facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Balkan Grill

Restaurant Balkan Grill

Info

Sinds 1986 heet de familie Petrovski u van harte welkom in restaurant Balkan Grill.
Eten in een nostalgisch, gezellig, huiselijk, kindvriendelijk en romantische ambiance.

Geschiedenis

De Familie Petrovski heet u van harte welkom!

Op de Balkan weten mensen te genieten van lekker eten en een goed glas wijn, samen met familie en vrienden. Deze gastvrije sfeer brengen wij graag aan u over, dat doen we al meer dan 25 jaar.

Kom en laat u verwennen met een stukje Balkan door onze authentieke grillspecialiteiten en de gezellige ambiance van ons restaurant.

Alle gerechten worden met verse ingrediënten bereidt en dat proef je! Onze huisgemaakte baklava is daarvan een goed voorbeeld. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide menukaart.

We willen graag dat u zich thuis voelt, daarom zijn er vele intieme hoekjes in ons restaurant en mede door de traditionele muziek ontstaat er een gezellige, gemoedelijke sfeer.

Laat u verleiden en geniet van de beste producten uit Macedonië.

We kijken uit naar uw komst!

Familie Petrovski

Adres: Groningerstraat 59, 9401 BJ Assen
Telefoonnummer: 0592-314180
moc.liamg@llirgnaklabtnaruatser
Stad: Assen
Route: Groningerstraat 59
Postcode: 9401 BJ



op zoek naar gerelateerd: balkan grill assen, grill restaurant assen, balkan grill rotterdam, balkan assen menukaart, balkan restaurant assen openingstijden, balkan grill den haag, balkan assen parkeren, balkan restaurant zwolle
Recensies
mooi netjes etablissement. zalig gegeten, zowel het voor-, hoofd-, en nagerecht waren voor hethaling vatbaar. bovendien fijne bediening. mijn complimenten.
Voor het eerst hier geweest. Super gastvrij, heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten, eten wordt met liefde bereidt
Echt superlekker gegeten, sfeer zeker 5 sterren. Eten meer dan top! Zeker een dikke aanrader!!
Heerlijk gegeten, prima bediening. Heb hier al vaker gegeten en kom zeker nog weer. Dik voor mekaar daar!
Uitstekend restaurant met veel Balkan gerechten, met veel vlees. Lekkere aardappelschijfjes en rijst en met verrukkelijke sausjes. Ook veel keuze in voor- en nagerechten. Gastvrij eigenaren.
Redelijke maaltijd. Niks verrassends. In Amsterdam in no time weg geconcurreerd. Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. Mese absoluut weinig creatief, dan al niet Balkan food.
Heel goed, lekkere smaken en ook aan de bijgerechten is aandacht besteed. De salade is heerlijk vinden wij. We komen zeker keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid