facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Cyrus de Grote

Restaurant Cyrus de Grote

Info

Restaurant Cyrus de Grote is opgericht door eigenaar dhr Farzad Lajmiri, met de visie om
authentieke Perzische gerechten te maken met hoge kwaliteit.

Geschiedenis

Restaurant Cyrus de Grote



"Proef de Perzische keuken bij restaurant Cyrus de Grote. Wij bieden hoge kwaliteit gerechten en een fijne sfeer met live muziek op de zaterdagen."
Adres: Hueseplein 1, 1185 HH Amstelveen
Telefoonnummer: 0208540219
Stad: Amstelveen
Route: Hueseplein 1
Postcode: 1185 HH


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Cyrus de Grote Bijbel, Perzisch restaurant Utrecht, Perzisch restaurant Amsterdam, Cyrus de Grote geboortedatum, Beste Iraanse restaurant Nederland, Cyrus Perzië, Manoto Restaurant menu, Iraans restaurant Breda
Recensies
Zalig zonet gegeten hier. Een visgerecht en rijst kip zonder bot. En heerlijke kruiden. Net als de thee en en het ijs. Echt een aanrader. Traditioneel Perzische keuken. Hele vriendelijke bediening en de eigenaar ook. Erg leuk ze mijn nam schreven in het Iraans/ Perzisch. Voor herhaling vatbaar erg leuk wij dit op 15 mei 2023 hebben kunnen doen voor ons 13 jarig huwelijk Groetjes van Josry en Melanie uit Zoetermeer Parkeren: Kan voor de deur parkeren tot 6 uur moet je wel betaalt parkeren
De bruiloft van onze vriend was in dit restaurant, ik gaf een ster vanwege het goede eten, maar de service was erg slecht, ook al namen ze veel geld voor de service, ze presteerden erg slecht, bijvoorbeeld aan het einde van de maaltijd werd er drankje geserveerd ، Ze zouden thee brengen met een theepot, maar ze zetten de thee in een glas op de bartafel, maar ze serveerden het niet. Het aansnijden van de bruidstaart was erg slecht . Dit restaurant kan geen groot feest organiseren. Het is meer een eenvoudig en klein restaurant. Misschien een grote café.
Al vaker in het restaurant gegeten en ieder keer heerlijk genoten van het eten/sfeer. Ditmaal eten opgehaald voor mijn gasten en het was weer helemaal top. Heerlijk eten, mooie presentatie en top service. Een aanrader!Eten: 5/5
Zoals altijd was het eten heerlijk ,personeel waren erg vriendelijk en de sfeer was gezillig en vrolijk! Wij komen zeker weer terug!
Wat hebben wij heerlijk gegeten, ruime keuze aan vlees, maar ook vegetarisch en vis. Rijst was overigens verrukkelijk. Super vriendelijke mensen, hele fijne service en goede sfeer aanwezig. Restaurant is heel netjes, toiletten zijn zeer schoon.
Groot restaurant, waar je best nog wel "te kijk " zit. Ruime menukeuze, dat wel, maar erg anders dan dat we in de Nederlandse keuken gewend zijn. Vlees en kip was mals, sauzen waren dun, in Nederlandse termen meer een soort dressing achtig iets. Totaal niet pittig, wel kruidig en verfijnd van smaak. Vooral de toetjes zijn verrassend lekker!!
Heerlijk Iraans eten in combinatie van leuk/live muziek. Wat zou je nog meer wensen op een leuk avond uit? Op deze plek kan je alles in een ervaren.
Ik at hier en het eten was helemaal niet goed، De eigenaar van het restaurant stond niet open voor kritiek. Alles was rommelig en de restauranteigenaar was niet vriendelijk.
Alles is geweldig en goed, vooral hun kebabEten: 5/5
Top restaurant! Heerlijke gegeten en zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid