facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Boschbeek

Restaurant Boschbeek

Info

Bij Restaurant Boschbeek kun je heerlijk lunchen, dineren of gewoon een terrasje pakken. Probeer ook eens Walking Dinner!

Geschiedenis

Restaurant Boschbeek is gevestigd in een bijzonder gebouw op een prachtige locatie. Het gebouw, ook wel ‘t Châlet genoemd, dateert uit 1839 en heeft in de loop der tijd verschillende bestemmingen gehad. De laatste drie decennia is het bekend als restaurant. Naast het feit dat u bij ons 7 dagen per week à la carte kunt lunchen of dineren, bieden wij veel mogelijkheden voor gezelschappen al naar gelang het doel van de bijeenkomst.

Wij bieden u naast de traditionele receptie, brunch of buffet tevens het moderne walking-dinner. Onze doelstelling is u van een heerlijke lunch of diner te laten genieten waarbij onze gastvrijheid en culinaire details iets extra zullen brengen.



"Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving.Wij zijn geopend voor lunch en diner of even een stop voor een kopje koffie of een borrel."

"Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving.Wij zijn geopend voor lunch en diner of even een stop voor een kopje koffie of een borrel."
Adres: Wustelaan 75, 2082 AB Santpoort-Zuid
Telefoonnummer: 023 538 22 33
Stad: Santpoort-Zuid
Route: Wustelaan 75
Postcode: 2082 AB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Boschbeek menu, Restaurant Boschbeek recensies, Restaurant Santpoort-Noord, restaurant santpoort-zuid, Restaurant Santpoort Hoofdstraat, lunch santpoort-noord, Lunch Santpoort Zuid, Restaurant Driehuis
Recensies
Redelijk basic ingericht, niets spannends. Stoelen gaan erg zweten. Niet echt ingericht op grote groepen. Bediening goed, kwamen wat mij betreft iets te vaak vragen of we nog drinken wilde bestellen. Voorgerecht gerookte zalm was heel weinig! Echt asociaal. Carpaccio wel prima, het verschil tussen die twee was niet echt in verhouding. Hoofdgerecht diamanthaas erg smaakvol, friet wat weinig. Vis met couscous was lekker. Dessert erg basic: puntje brownie en een pana cotta met wat rood fruit. Bolletje ijs erbij was leuk geweest. Werd wel extra moeite gedaan voor de kinderen een leuk bordje te maken, zeker een pluspunt.
Ik heb hier heerlijk gegeten met mijn verjaardig. Wat een schitterende locatie. De bediening was zeer goed. Ik ben vegetariër en mijn vegetarische gerechten waren uitmuntend, zie foto's. Ik heb een geweldige avond gehad bij Boschbeek! Mijn familie vond het eten verschrikkelijk. Zij aten vlees. Mijn vader houdt er maar niet over op hoe smerig hij het vond. Zijn vlees was grijs en zijn carpaccio was vies, met veel te veel oude kaas erop. Zijn irish coffee was gezet met spuitslagroom en dat zag er echt waardeloos uit, zelfs ik moet dat toegeven. Irish coffee met spuitslagroom verwacht je hier echt niet! Het gemiddelde wordt dan toch helaas drie sterren. Vegetarische menuopties: Er staan haast geen vegetarische gerechten op de kaart maar de vegetarische gerechten vond ik wel heel goed voorgerecht en hoofdgerecht. Parkeren: Je kunt de auto op straat parkeren.
Tsja wat zal ik zeggen? Niet wat we van Bosbeek gewend zijn. De ambiance is prachtig lekker buiten eten in het bos. Voorgerechten waren prima zag er mooi uit. Hoofdgerechten ook maar niet allemaal even warm. Wel doorgegeven maar toen stopte het ook. Vele zaken waren op qua diverse dranken gin- aperol en bonbons etc. Jongens de supermarkt is om de hoek en helemaal als je nee moet verkopen op zaterdag. Bier warm. Ook een overvolle tafel afruimen na het eten zou ook fijn zijn en ja de capaciteit was er wel degelijk. Jammer we waren echt beter gewend bij jullie…
We hebben hier met drie personen geluncht. Vlotte bediening en lekkere gerechten: een twaalfuurtje met bruin brood. Het werd het vismenu: kopje aspergesoep, broodje gerookte zalm en broodje garnalenkroket. De twaalfuurtjes kosten  € 17,25. Bijzonder smakelijk en een mooie ambiance om te lunchen. Aanrader!Eten: 5/5
Ik at hier met een gezelschap van 11 personen in een aparte ruimte, de trap op aan het balkon van het chalet. Dat was helemaal goed. De bediening was vlot en vriendelijk en we konden voluit speechen en lachen zonder de andere gasten te hinderen. De kaart is heel aantrekkelijk. Ik koos gerechten zonder vlees. Vooraf falafel. Die was huisgemaakt en lekker pittig, met verse en ingemaakte groenten. Onder dat alles lag een laagje humus. 2 bereidingen van kikkererwten dus. Gezond, maar ik had ipv die humus liever meer groene bladgroenten gehad. Omdat ik een versie van het MIND dieet volg waarbij je daar 100 gram per dag van moet eten. Het hoofdgerecht was uitstekend, met verse mosselen en Hollandse garnalen. Van het dessert heb ik geen foto. Het trio van brownie o.a. smaakte ook uitstekend.
Wij hebben 26 mei met 50 gasten ons huwelijks diner gehad in Restaurant Boschbeek. Wat hebben wij een geweldige avond gehad. Het eten was top! Bediening was erg goed en vriendelijk. De eigenaar heeft vooraf alles grondig met ons besproken en heeft naar onze wensen geluisterd, waardoor wij op de dag zelf rustig konden genieten van ons huwelijks diner. Er is rekening gehouden met allergie van twee van onze gasten. Sfeer was erg gezellig. Het restaurant konden wij versieren naar het thema van onze bruiloft. We kwamen niets tekort. Heerlijk genoten! Echt een top restaurant!
Fijn om hier weer te zijn geweest.Eten: 5/5
Ik vind wel dat ze meer aandacht mogen besteden aan de aankleding bijv.een gezellig bloemetje of leuk fleurig plantje op de tafels.Eten: 4/5
Wat een heerlijke plek om te vertoeven, de lunch was zeer goed en de bediening was ontzettend vriendelijk en oplettend. Eigenlijk verdienen jullie een dikke 10! We komen zeker weer terugEten: 5/5
Wij gingen met 10 familieleden uit eten. We zaten in de opkamer, wel een trap oplopen. Veel privacy in de opkamer. Personeel zeer vriendelijk en professionele bediening. De carpaccio vooraf was top en de diamanthaas als hoofdgerecht ook. Toetje was pannacotta manderijn en heerlijke witte chocolademousse met brownie. Italian koffie nog genomen achteraf. Een aanrader om hier te eten. Heerlijk warme jas na afloop omdat er een kachel omder de kapstok was ; Vegetarische menuopties: Er is zeker een keuze om vegetarisch te eten. Nu niet gedaan maar op de menukaart zag ik mooie gerechten staan. Parkeren: Als je op tijd bent heb je een parkeerplek vlakbij Restaurant Boschbeek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid