facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bellevue

Restaurant Bellevue

Info

Restaurant Bellevue gelegen te Simpelveld, zuid-Limburg is een luxe restaurant met schitterend uitzicht tot Belgische Ardennen en Duitse Eifel.Gastronomisch genieten op een hoog niveau.



"Bellevue is een hoog gelegen accommodatie aan de rand van Simpelveld. U vindt hier vakantieappartementen omringd door prachtige natuur, met uitzicht op de Duitse Eifel, de Belgische Ardennen en de Zuid-Limburgse heuvels. Ook kunt u bij voormalige Bib Gourmand restaurant Bellevue genieten van take-away. De keuken is Frans georiënteerd, met af en toe een knipoog naar zuidelijke en oosterse invloeden. Er worden ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt om culinaire composities te maken."
Adres: Deus 1, 6369 GA Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 0455441537
Stad: Simpelveld
Route: Deus 1
Postcode: 6369 GA



op zoek naar gerelateerd: Take away bellevue, Restaurant Simpelveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria 't Pastorieke Cafetaria 't Pastorieke 943 meter De beste frituur in ons zuiden. Veel variatie en telkens nieuwe lekkere dingen. Korto...
Recensies
Verrukkelijk thuis menu gegeten. Carpaccio met truffelmayo... echt fantastisch. Lekkere soep. Hoofdgerecht kalfsvlees met saus goed van smaak en vlees lekker zacht. Saus was wat slap, misschien hadden we die niet goed gedaan. Toetje ijs was lekker en witte chocolade ook. Beschrijving van klaarmaken was duidelijk, tip zet er fotootjes bij, zodat je een idee hebt hoe het eruit ziet. Vinden het jammer dat het restaurant dicht gaat, maar zullen in de toekomst zeker nog een keer take away thuis menu gaan halen. Kortom een aanrader!
Prachtig uitzicht!! Het glooiende landschap van zuid Limburg tot in Duitsland. Heerlijk gegeten! We hadden het 4 gangen verrassingsmenu. Bereidingen van zalm met zwaardvis en kreeft vooraf, daarna roodbaars en als hoofdgerecht dry aged beef dat precies goed gegrild was. Lekker van smaak deze laatste met toevoegingen van een bitterbal rendang, miso hollandaise meen ik en zwarte knoflook crème. Het dessert waren speelse bereidingen van perzik. Andere tafelgenoten hadden een combinatie van aardbei met rabarber. Alles goed van smaak! De wijnkaart is ruim in keuze. Mooie wijnen allemaal. De maitre gaf met plezier advies welke wijn beter paste bij de gerechten. Hierdoor een heerlijke chardonnay en een goed gebalanceerde blend uit Zuid-Afrika gedronken. Alles zeer naar wens. Ik ga hier zeker opnieuw eten als ik weer in de buurt ben.
Ontzettend lekker gegeten, hele mooie locatie en zorgvuldige en vriendelijke bediening. Er wordt goed voor je gezorgd. We hadden het 5 gangen tasty menu en stuk voor stuk waren de gerechten een plaatje met heerlijke smaken. Zeker een aanrader.
Fantastisch dineren op het terras op een mooie zomeravond. Prachtig uitzicht tot in België en Duitsland. Zeer mooie , smakelijke creaties, door chef kok Richard en zijn team op onze borden getoverd. Uitermate vriendelijke bediening door gastvrouw Sylvia en haar team. EEN AANRADER!
Al verschillende keren tijdens de restaurant week bezocht. Zeer vriendelijke bediening die weet waar ze over spreken. Heerlijk eten met mooie smaakcombinaties en zeer smakelijke huiswijn. De porties zijn prima in orde. Na afloop steeds met goed gevuld buikje naar huis gegaan. Hier komen we zeker weer terug.
Goed restaurant met mooi modern interieur. Rondom de bar is plaats om wat te drinken. Vanaf alle eettafels kun je goed naar buiten kijken, naar het prachtige uitzicht. "Bellevue" is meer dan terecht: bij mooi weer zie je de Eifel en de Ardennen liggen. Het eten is lekker en de bediening vriendelijk en professioneel. We hebben hier zalig en op ons gemak gegeten. Naast het restaurant zijn appartementen beschikbaar. Geen eigendom van Bellevue, maar reserveren gaat wel via het restaurant.
Bellevue is een mooi, romantisch en gezellig restaurant waar uitstekend en verassend eten wordt gecombineerd met een fantastisch uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Heerlijk culinair en Bourgondisch genieten op zijn Limburgs maar dan wel met smaken uit de hele wereld.
Wat een een heerlijke, fijne, gezellige, bijzondere avond hebben wij gehad! Erg attente bediening en verrukkelijke gerechten! Wij komen graag nog eens terug!
Dit restaurant is alleen voor het uitzicht al de moeite waard om te bezoeken. Op het terras word door vriendelijke en vakkundige bediening de heerlijke gerechten uitgeserveerd, de gerechten zien er perfect uit en zijn zeer smakelijk. Een tip bij mooi weer is om op het terras te eten met het uitzicht op Simpelveld!
Gisteren wederom genoten van de culinaire hoogstandjes van de brigade van Bellevue. Prijs / kwaliteitsverhouding ;prima Bediening ; vriendelijk en vakkundig Entourage ; uniek uitzicht ,interieur modern. In een woord fantastisch .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid