facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bueno

Restaurant Bueno

Info

Kortom heerlijk eten in een ongedwongen gezellige sfeer. How 'Mucho' you want! Onbeperkt tapas eten voor slechts €24,95. 7 dagen in de week!



"Bij Restaurant Bueno te Valkenburg is het tapas wat de klok slaat. Met meer dan 50 heerlijke koude, warme en vegetarische tapas gerechten die in eigen keuken worden bereid. Een ongewoon all you can eat concept waar je je aan de Spaanse costa's waant. Het gaat niet alleen om lekker eten, maar ook om de beleving daarbij. En de gastvrije Limburgse sfeer maken het plaatje compleet! Kom gezellig tafelen, geniet van de gerechten uit eigen keuken en heerlijke aperitiefjes, cocktails en wijnen. BUENO, gewoon ongewoon goed!"
Adres: Berkelstraat 13, 6301 CB Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-8505851
Stad: Valkenburg
Route: Berkelstraat 13
Postcode: 6301 CB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Tapas Valkenburg Centrum, Bueno Valkenburg menukaart, Bueno Valkenburg recensies, Onbeperkt tapas eten Valkenburg, Beste Tapas Valkenburg, Spaans restaurant Valkenburg, Bueno Heerlen, All you can eat Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pub 13-i Pub 13-i 113 meter Het was wederom weer een super gezellige avond! Nu al een paar keer geweest en blijf ...
Recensies
De bediening was aardig, we moesten op het terras zitten en dat werdt toch wel koud, ij had liever binnen gezeten daar zag het er erg gezellig uit, maar ik was heel laat met reserveren. Meest van het eten was oke. Maar ik vond het wel prijzig in verhouding met wat we normaal betalen maar het zal ook aan de plaats liggen denk ik. Lekker was gambas pil pil, grote gamba, kipvleugels. Minder lekker was de mango gazpacho, pokebowl, krokante buikspek was een hard gebakken speklapje, tonijn was helemaal droog gebakken. Dus zeg maar een avond met wisselende resultaten.
Heerlijke Tapas en veel keuze hierin. De biertap was kapot, wat jammer was maar genoeg alternatieve drankjes. Heel vriendelijk personeel en een online bestellingsmethode via je telefoon. Gerechten kwamen redelijk snel en compleet door. Niet duur overigens. Door de drukte af en toe wel wat chaotisch.Eten: 4/5
Het eten was lekker, je kon verschillende gerechten kiezen. Wij hadden het tapas menuEten: 4/5
Heel lekkere tapas gegeten, in de formule Happas. Dan mag je 5 tapas bestellen, en krijg je er sowieso nacho's, brood en patatas bravas bij. Ook het dessert - crema catalana - was heel goed. De bediening is vriendelijk en snel.Eten: 5/5
Een gezellig ingericht restaurant met vriendelijk personeel en lekker eten. Spaanse tapas worden geserveerd, onbeperkt tapas gedurende 2 1/2 uur òf een tapas plank met daarop 8 gerechtjes waarvan 5 door jezelf te kiezen. En daarna heerlijke tapas toetjes! Wij komen zeker nog eens terug.
Fijne plek en dito tapas eten. Gaat best snel en foutloos. Komen er graag. Tonijn beetje minder doorbakken en drankjes aan de prijs tov menuprijs.
Het zag er gezellig uit dus wij besloten een hapje te eten. Helaas werden wij door de gastheer niet heel goed ontvangen. Er waren helaas meerdere personeelsleden die niet echt professioneel overkwamen kauwgum kauwend aan de tafel staan of de gerechtjes haast op de tafel gooien. De eerste ronde was qua eten ok, maar toen we de tweede ronde vis tapas bestelde ging het mis. De calamaris was echt heel donker gebakken en smaakte heel vies, de garnalen kroketten smaakte bedorven en de pil pil gamba's waren niet eens gaar. En dan hadden we de extreem droge falafel nog maar opgegeten. Waar je 2.5 uur mag eten, waren wij binnen het uur al klaar. Onze problemen geuit en als troost werd er wel gratis koffie en/of thee aangeboden. Deze hebben wij vriendelijk afgeslagen want voor ons was het leuke er wel vanaf.
Onbeperkt tapas eten bij Bueno hoort standaard bij een bezoekje van ons aan Valkenburg. Vanwege de sfeer en uiteraard de lekkere tapas. Afgelopen weekend was dit weer het geval, maar helaas is de kwaliteit in onze ogen erg verminderd. Veel minder keus dan voorheen en ook viel de smaak erg tegen. Droge brushetta, patatas bravas die rauw/half gekookt waren en in saus dreven. De bediening deed wel erg hun best en was ook zeer vriendelijk.
Lekker 2,5 uur onbeperkt Tapas gegeten. En de lekkerste Sangria van Valkenburg vind je hier.Eten: 5/5
Mooie locatie, gezellige inrichting, fijne muziek, snelle bediening. Het eten zelf vonden we matig; weinig ingrediënten zoals vlees/groenten en kruiden in de gerechten. Ik ga regelmatig naar tapas-restaurants; qua eetkwaliteit vond ik deze in verhouding laag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid