facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant-Cafe In de Waag

Restaurant-Cafe In de Waag

Info

Restaurant – Café In de Waag is gehuisvest in het karakteristieke Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam.

Geschiedenis

Bedrijfsleider:
Priscilla den Ouden

Chef kok:
Nick Schouten

Restaurant – Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of vergadering. De imposante historische ruimte is strak maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.

Restaurant-Café In de Waag is elke dag geopend. Al vanaf 09.00 uur ‘s ochtends kunt u bij ons terecht, voor bijvoorbeeld een ontbijt of kop koffie met appelschnitt. Ons draadloze Wifi-netwerk biedt u de mogelijkheid met uw laptop ‘kantoor’ te houden in In de Waag. Tot 16.00 uur serveren wij in zowel het café- als het restaurantgedeelte broodjes, soepen, salades en specialiteiten. Taart en borrelhapjes zijn de gehele dag door te bestellen. Om 17.00 uur opent onze keuken voor het diner.

-------------------------------------------------------------

There’s a part of Amsterdam that never sleeps: Nieuwmarkt. In the middle stands the Weigh House or Waag. Originally built in 1488, this characteristic monumental structure now houses Restaurant-Café In de Waag: the ideal place in the heart of Amsterdam for a lunch, reception, meeting or dinner. This magnificent historic building with its constrained yet informal interior design is lit by 300 candles.



"Waag verkent de sociale en culturele impact van nieuwe technologieën"
Adres: Nieuwmarkt 4, 1012 CR Amsterdam
Telefoonnummer: 0031-20-4227772
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwmarkt 4
Postcode: 1012 CR


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:30
Dinsdag: 11:00 - 22:30
Woensdag: 11:00 - 22:30
Donderdag: 09:00 - 22:30
Vrijdag: 09:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 22:30
Zondag: 09:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: cafe de waag den haag, nieuwmarkt 4 amsterdam, restaurant de waag alkmaar, restaurant nieuwmarkt amsterdam, de waag leiden, cafe nieuwmarkt, restaurant de waag delft, restaurant amsterdam
Recensies
Heerlijk gezeten en super lekker gegeten. Personeel vriendelijk.
Wat een oplichterij zeg, prijzen zijn omhoog gegaan maar de hoeveelheden omlaag. Het is heel begrijpelijk dat de prijzen omhoog zijn gegaan in deze tijd maar je dient wel gewoon dezelfde kwaliteit te leveren en ook dezelfde grootte portie. De steak kost €29 zonder patat en ik heb precies 4 dunne reepjes vlees op me bord geteld, een muizen hapje dus. Eten was wel heel lekker en een super lieve serveerster dus vandaar 3 sterren. Voor de rest Als je 3 happen van een steak op een bord wil serveren moet je de prijs daar ook op aanpassen.
Via Wijn&Spijs hier terecht gekomen. Kregen hier een lekkere vegetarisch gerecht met gnocci. Prima wijn erbij en leuke dame in de bediening Erica. Prachtig oud gebouw vroegere stadspoort.
Mooie venue klassiek Waag-gebouw, wat tochtig vanwege automatische deuren. Openingstijden op Google-maps niet helemaal actueel, maar ik mocht 's morgens gelukkig iets eerder naar binnen. Nette en gastvrije service. Goed eten, tikje duur voor wat je krijgt misschien bij een tosti is een groentengarnituurtje wellicht wat betere toevoeging dan aardappelchips.
Altijd bijzonder op t terras van deze oude Amsterdamse stadspoort te mogen zitten.
De Zalm was heerlijk, grote paprika in 't zuur is nou niet echt groente en geen friet of zo erbij..beetje kaal. Daarom geen vijfde ster verdiend.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Thomas top kerel. Hij kwam gelijk helpen wanneer ik hulp nodig had en was altijd heel positief ingesteld. Ik zie echt dat hij van zijn werk geniet. Echt mijn complimenten naar Thomas.
Nooit geweten dat hier een restaurant gevestigd was. Goed eten, vriendelijk bediening. Met kaarsen verlichte ruimtes.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Fantastisch pand met maar liefst 300 echte kaarsen, attente bediening en gastvrouwen, heerlijk wijnarrangement bij het kerstmenuBezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Mooie locatie en een historisch gebouw, lekker eten en drinken, goed bediening, wat wil je nog meer.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid