facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bonanza Fish and Steaks

Restaurant Bonanza Fish and Steaks

Info

Voor "the best ribs in town" een lekkere steak of een moot vis, dan bent u bij Bonanza aan het juiste adres.
"Come hungry, leave happy"

Geschiedenis

Bij Restaurant Bonanza waant u zich midden in het Wilde Westen. Het eten ,
de entourage, de muziek en het personeel maken er één grote westernbelevenis van! Dus........
bent u een echte liefhebber van een heerlijke
moot vis of een mals stuk vlees?
Houdt u van lekker eten in een gezellige westernsfeer?
Dan belonen wij uw voorkeur met de ideale plek voor een gezellige avond in Harderwijk.

Wat is er leuker dan iemand een gezellige avond bezorgen,
Bonanza biedt u die mogelijkheid.
Trakteer uw familie of vrienden op een mealcheque.

Vanzelfsprekend bepaalt u de waarde van de cheque.
De cheque is verkrijgbaar in ons restaurant.

Restaurant en keuken zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 16:00 uur.



"In verband met een grote verbouwing zijn wij tijdelijk gesloten. Vanaf najaar 2021 open wij de deuren van ons nieuwe restaurant! Wij wensen u een fijne zomer en tot snel!"
Adres: Strandboulevard Oost 6, 3841AB Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 419 292
un.aznanob@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Strandboulevard Oost 6
Postcode: 3841AB


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 15:00 - 21:00
Vrijdag: 15:00 - 21:30
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Bonanza Fish and Steaks Restaurant Bonanza Fish and Steaks 10 meter Heerlijk eten en een goede sfeer. Wel prijzig maar als je kijkt naar prijs/kwaliteit ...
Steakhouse Tennessee & fast pizza's Steakhouse Tennessee & fast pizza's 2 km Wat is dit een heerlijk restaurant! Gerechten zijn top en aardige bediening. Prijzen ...
Recensies
Heerlijk eten en een goede sfeer. Wel prijzig maar als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding is het het zeker waard. Ons enige nadeel was dat we soms heel lang geen personeel zagen en het echt leek alsof we vergeten werden voor een ronde drinken of iets dergelijks.
Gezellige sfeer, goede prijs/kwaliteitverhouding. Het eten was heerlijk !!!
Spareribs gegeten, grote portie gekregen kon het niet op! smaakte prima. Iemand anders bij ons aan tafel had tomatensoep die vond de smaak daarvan niet zo lekker was geen gewone tomaten soep. Wel royale portie. Vlotte bediening!
Gezellig cowboy/western sfeertje met bijbehorende muziek. Super vriendelijk personeel en bediening. Heerlijk eten. Al meerdere keren hier geweest. Voorgerechten als uiensoep, nacho's en carpaccio zijn subliem. Eveneens als de hoofdgerechten: spareribs, verschillende soorten steaks, zalm. Zeer zeker een aanrader!
Lekker gegegen alleen jammer er stond geen parasol op het terras. Was een beetje te warm. Verder alles oké
Vandaag voor het eerst hier gegeten! Heel lekker. Het enige minpuntje is dat het personeel veel te dicht bij de tafels staan voor het opnemen van de bestellingen, dus maar 3 sterren! Toen we net klaar waren met eten ging ze meteen de tafels schoonmaken terwijl we nog zaten. Hallo denk aan 1,5 m afstand, voelde mij hierdoor niet op mijn gemak wel jammer. Eten was wel goed!
Supergezellig onder het genot en leuk uitzicht genieten van een heerlijk vislunch
Het eten was goed, niet geweldig, maar gewoon goed. Het voorgerecht dat ik had was honey ribs, deze waren lekker en mals, maar al een hoofdgerecht op zich voor wat betreft de hoeveelheid. Het hoofdgerecht, Entrecote was redelijk. Op houtskool gebakken en dat was goed te proeven. Had medium moeten zijn, maar was eigenlijk te ver door gebakken. Het nagerecht, de Dame Blanche was prima. Wij waren met z'n 2en en met ieder 3 drankjes kwamen we op zo'n 110 euro.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Kaart ziet er in eerste instantie veel belovend uit. Maar de black angus hamburger bestond uit 2 kleine platte schijfjes geperst vlees en de entrecote had niet het door de menukaart beloofde knapperige vetrandje, er was gewoon geen vet aanwezig. De smaak was ook matig, meer een supermarkt biefstuk. Het eten was prima te eten verder, maar als je een steakhouse bent en je rekent ook nog eens die prijzen en je presenteert zo'n menu kaart mag je wel wat beter vlees verwachten naar mijn mening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid