facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Cornelis

Restaurant Cornelis

Info

In het gezellige centrum van het Drentse dorp Dalen vindt u Restaurant Zalencentrum ”Cornelis”. Gelegen aan de Hoofdstraat.

Geschiedenis

In het gezellige centrum van het Drentse dorp Dalen vindt u Restaurant Zalencentrum ”Cornelis”. Gelegen aan de Hoofdstraat, vlak voor de monumentale Ned. Hervormde Kerk.
Een sfeervolle horecagelegenheid voor uw lunch, diner en alle feesten, recepties, reünies, bruiloften en partijen.

Van oudsher een vertrouwd adres voor reizigers die op hun reis door Drenthe van Emmen richting Coevorden en Overijsel veelal in Dalen een goed overnachtingsadres vonden bij Herberg Cornelis, en een begrip voor feestelijke gebeurtenissen vanuit de lokale bevolking. Al sinds 1797 vinden onze gasten hier onderdak en gezelligheid.

De tijden zijn sindsdien veranderd, maar bij ons vindt men nog steeds de gezelligheid en de sfeer die nodig is om een verblijf de moeite waard te maken.
Logeren kan men hier niet meer, maar of het nu gaat om een goed verzorgde lunch een prima á la carte of om een groep van 20, 50 of 200 personen; bij ons is het altijd gezellig en goed verzorgd.
De zalen zijn modern en sfeervol ingericht en voorzien van alle audio en visuele middelen. Het restaurant biedt dankzij een ruime serre een prachtig uitzicht op de dorpskern.

U bent van harte welkom bij Restaurant en Zalencentrum Cornelis.

Jan en Marchien Lubbinge

Adres: Hoofdstraat 29, 7751 GA Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0524-551202
Stad: Dalen
Route: Hoofdstraat 29
Postcode: 7751 GA



op zoek naar gerelateerd: Cornelis Dalen te koop, Cornelis Dalen menukaart
Recensies
Gisteren heerlijk geluncht. Lekkere gerechten op de kaart. Voor een schappelijke prijs. Zeer vriendelijk bediening. Echt een aanrader.
Broodje carpaccio wat smakeloos. Brood was heerlijk. Verder proefde je alleen de rode ui. Zeer vriendelijk personeel.Eten: 3/5
Vriendelijke bediening, foutjes worden snel hersteldService: 5/5
Vanmiddag heerlijk geluncht, dikke aanrader!!!!Eten: 5/5
Zeer fijn restaurant om te eten. Wij hebben van een hoofdgerecht en nagerecht genoten. We werden prettig bediend en het eten smaakte zeer goed. Borden zien er uitnodigend uit. Zelf de biefstuk gehad en deze was super mals en perfect rood zoals gevraagd. De bijgerechten zoals schorseneren, gebakken aardappeltjes en rabarbercompote waren ook heerlijk. Nagerechten waren van normale grootte en smaakte ook verrukkelijk. Aanrader om zeker terug te komen. Prijs / kwaliteit een dikke 10.
Al vaker geweest. Heerlijke sorbet. Heerlijke kinderpannenkoek. Goede bediening.
Prima eten, vriendelijke bediening en een schappelijke prijs
Wat betreft de bediening niets te klagen. Een vriendelijke bediening! Maar helaas viel het eten tegen.. Kip saté en een schnitzel met zigeunersaus. Beide waren naar onze mening niet vers klaargemaakt. Kip saté proefte alsof het van kip was die al voorgegaard geleverd word aan hun. De kip zat weinig smaak aan, de satésaus was wel erg lekker. En de schnitzel leek of hij al even werd warm gehouden, hij was slap. Het eten werd ook al binnen 10 minuten gebracht, te snel naar mijn mening als het vers bereid vlees zou zijn. Het was wel een aangepast zomermenu ivm de zomerbraderie, maar hierdoor zou de qualiteit niet anders moeten zijn. Zijn wel enigzins verbaasd dat onze recensie het tegenovergestelde is van de andere recensies.
We hebben hier super goed gegeten. Zowel het maandmenu als losse gerechten van de kaart waren erg goed. Ook voor de kinderen is er veel keus. Het zomer menu bij ons ham/meloen, pepersteak en ijs vonden we prijs/kwaliteit gezien echt een welkome verrassing. Alles wordt mooi gepresenteerd en is goed gemaakt. Daarnaast een goede wijnkaart en perfecte bediening. Voor ons voor herharing vatbaar als we weer eens in de buurt zijn.
Hele leuke avond hier gehad, met super lekker eten ! Echt mooie porties en heel smakelijk. De dames die ons bediende waren super vriendelijk en gastvrij ! Echt een aanrader voor goed eten en een leuke avond met familie !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid