facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant - Brasserie De Coockpit

Restaurant - Brasserie De Coockpit
Adres: Luchthavenweg 16, 6021 PX Budel
Telefoonnummer: 0495 - 49 20 14
Stad: Budel
Route: Luchthavenweg 16
Postcode: 6021 PX



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Coockpit Budel, Restaurant Budel, Restaurant Maarheeze, Terras Budel, Restaurant Soerendonk, Restaurant Leende, Brasser Budel, Restaurant Weert
Recensies
Afgelopen zondag een heerlijk Valentijnsmenu gegeten samen met mijn zus en haar man. Makkelijk af te halen en thuis heel goed verder af te maken. Super mooi verzorgd en heerlijk, echt een aanrader!
Uniek uitzicht, super rustig als er geen vliegtuigen landen of starten, luxe gerechten voor eenvoudige prijzen en in de avond kun je vaak dieren spotten in de bosrand aan de overkant.
Geweldig lekker valentijns menu gisteren gehad.
Leuk uitzicht. Een flinke zwerm spreeuwen kwam regelmatig voorbij. En af en toe een hangglider met propeller. Eten uit 'economy class' menu was vrij standaard met een prima prijskwaliteitsverhouding. Ik heb lekker gegeten.
Heerlijk gegeten. Gastvrij en op een super prettige locatie. Heel leuk om de toestellen zo dicht vanaf het terras te zien. We hebben werkelijk genoten!
Goede kwaliteit voedsel. Ruime keuze. Vriendelijk personeel.
Heel gezellig terras, leuke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid