facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Boathouse Almere

"BoatHouse restaurant with a lake side terrace"
Adres: Havenstraat 313 , Huizen 1271 GD, NL
Telefoonnummer: 035 528 8088
Stad: Huizen
Route: Havenstraat 313
Postcode: 1271 GD



op zoek naar gerelateerd: restaurant boathouse 1316 vv almere, boathouse almere high tea, boathouse almere openingstijden, restaurant almere, boathouse almere menukaart, restaurants almere haven, boathouse almere boot huren, bakboord almere
Recensies
Ik geef niet graag zulke slechte reviews, maar Loetje Noorderplassen dwingt mij helaas tot het schrijven van deze review. Laten we beginnen met de ambiance, het lijkt na de renovatie meer een soort goedkope vreet schuur. Van alle kanten waar wij zaten kwam er geluid op je af. Obers die zowel links als rechts langs je heen liepen. De stoelen waar wij op zaten waren spijkerhard. Precies op ooghoogte hing er een lamp tussen jou en je tafelgenoot. Dit dwing je om of compleet onderuitgezakt te zitten of om helemaal naar links of rechts te hangen. Het eten is zwaar overpriced. Hoe durf je voor een klein stukje biefstuk ik had de medium €25,50 te vragen met alleen 2 stukjes brood erbij. Ik vroeg specifiek om rood vlees, ober reageert “medium rare???” Nee ik wil rood. Zo rood dat het nauwelijks gebakken is. Krijg je je stukje vlees is het alsnog medium rare gebakken. Een simpel patatje €6,50 voor zulke prijzen in het menu hoor je er een patatje en een beetje sla bij te doen. De burger die mijn partner had was weinig smaakvol en zeer droog gebakken. Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Snap de vele hoge reviews niet echt.
Bij Loetje eten we áltijd lekker. De biefstuk is perfect mals en de jus is hemels. Deze nieuwe locatie is top. Gratis parkeren, groot terras met mooi uitzicht. De ronde tafels in de nissen zagen er cozy uit! Fijn dat ook de hond mee mag in het restaurant. We vonden alles wel erg duur geworden. We waren met z’n tweeën meer dan 100 euro kwijt, zonder voorgerechten, zonder alcoholische dranken. Niks geks gedaan dus. Enfin, erg lekker, maar best prijzig… Personeel was vrij nieuw door de recente opening van deze locatie, maar allemaal uiterst vriendelijk en correct. We hadden een plezierige avond!
In een sfeervolle ambiance heerlijk gegeten bij Loetje aan de noorderplassen in Almere. Uiteraard de heerlijke biefstuk gegeten alles was van prima kwaliteit!Eten: 4/5
Onlangs voor het eerst gegeten maar tevens laatste keer. De locatie is 1 grote echo put. We moesten een uur wachten tussen onze bestelling en het opdienen. Vervolgens kregen we een gebakken tonijn steak26,50 die van binnen nog bevroren was. Die is 2x terug geweest. Tot zover gezellig samen eten. Mensen noemden al de prijs. Je krijg alleen een stukje biefstuk met wat brood. Friet kost €6,50 extra wat naar mijn idee er gewoon bij had moeten zitten. Die portie is ook niet genoeg voor 2 man. De jus is zo vet dat als deze afgekoeld is veranderd in boter. Al met al een zeer teleurstellende en dure ervaring.
We zochten iets voor de lunch, na een bezoekje Almere, toen Loetje op Google Maps in 't oog viel. Leuke locatie aan de Noorderplassen. Helaas zorgde het grijze en mistige weer voor slecht zicht op het meer, maar het eten was er niet minder om. We genoten van het soepje à la Loetje bospaddestoelen en een burrata met brood, vervolgd door een maaltijdsalade biefstuk ossenhaas 'Bali' en de kipsaté spies met atjar vergezeld van radler en pinot griogio. Lekker hoor.
Het is een Loetje gelegen aan het water. Dus over het algemeen goed eten met een mooi leuk uitzicht. Perfecto Moet wel zeggen wat ik veel lees is dat inderdaad bij een biefstuk van 25,5 je op z'n minst wel een patatje erbij kan krijgen en wat sla. Gebeurd bij allerlei andere restaurants, maar bij Loetje is het vaak te veel gevraagd. Vraag om brood en je krijgt 2 sneetjes terwijl je met 3 man bent. Bijna 7 euro voor een patatje terwijl je al bijna 26 euro neer legt voor een medium biefstukje. Maar goed deze toko kan daar niks aan doen, dus betreft deze toko kan het binnen wat sfeervoller ingericht worden en iets meer de focus op het water leggen door leuke lampjes en ramen groter te maken zoals bij Loetje Aan het ij. Parkeren: Grote parkeerplaats voor de deur. Is wel toegankelijk voor iedereen en nog wat.
Mooi geworden, was mijn eerste bezoek sinds Loetje het heeft overgenomen. Je kan prachtig over het water uitkijken en de zonsondergang zien. Biefstuk was heerlijk, pokebowl wat saai. Toetje met de cheesecake ook zeker een aanrader. Cocktails voor een redelijk bedrag, persoonlijk gemis was geen piña colada; Aandachtspunten; - we hadden de biefstuk zonder spek gevraagd kregen dit er wel veelvuldig bij geserveerd. - bediening was wisselend in het creëeren van een fijne sfeer. Zit soms in kleine dingen of opmerkzaamheid. - de volledige rij buiten had veel last van de zon bloedheet, maar de parasol sleutels waren er niet. We komen zeker nog eens terug!
Wij hebben hier gegeten met vaderdag. De eerste keer sinds de boathouse weg is en hier een locatie van Loetje is gekomen. Helaas waren we niet erg te spreken over de ervaring.. We hebben ongeveer 5/6 verschillende mensen aan onze tafel gehad, veel hadden niet de juiste informatie paraat en we moesten lang wachten om te kunnen bestellen. Ook werd er tussendoor niet gevraagd of wij nog wat hadden willen drinken of of alles smaakte. Overigens moesten we ontzettend lang wachten op ons eten. Voorgerecht was prima, hoofdgerecht daarentegen… een tonijnbiefstuk van 26 euro die zo ontzettend droog was dat het net leek alsof je een blikje tonijn opentrok. Gevraagd om rauw van binnen, dat kennen ze niet??? De zoete aardappel frietjes en de jus van de biefstuk die mijn moeder had waren beide veel te vet en ontzettend zout. Bij het dessert 1 keer de special met aardbeien besteld, zou met vanille ijs erbij moeten komen maar dat was mis gegaan, kan gebeuren. Teruggestuurd en vervolgens 20 min. moeten wachten op een nieuwe??? Mijn dessert was inmiddels al op. De combinatie van het eten, de sfeer en personeel doen echt afbreuk aan het concept van loetje.. het doet erg goedkoop aan en wij voelde ons niet erg welkom terwijl we vervolgens een dikke rekening konden betalen, prima, als alles ook top in orde is. We zouden het wellicht nog een kans geven maar waren helaas erg teleurgesteld over onze eerste ervaring hier.
De laatste keer dat ik hier was heette het nog Boathouse. Was dus erg benieuwd hoe Loetje zou bevallen. En dat is erg goed bevallen. Voornamelijk dankzij Verren. Wat een top host is zij! Hier kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen. Ze liep regelmatig langs om de tafel leeg te ruimen of te vragen of we nog wat wilde drinken. Je hoefde haar alleen maar aan te kijken en ze kwam al langs. Helemaal top!! Alleen al hierom komen we graag terug. Bediening zoals het hoort en met een glimlach. Het eten was prima! Al vond ik 1 kipsaté wel wat aan de magere kant voor het geld maar op het eten zelf is niks aan te merken. De kip wad lekker mals met een goede smaak.
Het was een drukke zaterdagavond, maar toch kwamen de drankje en het eten snel. Bediening is erg vriendelijk, maar mag wel iets professioneler. Bij het uitserveren moesten we zelf gokken wat wat was. De ossenhaas werd in de jus verzopen, dat mocht wel wat minder. De ossenhaas zou standaard medium rare zijn, maar de kleintjes waren meer richting medium-done, desondanks heeft het wel gesmaakt. Ik koos als toetje voor de appeltaart, wat een megagroot stuk, die was erg lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid