facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Asia

Restaurant Asia

Info

Restaurant Asia Vietnamese Cuisine

Geschiedenis

Graag willen wij u kennis laten maken met verse overheerlijke authentieke gerechten uit Vietnam. Restaurant Asia bestaat al ruim twintig jaar in Apeldoorn en staat garant voor een bijzonder gezellige ervaring. Voor een vaste prijs per persoon kunt u onbeperkt genieten van ter plekke bereide Vietnamese specialiteiten als ''Pho'' en ''Banh Xeo'', Vietnamese Grill en uitgebreide warm en koud buffet. Tevens beschikken wij over een speelhoek waar de kinderen zich kunnen uitleven en een rookruimte waarin u gerust een sigaret of sigaar kunt opsteken. Met een ruimte voor 180 personen zorgen wij altijd voor een gezellige tafel die we aan het gezelschap aanpassen, of het nou gaat om grote gezelschappen of een intiem diner voor twee.

Adres: Loolaan 25, 7314 AB Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5219393
Stad: Apeldoorn
Route: Loolaan 25
Postcode: 7314 AB



op zoek naar gerelateerd: Restaurant arnhemseweg Apeldoorn, Spaans Restaurant Apeldoorn, Restaurant van Kinsbergenstraat Apeldoorn, Green Leaf Apeldoorn, Wokrestaurant in Apeldoorn, Chinees Buffet Apeldoorn, Shanghai Apeldoorn, Restaurant Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Istana Bali Istana Bali 4 km Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Ruim opgezet om te eten. Maar nu thuis aan t...
Recensies
Heerlijk eten met hele vriendelijk bediening/eigenaar. Een bezoek meer dan waard!
Asia heeft fantastisch heerlijk eten. Alles met kleine beetjes vers bereidt. Klein buffet,maar genoeg zalige gerechten. Plus nog een bestellijst. En uitstekend ijs. Iets anders dan die massale verhuizen. En de altijd vriendelijke en vrolijke eigenaar Tan. Wij komen er graag.
Geweldig eten zeer vriendelijk eigenaar en personeel zeer vriendelijk !!!Eten: 5/5
Leuk, was er nog nooit geweest, all you can eat, lekkere gerechten, vriendelijke en behulpzame bediening.Eten: 5/5
Fantastische zaak met heerlijke gerechten waar je fijn kan zitten in het centrum van Apeldoorn. De familie die deze zaak runt hebben echt hart voor de zaak en dat proef je terug in de gerechten. Altijd super vriendelijk en top bediening. Zowel eten op locatie als afhalen, echt een aanrader! 5 sterren
Weer op het oude stekkie waar we veel kwamen en alweer een aantal keren zijn geweest met de zeer vriendelijke eigenaar than en heerlijke gerechten alleen jammer dat de bestel lijst is veranderd is wat dan vers word gebakken en van het weekend was de spare rins op wat we graag daar eten maar ga eens naar dit restaurant de moeite waard een heel warm onthaal en altijd vriendelijk
Zeer vriendelijke bediening. Eten is van goede kwaliteit. Verwacht geen super de luxe restaurant met witte tafelkleden, maar gewoon erg goed eten voor een leuke prijs. Vooral de bediening is mega vriendelijk en behulpzaam.
Hele Aardige eigenaars. Prima behoorlijk vettige Pho gegeten. Het menu vermeldde zover ik dat zag geen vega variant. Wel nog last van de oestersaus gekregen, moet ik niet eten. Geen sesamballetjes als toetje helaas.
Na een bezoek aan de Julianatoren met kinderen en kleinkinderen, door naar Asia. Voor ieder wat wils, lekker en een geweldige, persoonlijke service.
Heerlijk gegeten! Het restaurant was in onze gedachten een beetje naar de achtergrond gedrongen vanwege alle mega-all you can eat’s, maar wat proef je hier heerlijk de aandacht en zorg die in de gerechten gestoken is! We waren er 2e kerstdag, propje vol, maar ze hadden alles super voor elkaar. Vriendelijke bediening. Deze staat nu zeker weer op onze persoonlijke uit-eten-menukaart! Kindvriendelijkheid: Bediening was geduldig met en aandachtsvol naar de kinderen. Dat is niet overal het geval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid