facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Boca

Restaurant Boca

Info

Vanaf januari 2016 geopend! Geniet van authentieke Portugese en Mediterrane smaken. Droom weg en denk terug aan die ene reis naar het zuiden van Europa.

Geschiedenis

Bij Restaurant Boca, gevestigd op de Picardie in Venlo tegenover de bioscoop, willen we onze passie voor goed eten met perfect afgestemde smaken delen met iedereen die van lekker eten houdt. Je kunt bij ons uitgebreid dineren maar ook genieten van een goed glas wijn.



"Boca is een uniek Portugees restaurant gelegen in Limburg, Venlo. Het diner wordt dagelijks met verse producten en een persoonlijke touch, vanuit Filipe Rodrigues zijn ervaring, bereid. Hiernaast krijgt u van ons alle aandacht die u verdient aan tafel en adviseren wij u graag over onze uitgebreide wijn collectie."
Adres: Picardie 6, 5911 BW Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0773512876
Stad: Venlo
Route: Picardie 6
Postcode: 5911 BW



op zoek naar gerelateerd: Skybar Venlo, Boca restaurant, Restaurant Venlo Parade, Restaurants Venlo Maasboulevard, Boca Amsterdam, Restaurant Venlo maandag open, Venlo Brasserie, Italiaans restaurant
Recensies
Erg goed gegeten, mooie zaak en goede bediening. 5 gangen menu met wijn arrangement. De chef oogt heel relaxt en weet hoe hij smaken moet combineren. Aanrader.
Lekker eten voor een eerlijke prijs. Prijs kwaliteit is top! Bediening laat af en toe wat steekjes vallen en komt wat te gehaast over voor de 9 tafels die Boca te vullen heeft maar dat is verder niet storend. Het eten en de wijnen zijn echter uitermate top, zeker gezien de aantrekkelijke prijs voor het segment waar ze zich bevinden!
Gisteravond gegeten bij Boca Portugees Restaurant en zit nog steeds na te genieten. Uiteraard hadden we hier wel eens van gehoord maar wist niet dat Venlo zo'n verborgen schat binnen zijn gemeente grenzen had. We werden uitermate vriendelijk ontvangen, de jassen werden keurig aangenomen en werden begeleid naar de mooi gedekte tafel. Toen begon het genieten in een zeer sfeervolle ambiance met verrassende, heerlijke gerechten en lekkere bijpassende huis wijn. Wat werden we verwend met geweldige smaken, prachtig opgediende gerechten, uitermate vriendelijke bediening en een attente chef die regelmatig aan tafel kwam. Vooral de open keuken was een mooi aanvulling op het geheel. Hier gaan we vaker naar toe, wat een verwennerij!!!
Heerlijk restaurant. 30 zitplaatsen en een open keuken. Hier wordt eerlijk en heerlijk gekookt. Philippe Portugees weet verrassende gerechten op je bord te toveren. Een kok met passie voor zijn vak! Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten In een mooie ambiance. Komen zeker nog een keer terug
Een aanrader voor iedereen die zich wil laten verrassen. Heerlijk eten, je proeft de zorgzaamheid die besteed is aan de gerechten. De bediening is ontzettend vriendelijk en betrokken bij elk gerecht. Laat je verwennen en geniet van de heerlijke eerlijke en oprechte gerechten die met passie en zorgvuldigheid zijn samengesteld bereid, door een chef kok en team met passie . Parkeren: Prima parkeren in parkeergarage
Op 50e verjaardag compleet verzorgde catering door restaurant Boca. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van de aankleding, bediening tot en met het eten en drinken. De hele avond is perfect verlopen. Filipe en zijn keukenteam hebben ons de gehele avond van de meest lekkere portugese gerechten voorzien. Alles volgens het shared dining principe. Mede door de zeer professionele bediening complimenten dames !!! die er voor gezorgd hebben dat niemand iets te kort is gekomen is deze avond er een om nooit te vergeten. De portugese wijnen werden ook door restaurant Boca verzorgd wat ook een aanrader is. Alle lovende woorden van onze gasten bevestigen dat de gehele avond top was. Wil je een compleet verzorgd feest in "huiselijke sfeer" dan ben je hier aan het juiste adres. BOCA BEDANKT
Mooie, gezellige ambiance, zalig gegeten en gedronken, goede bediening, en dat alles voor een redelijke prijs.Eten: 5/5
Vandaag weer heerlijk gegeten bij Boca. We hadden een 6 gangendiner incl wijnarrangement met vooraf nog een aperitief. Als hoogtepunt was de octopus.
Gegeten met 6 man, en het was top!! Enorm leuk concept, met enorm lekker eten. Ik had Vega en ook dit was super goed! Vegetarische menuopties: Chef's table dus je eet wat er word geserveerd. Ik had vega en de gerechten waren stuk voor stuk enorm lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid