facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Boas

Restaurant Boas

Info

Het fijnste Franse restaurant van Nederland

Adres: Golstraat 6 (Hoek Walstraat), 7411 BP Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-619508
Stad: Deventer
Route: Golstraat 6 (Hoek Walstraat)
Postcode: 7411 BP



op zoek naar gerelateerd: Stoer Deventer, Restaurant Deventer, Golstraat 6 Deventer, Restaurant golstraat Deventer
Recensies
Een top restaurant, waarbij je op een klassieke wijze als gast wordt verwend. Gerechten en wijn worden harmonieus gebracht, als je gast heb je een mooie culinaire avond uit.
Onze trouwdag gevierd met een heerlijk menu bij Boas. Was Super
Weer heerlijk gegeten. Een carpaccio zo lekker krijg die zelfs in Italië niet. Ook het hoofdgerecht met 7 weken gerijpt vlees was geweldig. We sloten af met een dessert met ijs en heerlijk frisse appel. Ook het vermelden waard zijn de heerlijke wijnen die wij geserveerd kregen.
In het weekend hier gegeten. Een mooi restaurant in een oude straat van Deventer. De ontvangst is goed en vriendelijk. De prijzen zijn echt veels te hoog voor de kwaliteit van het eten. Als je Michelin aspiraties hebt moet je dat ook waarmaken. Weinig uitleg bij de diverse gerechten. Het bedienend personeel zit ook met de duim aan het bord en dat is echt iets waar ik een hekel aan heb. Helaas voor Boas, ik kom hier niet weer. Bert
Beste Peter, Wat hebben mijn vriendin en ik heerlijk gegeten in jou restaurant. Niet alleen het eten was geweldig maar ook jou gastvrijheid, en oog voor detail. Ontzettend bedankt voor deze fijne avond.
Hier beleef ik altijd weer een culinair hoogtepunt. Uit alles blijkt de liefde voor de ingrediënten, respect voor dier en milieu Uiteraard kost dit wel wat. Maar de gerechten spreken voor zichzelf in een universele taal. Kom ook eens eten hier! Het is elke cent waard!
Bediening uitstekend, ook door hun goede uitleg. Voelde me echt gewaardeerd. Gerechten met zorg geserveerd en absoluut lekker en verrassend. Volgende keer nemen we een wijnarrangement erbij. Aanrader.. Dit zijn vakmensen..
Was een fantastische belevenis: verse oesters waren top, de bediening was uiterst vriendelijk voor onze kleine mensen. Dank voor de heerlijke wijnen die alle gerechten mooi versterkten.
Fijne locatie, mooie kaart, kwaliteit prima goede chateaubriand, echter weinig bijzondere bijgerechten, zeer matige crème brulee, stijve bediening. Chez Antoinette is veel beter.
Een elitair restaurant met dure gerechten . Er is veel aandacht aan het interieur besteed , prachtig , dat wel . Maar de prijzen zijn hoog, de sfeer ongezellig. Het is moeilijk om iets te bedenken waarin dit restaurant uitblinkt .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid