facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Danas Geleen

Info

Restaurant met Zuid Amerikaanse en Mexicaanse keuken. Spareribs, Steaks, Tortillas, Tapas & meer...



"Danas is inmiddels gegroeid tot een culinair begrip in Geleen gespecialiseerd in de Zuid Amerikaanse keuken.Zowel gerechten in de ‘Latin’ als ‘Mexican’ style worden dagelijks aan tafel geserveerd. Specialiteiten zoals taco’s, quesadilla’s en enchilada’s zijn dan ook niet te missen op het menu. Ook de Amerikaanse invloeden hebben een vaste plek: Heerlijke spareribs en classic burgers zijn favoriet voor de vaste bezoeker van Danas.‘Om onze gasten op en top te laten genieten serveren we tapas naast onze a là carte menu, maar dan op z’n Danas’. Deze verschillende gerechten worden dan in kleine hoeveelheden geserveerd, zodat men alles kan proeven en delen. Voor onze vegetarische gasten staat tevens een uitgebreide menu klaar."
Adres: Rijksweg Centrum 4, 6161 EE Geleen
Telefoonnummer: 0464752754
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Centrum 4
Postcode: 6161 EE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:00
Vrijdag: 17:00 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00

Recensies
Heerlijk eten, zowel vlees, vegetarisch als vegan. Aparte vegetarische kaart. Vlees is smaakvol en goed gebakken, heerlijke virgin cocktails en sfeervolle muziek. Reserveren zou ik wel doen. Het was wel wat fris, ik denk ergens een deur open gestaan. Vegetarische menuopties: Er valt overal een mouw aan te passen, personeel neemt de tijd voor je.
Ons eerste bezoek. Aardige inrichting en vriendelijk personeel. Het eten is voldoende: hoeveelheid & kwaliteit. De American Coleslaw kan beter: dit was ijsbergsla met een laagje kool en te veel dressing. Kwestie van smaak uiteraard. Er is voldoende keus voor alcoholvrije drankjes: bier en mocktails.
Heerlijk Mexicaans eten en gezellig restaurant. Ook veel vega en vegan gerechten op het menu. Lekkere toetjes en de prijzen zijn nog betaalbaar! Top, een aanrader wel reserveren! Vegetarische menuopties: Veel vega en ik vegan gerechten!
Een niet al te groot restaurant, sfeervol ingericht. We hebben 3 gangen gegeten met 2 personen met een 20 euro kortingsactie. We hebben lekker gegeten en er werd ook iets anders aangeboden omdat 1 van ons geen sparerib lust. De toilet vond ik een uitdaging heel erg klein al heeft het niets met het restaurant van doen maar er uit eindelijk wel bij hoort. Het geheel is keurig netjes, schoon en vriendelijk personeel.
Meerdere keren hier geweest. Steeds met groepen ook nu weer. Het was gezellig en deze keer smaakte het eten ook goed. De laatste keer dat ik hiervoor daar was was het eten zeer matig. Dat was dan wel ca 5 jaar geleden. Nu was het smakelijk en goed verzorgd.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten , personeel was zo vriendelijk en de service zo good. Gezellig restaurant. Een aanrader, we gaan zeker terug.
Leuk sfeervol ingericht restaurant, geeft Mexicaanse vibes. Drankjes en eten worden sfeervol gepresenteerd. Vlees was mals en goed gebakken, groentjes/frieten heerlijk. Nagerecht was tevens van hoge kwaliteit. Bud van het vat is heerlijk en eens wat anders. Heren toilet kan wel opgefrist worden, veel urinoirs waren vuil. Als je rondom je kijkt zie je kitwerk langs de muren van het allerlaagste niveau. Even opfrissen zou ik zeggen . Zo een leuke zaak verdient dat wel.
Lekker eten, vriendelijke bediening, echt een leuke plaats om te eten! Hier kom ik zeker terug!Eten: 5/5
Sfeervolle zaak waar je je gelijk op je gemak voelt. Geen rumoerige ruimte maar heerlijk rustig, sfeervol en ontspannen. De bediening is oprecht vriendelijk, en bereid net dat beetje extra service te bieden. De cocktail en wijnkaart is uitgebreid en het eten voortreffelijk! De rumpsteak smelt op je tong. HERHALINGSGEVAAR!
Leuk ingerichte zaak, en het eten wordt mooi geserveerd. De bediening is vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid