facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Carte Blanche

Restaurant Carte Blanche

Geschiedenis

Openingstijden:
Elke dag geopend voor diner vanaf 17:30 uur.

Lunch op reservering.

Adres: Dokter Peelenstraat 6, 5831EG Boxmeer
Telefoonnummer: 0485372698
Stad: Boxmeer
Route: Dokter Peelenstraat 6
Postcode: 5831EG


Recensies
Slechte ervaring met de mensen achter carte blanche. We waren begin december overeengekomen dat we op 12 januari zouden dineren na bruiloft in de kapittel ruimte. Alles zou geregeld worden tot we een paar weken voor de de datum doodleuk te horen kregen dat ze niet meer op deze locatie zaten. Geen excuus maar gewoon een simpel mailtje zonder alternatief. Trouw uitnodigen waren al gedrukt etc. In onze ogen is dit restaurant zeker geen aanrader!
05-11-2015 / Vanmiddag hebben we met z’n vieren in Restaurant Carte Blanche geluncht. De drie gangen lunch was fantastisch / 5 sterren als beoordeling. Het was bijzonder dineren in het prachtige 350 jaar oude monumentale pand. Culinair was elke gang en de amuses een enorm feest; dit met heerlijke passende wijnen en een bijzonder vriendelijke bediening. Complimenten aan Martijn ten Brinke en Ruud Westerveld en het hele team; De professionaliteit, het enthousiasme, de toewijding en de creativiteit van koken proef je in alles. Restaurant Carte Blanche is absoluut een aanrader. Peter van Mens Nijmegen.
Fantastische ervaring, heerlijk gegeten en ontzettend goede service. De passie van de eigenaren spat ervan af! Zeker voor herhaling vatbaar. Ons zien jullie zeker terug.
Een heel erg goed restaurant. Een verwennerij. Neem het wijnarrangement erbij; alles is zo goed op elkaar afgestemd. Exclusief, uitstekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid