facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Ark

Restaurant De Ark
Adres: Stationsstraat 75, 6026 CT Maarheeze, Nederland
Telefoonnummer: 0495 593 380
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Maarheeze
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 75
Postcode: 6026 CT


Openingstijden

maandag: 16:00–21:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: 16:00–21:00
zaterdag: 16:00–21:00
zondag: 10:00–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Ark Restaurant De Ark 3 meter We werden niet netjes behandeld. Toen we binnen kwamen was er geen plek terwijl we ge...
Cafetaria eethuis Family Maarheeze Cafetaria eethuis Family Maarheeze 599 meter Met een vrijgezellenfeest 13 man, grote honger onaangekondigd aan gekomen. Vriendelij...
Recensies
Heerlijke rendang en visfilet gegeten met friet aardappel/groente mix en salade. Uniek sfeervol ingericht met vrolijke en vriendelijke bediening. En dat voor een bescheiden prijs. Zeker een aanrader als u in de buurt bent!
Heerlijk gegeten tijdens het bekende champagne ontbijt. We zijn heerlijk in de watten gelegd door Theo en Kees, heren super bedankt voor het heerlijke eten en de bezorgdheid. Het was zeer uitgebreid en het was echt heerlijk. Hele leuke oude authentieke sfeer ook in het restaurant. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding, we raden het zeer zeker aan! Tip: de tomatensoep is echt heerlijk, de kroket ook!
Goed en leuk adres om even aan te leggen voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. Eenvoudig maar goed ,voor een goede prijs.
Heerlijk om op zondagochtend het champagneontbijt te nemen goed verzorgd met alles wat je van een ontbijt verwacht...ndaarna nog een paar trappisten en en na diteven met onze gastheren Kees&theo gepraat zeeeeer gezellig en enorme gastvrije mensen Ga zo door.
Perfecte plek om aan te doen met je camper, afgesloten gedeelte en een relaxruimte, douche wc en lekker eten.nnVriendelijke gastheren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid