facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Corfu

Restaurant Corfu
Adres: Raadhuislaan 1 , Mijdrecht 3641 EG, NL
Telefoonnummer: 0297 288 440
Stad: Mijdrecht
Route: Raadhuislaan 1
Postcode: 3641 EG


Openingstijden

Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:00
Vrijdag: 16:30-22:00
Zaterdag: 16:30-22:00
Zondag: 16:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: beste restaurant corfu stad, tripadvisor corfu restaurants, restaurant corfu griekenland, best restaurants in gouvia corfu, restaurant corfu town, veranda taverna corfu, restaurant corfu utrecht, eten op corfu duur
Recensies
Fantastisch restaurant met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Ik kom hier bijna maandelijks ondertussen. Zeker een aanrader!
Gezellig restaurant. Hele vriendelijke gastvrouw. Lekker gegeten, voor een goede prijs. Elena je bent een super gastvrouw. Mede dank zij jou vonden we 't erg leuk om in jullie restaurant te eten
Fantastisch eten! Mooi verbouwd, ziet er prachtig uit nu!
Goede kwaliteit, fijne bediening. Een Grieks restaurant, met Hollandse prijzen. Kwaliteit eten goed en lekker.
Heerlijk gegeten!!!! Super goede gastvrouw. Komen zeker terug
Lekker gegeten met een groep en een leuke avond gehad. Helaas hebben ze geen allergenenkaart en is het personeel slecht op de hoogte van de mogelijke allergenen in de diverse gerechten. Een van ons gezelschap had duidelijk aangegeven een allergie te hebben voor noten en tomaat. Desondanks zat er op het voorgerecht tomaat. Na dit aan te hebben gegeven was het gerecht binnen 2 minuten terug. Dit deed ons vermoeden dat de tomaten enkel verwijderd zijn met het risico op kruisbesmetting. Bij het hoofdgerecht zaten er opnieuw tomaten ter decoratie op eten. De verhouding prijs kwaliteit is oké, met de kanttekening dat de prijs naar de hoge kant gaat.
Heerlijk gegeten met live rembetica muziek en sirtaki dans. Vriendelijk mensen en gezellige sfeer. We hebben een vis mix schotel en grill mix schotel gehad. Beide waren erg lekker. De calamaria en zalm bijzonder lekker. Voor drink, Redsina en de toetje was een bord mix van alles. Een kleine min punt was dat de bedienster wist niet vat een gerecht " kokinoita" of zo was. Maar alsnog we hebben alleen maar genoten onze, eten, de ruimte, de muziek en alles.
Bij binnenkomst werden wij fijn ontvangen in een prettige sfeer en fijne ambiance! Het eten werd vlot opgediend en de plate zag er mooi opgemaakt uit. Het was een ruime portie vlees en garnering beide waren heerlijk! Het meubilair zat prettig voor een avond tafelen. Kortom De Griek is een aanrader!
Heerlijk eten. Zeer vriendelijke bediening. Ga er graag nog een keer eten
Gezellige indeling, muziek wat hard maar het werd snel drukker en rumoeriger dus toen viel het wel mee. Assorti voorgerecht was lekker en verrassend, zaken die ik niet snel uit mezelf zou bestellen. Lamsrack als hoofdgerecht, werd geserveerd met rijst, gegrilde groenten en gyros ?. Partner had een ovenschotel met gyros, gegrilde groenten en roomsaus. Daarnaast nog patatjes, mayo moesten we om vragen en bleek een euro te kosten zagen we op de rekening. Eten smaakte goed, maar veel te veel en wat vet. Geen toetje genomen, redelijk aan de prijs voor "even wat eten", maar voor uit eten met familie normale prijzen, zoals je wel vaker tegen komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid