelgasten gratis is. Dit werd erg leuk gedaan en iedereen kreeg de gelegenheid om een roofvogel vast te houden en foto's te maken. Kamers: Mooi ingerichte kamer met een uitzicht. Bad, douche, losstaande wc, bureau, bank met tafeltje, mini koelkast, kluis. Activiteiten in de buurt: Gratis Valkenier voor hotelgasten. Paardentram €10,- p.p. Apeldoorn stadje in de buurt. Wandelen. Misschien dierentuin Apenheul. Eten en drinken: Uitgebreid ontbijtbuffet zoals je van Van der Valk kunt verwachten. Alleen leek het hier wat onoverzichtelijk. Geen normaal zout. Ik miste aardbeitjes, zeker nu het het seizoen ervoor is. Scrumbled eggs wat aan de koude kant.
Erg mooi hotel! Service altijd goed bij vd Valk! Super mooie locatie met een uitzicht. Lekker zwembad en welness. Heerlijk eten en fijne bediening. Aanrader om met de fiets een mooie route te rijden. Erg genoten van dit verblijf!
Mooi hotel mooie locatie. De kamer was netjes en schoon, wel een beetje gehorig maar dat is niet kwalijk. Wij hadden tuinzicht,de tussenschotten met de buren hadden wel iets hoger gemogen. Leuke wandelroutes in de omgeving door de natuur. Service personeel prima, Het diner vond ik een beetje matig qua garnituur beetje te simpel. Ontbijt was prima genoeg keuze. Wij komen ongetwijfeld nog een keer terug.
In juni verbleef ik met mijn collega’s in dit hotel. In de middag vond mijn collega een muis in haar koffer die was binnengekomen door het raampje dat de schoonmaakster had open gezet. Koffer was aan de binnenkant beschadigd door de nageltjes van de muis en alles onder de muizenpoep en urine. Kreeg keurig een nieuwe kamer aangeboden en de stomerij voor de kleding werd vergoed. Maar voor de koffer die nieuw was en amper gebruikt kreeg mijn collega slechts de helft vergoed. De koffer kan niet meer gebruikt worden en mijn collega moet nu honderden euro’s zelf bijleggen voor een nieuwe koffer. Dus mooi hotel maar verwacht geen service als je een muis in je koffer vindt. Zelfs niet als je jaarlijks duizenden Euro’s besteed voor kamers en vergader arrangementen bij van der Valk.
Wat een heerlijke plek om een overnachting te hebben. De kamer is heel ruim, stortdouche aanwezig wat erg fijn is en alles erg schoon. Je kunt gebruik maken van het zwembad en 2 sauna's, hiervoor zijn handdoeken en badjassen beschikbaar. Zowel binnen als buiten kun je gratis koffie, verse thee en water pakken. En als dat niet genoeg is, heb je een honesty bar. Perfect! Buiten is het erg verzorgd, leuk dat er een paardenhotel is waar je kunt kijken. Ontbijt was, zoals altijd bij vd valk, erg uitgebreid. Wij hebben een top verblijf gehad. Kamers: Wij hadden een kamer aan de linkerzijde op de begane grond. Hier zit een terras aan vast met een hangstoel en 2 schommelstoelen. Jammer was wel dat het in de schaduw zat, maar aan de andere kant van het hotel kun je in de zon zitten als je dit wil
Heerlijk buffet gehad, het eten was erg lekker en het personeel vriendelijk. Het eten werd goed warmgehouden voor optimale smaak. De prijs is heel goed voor wat je krijgt, een echte aanrader. De enige 2 minpuntjes zijn dat er geen biefstukjes te krijgen zijn, wat je wel zou moeten kunnen verwachten. Ten tweede werd bij het verlaten gevraagd waar we hebben gezeten, terwijl er geen nummers aan de tafels zitten, en meneer heeft ons zelf op een plek neergezet, dus dat was een beetje teleurgesteld.
Voor een ontbijt van dat soort bedragen verwacht je toch echt iets meer luxe en lekkernijen, ook was het steeds op en werd er slecht bijgevuld. Naast dit zat er een lange haar in mijn chocolade broodje en de dame die de ei gerechten maakte was zeer onbeschoft. Die begon te foeteren dat ik het schaaltje niet mocht laten staan en griste 'm weg en gooit deze nog net niet letterlijk van zich af. Verbazingwekkend hoe de service, kwaliteit en het personeel achteruit is gegaan de afgelopen jaren. Ik ben dit niet gewend van een dergelijke van der valk. Hier zal ik in ieder geval geen verblijf of maaltijd meer nuttigen, laat staan aanraden bij klanten.
We waren er om te genieten van lunchbuffet. Heerlijk genoten, was perfect verzorgd en heel lekker allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid