facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Arendshoeve

Adres: Molen­laan 14, 2861 LA Bergambacht
Telefoonnummer: +31182303100
Stad: Bergambacht
Route: Molen­laan 14
Postcode: 2861 LA



op zoek naar gerelateerd: Arendshoeve Bergambacht gesloten, Hotel Bergambacht, Zorghotel Bergambacht, Restaurant Bergambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Arendshoeve -  Hotel & Restaurant De Arendshoeve - Hotel & Restaurant 0 meter Of het nu gaat om een hotelverblijf, een dagje wellness, een diner bereid met product...
Recensies
We kwamen ruim na incheck tijd aan, de kamer was nog niet gereed, we hadden de suite gereserveerd. Nog 15 min moeten wachten, van de vriendelijke dame kregen we ter compensatie een drankje aangeboden. We wilden daarna gebruik maken van de Spa faciliteiten, bubbelbad was defect helaas. Hoewel de sauna aan had moeten staan was dit niet het geval dat ging na navraag te hebben gedaan nog een half uur duren. Jammer want je kunt dan niet gebruik maken van hetgeen je boekt. Daarna wilden we graag een dessert op de kamer bestellen, hoewel staat aangeven dat er roomservice is, gaf de onvriendelijke medewerker bij de receptie aan dat dit hotel niet aan roomservice doet. Wij waren bereid het dessert op te halen bij de receptie. Uit het weekmenu waren er 3 dessert keuzes volgens de receptionist was dit niet waar dit hadden wij op de menu kaart gezien eerder er was 1 vast dessert dat was de limoncello tiramisu. Toch maar besteld. De tiramisu was droog verder dan lange vingers en room kwam het niet. Al met al geen goede service. Met sommige puntjes kun je genoegen nemen maar dit was gewoon erg jammer. Wel een mooie locatie en heerlijk bed.
Mooi hotel. Ik had n tweepersoonskamer voor 1 persoon. Zeer ruime kamer, lekkere ruime badkamer met inloopdouche. Mooie, rustige ligging. Avondeten was ook zeer goed verzorgd. De meisjes die t ontbijtbuffet verzorgden, hadden wel n wat vriendelijkere uitstraling mogen hebben ze zeiden niet eens "goedemorgen", maar was niet storend. Het enige wat ik jammer vond, was dat er juist in die week werkzaamheden waren aan t wellnes gedeelte van t hotel. Ik had graag daar eens willen zwemmen. Een volgende keer kom ik hier zeker nog eens terug!
Prachtig gebouw in idyllische omgeving, personeel is vriendelijk op rustige momenten. Tijdens onze check-in waren er twee feesten gaande, helaas hebben wij meerdere keren de hotelbel moeten luiden. Bij het vervolgens telefoneren naar het hotel blijkt buiten kantooruren alleen het restaurant bereikbaar te zijn. Na vervolgens +-10 minuten wachten, kwam er iemand van het personeel langswandelen die, na door ons te zijn aangesproken, ons incheckte. De kamers zijn ruim en schoon, het linnen is perfect verzorgd. Onderhoud aan het sanitair is binnen afzienbare tijd wel op z'n plaats, maar alles functioneert. Meldenswaardig is wel dat dit hotel een Green-key status heeft, waardoor de waterdruk uit ecologisch oogpunt minimaal is. Helaas zijn de kranen hier niet op aangepast waardoor het water in de royale wasbak vlak langs de achterwand loopt. Voor de douchekop geldt hetzelfde. In tegenstelling tot de omschrijving is WiFi niet in de gehele accomodatie beschikbaar, maar alleen in de gemeenschappelijke ruimtes, de kamers zijn hierbij jammer genoeg dead-zones. Het ontbijt is weinig gevarieerd, maar wat er is is goed verzorgd. Kwalijk vind ik dat onze kamernummer zonder onze toestemming aan andere gasten is meegedeeld door de receptie, daarbij is het niveau van klachtenafhandeling: "We zullen het noteren en doorgeven". Concluderend is het in beginsel een prachtig hotel met veel potentie. Ik hoop van harte dat wij deze op een ongelukkig moment hebben bezocht. Mocht dat niet het geval zijn, dan heeft dit hotel heel wat punten op de i's te zetten.
Wij hebben hier onze bruiloft gevierd in mei 2016. We kijken hier positief op terug. De suite is prachtig. En het personeel heel vriendelijk. Verbeterpunt: rekening houden met allergieën. Dit stond duidelijk op de factuur en hebben we wel 3x besproken tijdens de voorbereidingen.
Wij hebben onze bruiloft gevierd bij de Arendshoeve. De verzorging van de gehele dag was uitstekend. De gasten werden op hun wenken bediend en we hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op het heerlijk eten wat plaatsvond in de mooie brasserie. In de avond vierden we feest in de sfeervolle ronde zaal. Wij hebben ons geen moment druk hoeven maken en alles liep op rolletjes. Het personeel is vriendelijk en er was sprake van een snelle bediening. Ook de naculcalculatie voor het half uur extra buiten het arrangement viel ontzettend mee. Dik tevreden over de Arendshoeve en wat ons betreft echt een aanrader!
Mooi gelegen in het centrum van de Krimpenerwaard. Ruime parkeergelegenheid en makkelijk toegankelijk voor mindervaliden. Wij waren er met 11 personen, bediening is uiterst vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Uitgebreide lunchkaart met veel variatie. Gerechten worden redelijk snel geserveerd, het was op dat moment nog niet heel erg druk. De porties zijn rijkelijk - flinke lunch - hier en daar kan er nog wat verbeterd worden. Zo was de carpaccio nog bevroren en de Caesar salade had een persoonlijke twist van de kok waardoor het geen klassieke Caesar was. De prijs/kwaliteit is prima. Het was ter ere van mijn moeders 86ste verjaardag. Zij heeft er heerlijk van genoten.
Een kerstdiner besproken op de eerste kerstdag voor 8 personen! Bij aankomst was het rommelig met de gasten lijst, de naam klopte niet de tijd en 8 pers. Wel We werden naar onze tafel gebracht! Uhhh dit is een tafel voor 7 pers. Wij zijn met z'n achten de tafel ernaast was voor 8 personen, kunnen wij daar dan gaan zitten, och ja hoor geen probleem, de brood smeersels bestond uit gewone roomboter en olijfolie met zout ernaast, geen kruideboter zoals vorig jaar met rustiek brood gesneden! Nu werd er op ieder bord een hard broodje gelegd! Uhhh die moesten we zelf in stukken snijden om daar dan de smeersels op te doen, wat niet lekker was, de amuse zat in een plastic bakje met een plastic vorkje, nou dat was het jaar daarvoor luxer netjes in een mooi glas, ik begon aan de eigenaar te twijfelen of dit iemand anders was! Bleek niet zo te zijn! Dit was wel een erg goedkoop gebruik! Het was erg chaotisch er werd niet uitgelegd wat de gerechten waren moesten we zelf om vragen nou poeh poeh dat koste heel veel moeite, we kwamen er achter dat het studenten waren die ze ingezet hebben, geen ervaring in uitleg van het diner heel goedkoop dus, er was live muziek dat was erg hard we konden elkaar niet meer verstaan! Wat doen mensen om elkaar te kunnen verstaan, schreeuwen! Nee dit was zo chaotisch en erg rommelig! Dan het jaar daarvoor, toen werden we nog netjes ontvangen en het was chiquer! De opstelling was rustiger. Nee!!!! voor ons geen derde keer meer! Wij zoeken een andere restaurant, voor het kerstdiner.
Stond op onze optielijst, om bruiloft te vieren. Afspraak gemaakt... meneer niet aanwezig. Oké. Niet netjes, maar dubbele afspraak kan gebeuren. Nieuwe afspraak gemaakt. En wel verdraaid... tweede keer was desbetreffend persoon dus weer niet aanwezig! Vervolgens wordt er telefoniach aan de medewerker die ons ontving gevraagd dan toch maar een rondleiding te geven voor de netheid... Geen stijl!!! Overigens prachtige locatie.
Menu vd chef..... heerlijk driegangenmenu en betaalbaar. Personeel heel vriendelijk attent en galant
Zeer gezellig en sfeervol hotel. Lekker ontbijt met voldoende keuze. 2 van mijn collega's kregen in eerste instantie kamers welke al bezet bleken te zijn. Mijn televisie had kuren waardoor verschillende zenders niet bruikbaar waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid