facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant d'Olifant

Restaurant d'Olifant

Info

Genieten zonder Limiet met familie, vrienden of collega's. Het team van Restaurant d'Olifant staat graag voor u klaar. Onbeperkt genieten van kleine gerechten aan tafel geserveerd.

Geschiedenis

Zoekt u een sfeervolle plek voor een gezellig diner, bruiloftsfeest, of jubileum? Het team van d’Olifant onder leiding van Raymond Ongena zal het u aan niets laten ontbreken. Voor een eigentijdse locatie voor een diner, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje bent u bij ons aan het goede culinaire adres. Restaurant d’Olifant heeft ruimtes beschikbaar, voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Vertel ons uw wensen en wij verzorgen graag uw, op maat gemaakte, besloten bijeenkomst.



"Bij ons geniet u onbeperkt zonder limiet van kleine, culinaire gerechten, voor een vast bedrag. Houdt u van goed eten in een ontspannen sfeer? Kom eens bij ons dineren! Wij vernieuwen met regelmaat de menukaart met de meest uiteenlopende, creatieve gerechten. Hierdoor is dineren bij Restaurant d'Olifant iedere keer weer een feest!Zoekt u een sfeervolle plek voor een bruiloftsfeest, of jubileum? Het team van d’Olifant onder leiding van Raymond Ongena zal het u aan niets laten ontbreken. In onze sfeervolle locatie voor een diner, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje bent u bij ons aan het goede culinaire adres. Restaurant d’Olifant heeft ruimtes beschikbaar, voor zowel grote als kleinere gezelschappen."
Adres: Middenweg 55, 1703RB Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 72 571 18 18
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg 55
Postcode: 1703RB



op zoek naar gerelateerd: De Olifant Heerhugowaard menukaart, Restaurant Heerhugowaard, Restaurant De Olifant menu, Restaurant De Olifant Breukelen, Restaurant Middenweg Heerhugowaard, Gewoon Lekker Heerhugowaard, Tapas Heerhugowaard, De Beren Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 1 km Het was er heel erg vies. De tafels de vloer, de leren banken, tussen rugleuning en ...
De Kolonist - Heerhugowaard De Kolonist - Heerhugowaard 1 km Zoals altijd heerlijk gegeten, fijne bediening - alles met correcte inachtneming van ...
Recensies
Inhoud poke bowl was schep rijst zonder smaak, blokjes tomaat, mais, sojabonen en wakame. Geen azijn, geen sesam, geen smaak. De tonijn die erop hoorde waren ze vergeten. Hiervoor werd excuses aangeboden. De champignons met "roquefort" of "blauwe kaas" was niet vindbaar. Om zout en peper gevraagd om het nog wat smaak te geven. De kok had duidelijk geen liefde voor zijn vak. Erg teleurstellend. Bediening was vriendelijk maar loste niets op door eerder te vragen of het smaakte. Of om bij de tweede gang even langs te komen of dit wel lekker was. Jammer. Ik kom niet nog een keer.
De kaart is erg saai. Ik kreeg na het eerste gerecht al buikpijn. Daarnaast kan je proeven dat de guacamole uit een potje komt, maak deze gewoon vers! Ik veel recensies waar mensen zeggen dat het eten niet vers gemaakt is, doe hier dan ook iets mee.
Zelden zo slecht gegeten! Volgens mij kwam alles kant en klaar uit de supermarkt vandaan. Slappe frietjes, slappe aardappels uit de oven. De koude gerechten kwamen met bord of schaaltje regelrecht kant en klaar uit de koelkast. Als toppunt de gratin met koolraap…. Gratin is iets met een krokant korstje, dit leek wel op een potje opgewarmde babyvoeding! Ik heb het aan de serveerster doorgegeven dat dit echt slecht was. Heb het ook niet opgegeten. Ik had de stille hoop dat er iemand van het personeel de moeite zou nemen om erop terug te komen. Maar helaas. Heb daarom ook geen fooi gegeven. Absoluut geen aanrader!
Prima bediening en alert. Ook niet te lang hoeven wachten voor volgende rondes. Het concept is goed. All you can eat portie grootte prima. Smaakvol en goed gepresenteerd. Bedenk wel dat je er niet zit met een verwachting van een sterrenrestaurant. Dat zou niet fair zijn. Puntje van kritiek, de dame blanche met Belgische chocola met bijbetaling van een extra supplement van € 4,50 is die extra € 4,50 niet waard. Het was lekker, maar een klein chocolade stokje, geen warme chocolade en in een relatief klein glaasje, gaf ons wel te denken...Helaas.
Super leuk Restaurant heerlijk gegeten er hangt een gezellige sfeer. Eten is prima. En heel betaalbaar.
Niet voor herhaling vatbaar. De bediening loopt te snotteren en te proesten aan tafel. De kok komt aan tafel en maakt flauwe niet gepaste grapjes waar hij alleen zelf hard om moet lachen, heel ongemakkelijk. Het eten was saai en vlak, gelukkig stond er peper en zout op tafel, maar helaas geen molens, ouderwetse busjes. De bietencarpaccio was niet meer dan biet, dun gesneden gegarneerd met een blaadje sla, geen lekker stukje geitenkaas of een smaakmaker. Verder leek alles erg op elkaar. Tevens is de menu kaart ontzettend beknopt samengevat, en is het een verrassing wat er voor de rest bij zit.
Vriendelijk en behulpzaam personeel , vandaar de sterren. Het eten is matig en fantasieloos. De koude voorgerechten gaan nog wel. Biefstuk en bavette komen duidelijk van hetzelfde taaie stuk vlees en zijn uitgedroogd van buiten en rauw en koud van binnen. De "gewokte groenten" waren slap en smakeloos. De sauzen en dressings hadden weinig signatuur met een hoog unilever gehalte. De warme nacho's werden uit een zak Lays geschud in de semi open keuken. Geen aanrader.
bediening is aardig, dat is het dan ook wel. Het eten is smaakloos en saai, ingrediënten die het signatuur zouden moeten zijn zijn niet terug te vinden. Geen vadouvan in en de vadouvanmayo en geen doperwten puree op de flammenkuchen, als het er wel in of opzat was het zeker niet te proeven, wokgroenten lauw en rauw. Gelukkig stond er zout op tafel, wat elk gerecht ook wel nodig had. Gordon Ramsey zou hier zeggen dat de kok zijn passie heeft verloren. Veel uit een pakje, de muhammara op het broodplankje herkende ik als die van de AH, gelukkig gaven ze dat ook toe. Zo zonde, heel makkelijk zelf te maken. Mijn vingers jeukte om niet zelf even in de keuken bij te springen. Tot 2 x toe een haar in het eten lees ik hieronder ook al een keer. Advies, draag haarnetjes, kosten bijna niks en zijn extra hygiënisch.
Personeel doet erg zn best maar het eten was helaas ontzettend smakeloos en saai. Prijs kwaliteit verhouding is echt niet in orde
Heerlijke kleine gerechten op olifant style klaar gemaakt . De tijd tussen de gerechten was voldoende. Heerlijk gegeten en dus voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid