facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant BROEQ

Restaurant BROEQ

Info

Door exclusief gebruik te maken van streek producten die vervolgens veelal op de grote, open gril worden bereid, bied restaurant Broeq een unieke en (h)eerlijke eet ervaring.

Geschiedenis

Restaurant BROEQ te Broek op Langedijk honoreert de rijke geschiedenis van het gebied en giet deze in een nieuw, modern jasje. Door exclusief gebruik te maken van streek producten die vervolgens veelal op de grote, open gril worden bereid, bied restaurant BROEQ een unieke en (h)eerlijke eet ervaring.



"Ons gezellige familie-restaurant biedt een gevarieerde menukaart van grillgerechten t/m heerlijke vegetarische maaltijden en verrassende visgerechten.Telefonisch reserveren verplicht 0226-333456"
Adres: Bijlestaal 64, 1721 PW Broek op Langedijk
Telefoonnummer: 0226 333456
Stad: Broek op Langedijk
Route: Bijlestaal 64
Postcode: 1721 PW



op zoek naar gerelateerd: Lunchroom Broek op Langedijk, Eten bestellen Broek op Langedijk, Bakkerij Broek op Langedijk, Zwemles Broek op Langedijk, MarktZicht Langedijk, Burg Restaurant, De Geus Langedijk, High beer langedijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Pannenkoek Restaurant De Pannenkoek 54 meter NIEUW NIEUW! Vanaf 3 januari openen wij Restaurant De Pannenkoek. (H)eerlijke pannenk...
Kwalitaria Broek op Langedijk Kwalitaria Broek op Langedijk 637 meter Eten besteld via thuisbezorgd: grote bestelling voor +/-10 personen... het eten was k...
Cafetaria BOL Cafetaria BOL 637 meter Eten besteld via thuisbezorgd: grote bestelling voor +/-10 personen... het eten was k...
Barbecue Freaks Barbecue Freaks 743 meter Het delen van onze BBQ passie met heerlijke recepten en tips.
Grand Café MarktZicht Grand Café MarktZicht 1 km Heerlijk eten. Aan het water met zicht op de groente veiling van Langedijk. De bedien...
Recensies
Saté was matig, satésaus was waarschijnlijk zo’n opwarm saus waar wat pinda’s en andere dingen overheen gestrooid werden. We waren met z’n vijven, en kregen 2 porties friet hetzelfde als wanneer we met z’n vieren waren geweest?. Één van ons heeft een glutenallergie, en kon eigenlijk hier gewoon niet eten of drinken, wat het geval was? 1. Het vlees van haar gerecht was rauw van binnen. Zelfs na het terugsturen was het uiteindelijk nog niet goed. 2. Het glas was gewassen in het water waar bierglazen in bier zitten gluten waren gewassen. 3. Omdat we aangaven dat kruisbesmetting kan voorkomen als de rest friet uit de zakken zouden pakken, werd er een nieuwe, maar lege, puntzak gehaald, waar ze het dan maar in over moest kiepen klantvriendelijk zeg. 4. Een glutenvrij afbakbroodje werd ongebakken geserveerd, werd gezegd dat het niet heel lang uit de vriezer was. Dus haar broodje was nog bevroren en niet afgebakken. Ze heeft uiteindelijk een reep die ze had meegenomen gegeten en thuis voor zichzelf nog gekookt. HIER NIET ETEN ALS JE EEN ALLERGIE HEBT!! Verder was de bediening over het algemeen niet heel vriendelijk, soms wat afstandelijk. Met zo’n kok als deze, zou ik de naam van het restaurant maar veranderen naar Broeqie of iets dergelijks, of een nieuwe kok die daadwerkelijk kan koken aannemen. En voor de rest iedereen de verschillende voedselallergieën bestuderen. Zoals de voedsel- en warenauthoriteit vereist. Dit kan echt niet. Echt een schande, vooral gezien de overige faciliteiten en activiteiten van de Geus goed zijn. Volgende keer ga ik gewoon door naar de Kolenist na het bowlen. Hier word ik niet warm van.
Je verwacht het niet als je bedenkt dat dit restaurant in een bowlingcentrum zit maar ze kunnen hier een goed potje koken. Vlees was perfect gegaard, altijd moeilijk een biefstuk "Bleu", het lijkt wel of de enige stand die ze leren in Nederland Medium is. HIER NIET!
Gezellig restaurant! Knus en goed ingericht. Bijzonder uitzicht over de bowlingbaan en sporthal. Leuk dat je in de keuken kan kijken! Erg lekker gegeten. 3 gangen en goede snelle en vriendelijke bediening.
Het is fijn dat er een mooie grote tafel is met kranten. Wat echter ontbreekt zijn goede lampen boven deze tafel want lezen is niet te doen.
Geweldig restaurant, verwacht je niet op een industrie terrein. Werken met verse producten. Top bediening, zeer vriendelijk. Uitstekend te combineren met actieve klimmuren, touw bruggen/ladders of bowlingbaan. Heel gezellig.
Goed eten, bediening was prima! Goede ontvangst en afhandeling. Voor grote groepen een aanrader! Niet te duur, maar verwacht geen mooi uitzicht.
Eten was prima. We waren alleen niet op de hoogte gebracht van het feit dat het Vomarmenu overgezet is naar buffetvorm.
Gezellig met de club gebowld, hierna heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.
Goede bediening. Het eten is OK
Gewoon echt lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid