facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Atelier

Restaurant Atelier

Info

Restaurant Atelier staat voor genieten van verrassende gerechten in een warme, gastvrije omgeving in het hart van het Limburgse heuvelland.

Geschiedenis

Wij zijn lid van JRE, Jeunes Restaurateurs, een internationale vereniging van jonge restaurateurs met meer dan 350 restaurants de 160 hotels in Europa als lid, verspreid over 16 landen. Bij JRE draait het om het delen en uitdragen van talent en passie.

Tevens zijn wij aangesloten bij Maastricht Culinair, een samenwerkingsverband van restaurants met als doel het culinaire imago van de regio Maastricht te promoten.



"Michelin * 16/20 G&MNr 34 van Nederland in de Lekker500Restaurant Atelier staat voor genieten van verrassende gerechten in een warme, gastvrije omgeving in het hart van het Limburgse heuvelland.Wij zijn aangesloten bij JRE, Jeunes Restaurateurs, een internationale vereniging van jonge restaurateurs met meer dan 350 restaurants en 160 hotels in Europa als lid, verspreid over 16 landen. Bij JRE draait het om het delen en uitdragen van talent en passie."
Adres: Markt 9, 6271 BD Gulpen
Telefoonnummer: 043-4504490
Stad: Gulpen
Route: Markt 9
Postcode: 6271 BD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Atelier menu, atelier, gulpen menu, Restaurant Atelier Amsterdam, Restaurant Gulpen, Atelier Gulpen wijnkaart, Gulpen restaurant terras, Atelier restaurant Ede, l'atelier kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand café Neubourg Grand café Neubourg 65 meter We hebben hier een broodje gegeten Carpaccio en broodje van de Chef. Deze zijn rijkel...
Hotel & Restaurant Les Jumeaux Hotel & Restaurant Les Jumeaux 204 meter Hotel-Restaurant Les Jumeaux ligt op loopafstand van het centrum van Gulpen in Zuid L...
Restaurant De Gulperberg Restaurant De Gulperberg 469 meter Heerlijk gegeten en een prachtig uitzicht! Bediening was zeer vriendelijk.
Recensies
Dineren in Restaurant Atelier is een beleving. Wij hebben verrukkelijk gegeten en zijn zelfs de mening toegedaan dat de kwaliteit, de smaak van het eten, de wijze waarop het wordt opgediend, zo hoogstaand is dat dit restaurant wat ons betreft 2 ** verdient. Neem daarbij de sommelier die het diner ondersteunde met uitstekende en bijzondere wijnen, waarvan 1 wijn, in combinatie met het gerecht ons alle vier kippenvel bezorgde. Need we to say more?????
Op vakantie in Gulpen de verjaardag van mijn partner gevierd. We hebben genoten van een 6-gangen diner. De heren hadden nog een wijnarrangement erbij, de dames niet-alcoholische. Heerlijk gegeten, vriendelijke personeel. Van tevoren gevraagd of onze hond mee mag. Dit was geen probleem. Zo fijn dat er rekening werd gehouden met een plekje waar hij niet in de weg zit en ook een bakje water kreeg.
Fenomenaal eten, schitterende en originele begeleidende wijnen en mensen die duidelijk met plezier en passie werken, waardoor de sfeer fantastisch is. Uitmuntend.Eten: 5/5
Wat een fantastische avond. Heerlijke gerechten met mooie bijpassende wijnen. Attent gedacht aan ons 5 jarig huwelijk en zeer enthousiaste gastvrouw/sommelier!
Geweldig 8 gangen menu alles klopte ook het wijnarrangement en de bediening was top leuk jong enthousiast team kortom genoten van de avondEten: 5/5
Eten bij restaurant Atelier is een beleving. We hebben genoten van de gerechten met bijpassende wijnen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en erg alert. Hier komen we graag terug!
Wat een plek. Wat een sfeer en wat een feest in de borden én de glazen. Het non alcoholische arrangement verdient een speciale vermelding. Aanrader!!!
Helemaal geweldig,krijgt er echt het thuisgevoel. Eten was formidabel en bijbehorende wijnen waren perfect gekozen. ECHTE AANRADER. Hele mooie smaken Service heel huiselijk.chapeau!!!Eten: 5/5
Mooi Restaurant in het hartje van Gulpen. Prachtige smaak combinaties...heerlijk gegeten en gedronken...heerlijke wijnen. Fijne bediening, niet te stijf maar bekwaam en aangenaam. Wij hebben een hele fijne avond gehad.
Heerlijke ambiance, super attente bediening en het gerechten in een woord super!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid