facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Baander

Info

In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden. Van à la Carte en warme en koude buffetten tot catering aan huis, maar ook voor groeps- en personeelsfeesten kunt u ook een afspraak met ons maken. Tot snel!



"In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden. Van à la Carte en warme en koude buffetten tot catering aan huis, maar ook voor groeps- en personeelsfeesten kunt u ook een afspraak met ons maken. Tot snel!"
Adres: Hoofdstraat 23, 7751GA Dalen (dorp)
Telefoonnummer: +31 524 55 12 04
ln.rednaabedtnaruatser@ofni
Stad: Dalen
Route: Hoofdstraat 23
Postcode: 7751GA



op zoek naar gerelateerd: restaurant de baander openingstijden, openingstijden de baander dalen, restaurant de baander dalen eigenaar, restaurant dalen, restaurant de baander amersfoort, restaurant t oelnbret dalen, restaurant cornelis dalen, restaurant coevorden
Recensies
Prima restaurant met vriendelijk personeel! Voorgerecht: carpaccio en brood met dips, beide was goed! Hoofdgerecht: spareribs, pannenkoek naturel en tournedos. De tournedos was perfect gegaard en de spareribs erg goed gekruid. Het drinken werd snel ingeschonken en verder lette het personeel goed op. Ze waren vriendelijk en behulpzaam! Een aanrader voor een volgende keer.
Heerlijk gegeten. Fijne bediening. Goed restaurant. De kaart werd vervangen dus twee gerechten niet meer te bestellen maar heerlijke alternatieven. Zou vaker naar Drenthe op vakantie moeten.Eten: 4/5
paar weken geleden hier gegeten met mijn moeder. Op de kaart stond : onze wereld beroemde spareribs, of iets in die trant. Ben der altijd wel een beetje sceptisch over want spareribs zijn in mijn optiek niet altijd even goed bereid. Maar deze, deze waren echt verrukkelijk ! Beste spareribs die ik ooit gehad heb. Heerlijk. hiervoor komen wij echt een keer terug. Mijn moeder had de vegetarische avocado burger. deze was ook heerlijk . Personeel was erg vriendelijk
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel, zeker een aanrader! Vegetarische menuopties: Op de menukaart is duidelijk aangegeven wat vegatarisch was.
Even heerlijk een weekend naar Drenthe en wat is het hier genieten! Dus in de avond hier een tafel gereserveerd, aanbevolen door de dame van onze B&B. En wat een gouden tip. De mega vriendelijke gastvrouw bezorgde ons een leuke tafel en het eten is van topkwaliteit. De bediening is heel attent. Partner nam de stoofschotel en ik de zalm. Gewoonweg subliem! De nagerechten zagen er zo heerlijk uit, die hebben we ook nog besteld, terwijl het eten meer dan voldoende was. Ik nam het kaneelijs met appeltjes, partner de ijskoffie. Beiden om je vingers bij af te likken. Kortom, als we weer in de buurt zijn, gaan we hier zeker weten weer eten.
Heerlijk asperges gegeten met huisgerookte zalm. Mooi opgediend en voortreffelijke smaak. Een aanrader!Eten: 5/5
We hebben heerlijk gegeten in Restaurant De Baander in Dalen. Het eten was perfect bereid, toetje heerlijk. Ambiance is super en 't personeel vriendelijk en attent.
Wat een mooie zaak met heerlijke gerechten. Bediening erg vriendelijk. Ze hadden geen verschoonplaats voor ons zoontje maar bij navraag maakten ze voor ons een plekje in een naastgelegen ruimte, erg netjes. Het enige wat wij misten in een zaak als deze is iemand die tussendoor even vraagt of alles naar wens is en waar ze zelf wellicht nog wat meer uit kunnen halen is het opmerken dat er lege glazen op tafel staan en vragen of de gasten nog iets te drinken willen. Hier moesten wij nu zelf om vragen. Kindvriendelijkheid: Geen verschoonplaats voor kinderen maar bij navraag werd dit voor ons geregeld. Parkeren: Parkeren kan handig voor de deur of in de straat.
Super gezellig restaurant. Hebben heerlijk gegeten en de bediening is zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
We hebben heerlijk geluncht bij de Baander. Omdat het zo lekker was, ook maar een diner gereserveerd voor de volgende dag. Ook dit was weer erg lekker! Heerlijk mals vlees. De bediening lette niet op lege glazen dus uiteindelijk zelf maar om nog wat te drinken gevraagd. Ik miste wel een verschoonruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid