facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Boschbeek

Restaurant Boschbeek

Info

Bij Restaurant Boschbeek kun je heerlijk lunchen, dineren of gewoon een terrasje pakken. Probeer ook eens Walking Dinner!

Geschiedenis

Restaurant Boschbeek is gevestigd in een bijzonder gebouw op een prachtige locatie. Het gebouw, ook wel ‘t Châlet genoemd, dateert uit 1839 en heeft in de loop der tijd verschillende bestemmingen gehad. De laatste drie decennia is het bekend als restaurant. Naast het feit dat u bij ons 7 dagen per week à la carte kunt lunchen of dineren, bieden wij veel mogelijkheden voor gezelschappen al naar gelang het doel van de bijeenkomst.

Wij bieden u naast de traditionele receptie, brunch of buffet tevens het moderne walking-dinner. Onze doelstelling is u van een heerlijke lunch of diner te laten genieten waarbij onze gastvrijheid en culinaire details iets extra zullen brengen.



"Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving.Wij zijn geopend voor lunch en diner of even een stop voor een kopje koffie of een borrel."
Adres: Wustelaan 75 , Santpoort-Zuid 2082 AB, NL
Telefoonnummer: 023 538 2233
ln.keebhcsob@ofni
Stad: Santpoort-Zuid
Route: Wustelaan 75
Postcode: 2082 AB


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:30
Dinsdag: 11:00-21:30
Woensdag: 11:00-21:30
Donderdag: 11:00-21:30
Vrijdag: 11:00-21:30
Zaterdag: 11:00-21:30
Zondag: 11:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: boschbeek high tea, restaurant de meierij, boschbeek menu contact, restaurant boschbeek recensies, menukaart boschbeek, restaurant santpoort noord, restaurant santpoort zuid station, restaurant bloemendaal
Recensies
Een mooie plek aan de rand van Nationaal Park Zuid Kennemerland. Een begrip in de omgeving waar ik in opgroeide.
Mooi om er te vertoeven, helemaal als je buiten kan zitten .. Je voelt je er altijd welkom.. Maar vooral hebben wij ook lekker gegeten .
Hier met een groep gegeten. Aardige bediening en eten was erg lekker. Werd ook prima rekening gehouden met allergieën.
We hadden op 24 oktober voor 14 personen een middaglunch met borrel besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Over het de lunch zeer tevreden en het personeel is vriendelijk. Ook de omgeving en het gebouw maken een mooie indruk. Echter toch wel jammer dat het vrij lang duurde voordat de drankbestelling werd opgenomen en uitgeserveerd. Tijdens het uitserveren van de wijn en overige drankjes waren de meeste gasten bijna klaar met eten. Mijn suggestie om bij zo'n grote groep even te vragen of er flessen wijn op tafel gezet kunnen worden en vraag tussendoor nog even of de gasten nog iets willen drinken. Helaas ook bij de koffietafel moest ik de bediening vragen even langs de tafel te lopen om de bestelling op te nemen. Het kan dus altijd even scherper en kost niets m.v.r.gr Fam van den Boogaard Parkeren: voldoende aanwezig
Gezellig en lekker gelunched met familie. Vriendelijke bediening en mooie omgeving. Zelf het twaalfuurtje gehad met bospaddestoelen soep, kroket op bruin brood en gerookte ribeye op bruinbrood. Heerlijk, andere gerechten zagen er ook smakelijk uit. Mooie omgeving en je kunt er ook lekker buiten zitten! Vegetarische menuopties: Er is ook een vegetarisch twaalfuurtje. Parkeren: Gratis parkeren voor de deur en in de buurt
Gisteren kwam ik en mijn vriendin daar langs voor een koffie. Personeel was bezig met de voorbereidingen voor de kerstavond. Een man die bij het personeel hoorde was zeer onvriendelijk, agressief zelfs tegen ons omdat hij geen tijd had voor ons. Ongelofelijk hoe slecht het personeel is met de klant. Ik hoop dat de eigenaar van het restaurant dit leest.
Het restaurant ligt op een hele mooie lokatie en ziet er prachtig uit van buiten en binnen De ideale lokatie voor een heerlijke maaltijd of een drankje binnen in de sfeer vole ruimtes of buiten aan het meertje met uitzicht over het bos Gewoon een top lokatie
Leuk, vriendelijk personeel en lekker gegeten
Prima restaurant, lekker druk, dus dat is een goed teken. Vrouwelijk personeel professioneel en vriendelijk. Mannelijk personeel niet, platte humor en soms wat nors. Parkeren is wat lastig. De tuin helaas niet kunnen bewonderen vanwege de regen... Parkeren: Aan de straat en beperkte plekken.
Perfecte walking dinner gehad met 37 personen. Die zelf niet hoefden te lopen, werd keurig uitgeserveerd. Prima kwaliteit en prachtig opgediend. Attente en uiterst vriendelijke bediening. Heerlijk buiten onder zonneschermen. Kortom klasse.!!! Bedankt Boschbeek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid