facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De 3 Cronen V.O.F.

Adres: Markt 18 , Oirschot 5688 AJ, NL
Telefoonnummer: 0499 575 300
Stad: Oirschot
Route: Markt 18
Postcode: 5688 AJ



op zoek naar gerelateerd: restaurant oirschot, restaurant de gelagkamer oirschot, de 3 cronen ah menu, de zwaan oirschot ah menu, restaurant de 3 cronen oirschot, het geveltje oirschot, oirschot restaurant markt, nieuw restaurant oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasterij De Beurs Gasterij De Beurs 143 meter Prima die beursganghapjes. Biedingen aardig vlot maar er werd vele malen langs ons af...
Recensies
We hebben hier gegeten met de AH-actie en ik was positief verrast. De laatste keer dat we hier waren was een jaar geleden, met dezelfde actie en toen was het lekker, maar meer niet. Nu waren de gerechten zeker naar een hoger niveau getild, wat meer verfijning bij het opmaken van de borden. De bediening was deskundiger en erg vriendelijk. Al met al dus een positieve wending voor mij!
Gisteren met 4 echtparen heerlijke gerechten gegeten bij restaurant "de 3 Cronen" in Oirschot. Rustieke eetgelegenheid. Vriendelijk personeel. Verrassend geserveerd. Mooi opgemaakte borden. Heerlijke combinatie gerechten. Goede keuken. Van harte aan te bevelen. Gezellige ambiance. We komen zeker eens terug. Dankbare genieters. Henri en Mimi Timmermans uit Eindhoven
Klassiek goed restaurant in een prachtig monumentaal pand waar wij heerlijk gegeten hebben en waar men tevens eigen 100% natuurdesembrood serveert. Men bakt dit desembrood in eigen bakkerij, 't Oirschots Bakhuys dat tevens ook te koop is. Heerlijk thuis nog van dit desembrood genoten. Een echt familiebedrijf met vriendelijk personeel en dat voel je en proef je. Een aanrader als je in Oirschot bent.
Eén van de opvallendste restaurants in Oirschot wat mij betreft. De inrichting is bijzonder en overal valt wel iets te zien. Eten met z'n tweetjes in de bedstee is helemaal bijzonder. Eten is goed en prijs/kwaliteit ook.
Voor lunch of diner en tegenwoordig ook heerlijk desembrood uit hun eigen "Backhuys" kun je hier terecht. Altijd een feestje als je hier bent. In de skikelder waan je je echt op wintersport tot in details.
Lekker gegeten met ah. Jammer dat je voor het minste al bij moet betalen. Verder zag het er leuk uit van binnen maar we hadden geen enkel uitzicht. Goed gegeten maar niks bijzonders.
Super zo als de voorgaande keren
Prachtige accomodatie, sfeervol ingericht, vriendelijke bediening, maar bovenal een menukaart met heerlijkheden die ook nog heerlijk smaken, een ongedwongen sfeer!!!
Normaal al goede menukaart. Maar in deze tijd voorjaar aangepast aan de asperge tijd. Ook erg goed.
Voor een zeer nette prijs heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid