facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bij "Frans"

Restaurant Bij

Info

Restaurant bij "Frans", de gezelligste huiskamer van de veluwe.

Geschiedenis

Restaurant, lunch en diner. De gezelligste huiskamer van Nunspeet! www.bijfrans.nl

Adres: Harderwijkerweg 8, 8071 GA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341260422
Stad: Nunspeet
Route: Harderwijkerweg 8
Postcode: 8071 GA



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Nunspeet in het bos, bij frans'' nunspeet menukaart, Nunspeet restaurant terras, Restaurant Nunspeet centrum, Beste restaurant Nunspeet, Grill restaurant Nunspeet, Restaurant Nunspeet tapas, Harderwijkerweg 8 Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PRIMA - lunch.diner.lounge PRIMA - lunch.diner.lounge 324 meter Heerlijk geluncht bij Roest! Mooi ingericht en lekker ruim. Personeel was heel vriend...
Hajé restaurant Nunspeet Hajé restaurant Nunspeet 2 km Niks mis mee heerlijk gegeten hier ruime parkeergelegenheid. 1 oplaad punt voor elekt...
Recensies
"Bij Frans" is een knus restaurant met toegankelijk en attent personeel. De zaak is eenvoudig, maar gezellig ingericht. Er is tevens een open keuken, altijd fijn. = De kaart is klein maar biedt voldoende keuze en het eten is ons prima bevallen. Ik had het Veluwse stoofpotje en mijn partner de zalmfilet. De gerechten komen standaard met een portie friet, gebakken aardappelen en appelmoes naar eigen recept. Erg smakelijk!
Heerlijk gegeten. Voldoende keuze. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goede on-line reserveermogelijkheid. Snelle reactie erop. Zeer vriendelijk en betrokken personeel. Absoluut een aanrader.
Aardige mensen, leuke sfeer, uitgebreide kaart en lekker. Top
Leuk restaurant, enthousiaste bediening en heerlijk eten. Een aanrader als je in Nunspeet bent
Hier hebben we heerlijk gegeten in een zeer vriendelijke en gastvrije sfeer.we komen zeker terug.
Leuk, gezellig en verzorgd ingericht, relaxte bediening en zeer vriendelijk. Eten heerlijk. Voorgerecht aangegeven dat we dit wilden delen. Netjes op 2 bordjes. Sate als hoofdgerecht, niet op stokjes ook Prima. Nagerecht de soes... heel groot. Heeeel lekker. Vegetarische menuopties: 1 gerecht van de chef. Kindvriendelijkheid: Kindergerechten en nagerechten Rolstoeltoegankelijkheid: Ruimte genoeg om binnen te komen en aan een tafel te gaan.
Lekker knus en sfeervol. Eten uitstekend en hele goede bediening.Eten: 5/5
Met mijn Oostenrijkse vrienden hier voor het eerst gegeten. De smaak van het eten was goed, maar ik heb me geschaamd voor mijn vrienden. De varkenshaaspuntjes smaakten goed. De boerenschnitzel was verschrikkelijk klein. Vier kommetjes met salade, gebakken aardappelen, patat en zelfgemaakte appelmoes. Smaakvol, maar goed voor één persoon en niet voor drie! Ik dacht een goed restaurant te hebben gevonden, maar het was heel teleurstellend. Heel jammer!
Deze week tijdens onze vakantie hier 2 maal gegeten was 2 keer super vriendelijke en zeer attente bediening. Zeker een aanrader.
Heel erg goed en lekker gegeten, Zeer vriendelijk personeel. We waren met 4 volwassenen en 2 kinderen. Restaurant is niet erg groot maar zeker gezellig.Kinderen een leuke kleurplaat gekregen en na afloop een surprise gekregen. Leuk idee!! Door drukte wel lang op eten gewacht c.a. 45 min maar dat zegt niets over de kwaliteit. Voor mij betreft de 5 sterren dubbel en dwars verdiend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid