facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Clouds

Info

Een verfrissend en vernieuwend restaurant op de Markt 2 te Deurne. Waar u als gast kunt genieten van moderne en trendy gerechten in een sfeervolle ambiance.

Geschiedenis

Roel Verhees en Carin van Will verwelkomen u graag bij Restaurant Clouds. Een verfrissend en vernieuwend restaurant te vinden aan Markt 2 te Deurne. Waar u als gast kunt genieten van moderne en trendy gerechten, in een sfeervolle ambiance.

Het restaurant is wekelijks geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. De keuken sluit om 21:30 uur.

Wij ontvangen u graag voor een heerlijk avondvullend en culinair diner begeleid met mooie wijnen.
Voorafgaand, na afloop van uw gezellige avond of enkel voor een drankje en hapje nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle bar.
Hier kunt u genieten van een goed glas wijn, cava, champagne of een lekkere cocktail. Uiteraard kunt u hier ook bestellen van onze borrelkaart.

Bij Restaurant Clouds draait alles om lekker eten en drinken. Waarbij gebruik van verse producten, creativiteit en een service centraal staan. Dit zijn de middelen waarmee wij u een onbezorgde maar vooral gezellige avond bieden.

Wij kijken er naar uit u binnenkort te mogen ontvangen bij Clouds.
Tot ziens,
Roel, Carin en het team van Clouds

Wilt u reserveren? Dit kan telefonisch of via de mail. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via onze Facebook pagina.

Adres: De Markt 2 , Deurne 5751, NL
Telefoonnummer: 0493 870 023
ln.sduolctnaruatser@ofni
Stad: Deurne
Route: De Markt 2
Postcode: 5751


Openingstijden

Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: clouds deurne ah menu, clouds deurne kerst, restaurant deurne, clouds deurne menukaart, clouds deurne openingstijden, deurne restaurant markt, menu clouds, heerlijkheid deurne
Recensies
Een heerlijke avondje tafelen met uitzicht op een gezellig plein en een heerlijke kaart; dat is Clouds! We zaten op het terras en werden helemaal in de watten gelegd. Fijne bediening en top eten... kortom, top voor een avondje uit. En ga vooral voor het verrassingsmenu... dit is top!
Geweldig lekker gegeten, elk bord is net een schilderijtje zo mooi, een prachtige ambiance en super vriendelijk personeel. Top restaurant!
Heerlijk gegeten!!! We hebben ons laten verrassen met een 6 gangen Chefs menu en fantastische bijpassende wijnen.
Gekozen voor verrassing menu. Erg lekker! Eenvoudige ingrediënten op een meesterlijke wijze bereid! Bediening is vriendelijk en behulpzaam.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, we hebben genoten zeker de moeite waard om terug te komen.
Vlotte bediening en heerlijke gerechten, die goed op smaak en niet te zout zijn.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten in dit sfeervol ingericht restaurant. De gerechten zijn heerlijk en worden opgediend door meer dan prima personeel.
Perfect ! Zeer smakelijk, goede service
Heerlijk gegeten, prachtige presentatie en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijk gegeten, mooie gerechten in balans, gewoonweg genieten. Aangename ambiance, attente bediening. Pareltje van Deurne. Mei 2022 ook weer heerlijk gegeten. Op verzoek van onze kennissen was er een speciaal 4 gangen aspergemenu. Een van ons had een zoutbeperkt dieet, en hier werd fantastisch mee omgegaan, van amuse tot eind. Complimenten voor de persoonlijke benadering, en de culinaire prestaties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid